Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
Dolores,Dandusa ,Aka Multi inainte ! si sa fiti fericiti alaturi de sotii vostri !!
Sa aveti parte numai si numai de bucurii !
Dbunny ai sarabtorit bine cei trei ani de casatorie !:))
Multi inainte si tie !
Alexandra ce mai incurcatura ai facut cu baietii :))
Bine ca nu i-ai dat si doua palme,cand a venit sa te invite la dans .
Cum v-ati casatorit in noaptea de anul nou ??????
Sa stii ca si eu am visat azi noapte...Si nu o mai agseam...
Dar am mai visat si acum vreo luna ca nascusem,fetita, fara dureri,
cred ca e vis de dorinta .
Mai rau e ca ma visez in drum spre lagarul de exterminare,si tot caut cai de scapare,
eu de obicei scap de acolo,dar tot timpul mai sunt cu cineva
(sotul,sau necunoacuti) de care nu stiu daca a scapat cu viata,si e un sentiment chinuitor ..
Ce-oi avea cu lagarele atea..e un vis care se repeta de ani de zile,si vad ca acum revine.
Ingeras ,frumoasa si povestea ta . Nu e musai sa va casatoriti daca nu vreti.
Iar daca vreti,da ,puteti face cununia acum .
Saryta saracul Anghel...
Rele mai sunteti,fetelor
Amalia
,felicitari pt impacare !
Elaa ,bine ai venit,credeam ca numai eu am stat intarziata pe la usi,dar vad ca tu ma depasesti .Ce va invidiez ca stiti sexul bebelusului !
Dolores si la mine se intareste ceva pe acolo...Daca palpez,simt umflatura tare .
Eu zic ca e normal,nu ?
Superb numele Tudor Cristian .Si Eva e frumos.Teodora vrea sotul meu .
Veronici eu auzisem ca se vede...
Ce frumos e cu gemenei !!!
Adinazot stai cumintitca acolo,pup burtica si ma rog sa fie bine !!
Ralumat ma bucur ca e bine bebelusul Cel Cu Talpita In Vant !
Va amintiti de numele alea indiene ?
Miruna ,multumesc ! UM :27.03.06 DPN : 1.01.07
Melinda , sa va fie de bine dupa frumoasa vacanta !
Laura iti tin pumnii sa gasiti repede un loc de munca bun si banos si tot ce va doriti !!!
Incearca sa nu te stresezi,cumva iesiti voi din asta !
Bbebelusul e mai important decat orice acum.
Fatima sper ca mamica ta e bine !
14+
alexandra_25 spune:
adinazot , dia, multumesc pentru lamuriri........pot sa dorm linistita...
cleomoni sa stii ca asa am avut si eu impresia prima data cand am intrat pe forum (doar si eu sunt noua)..daca te uiti in urma acelasi lucru l-am scris fetelor...ca pe mine nu ma baga in seama....dar sa stii ca nu e asa.....nu am mult timp de cand sunt aici si asa de mult m-au ajutat....cu incurajari...cu lamuriri....intreaba-ne si iti vom raspunde.....
Felicitari deny....sa-ti traiasca bebelina....
Am mai ramas putine cele care nu stim sexul?nu?
Va pupic pe toate ....si va urez o noapte linistita.....!
alexandra
alexandra_25 spune:
aelita tu chiar ca esti cuminte....ai raspuns la toate...sa nu se supere niciuna.......
Ne-am casatorit pe 31 decembrie 2004....in noaptea dintre ani...a fost premiera in orasul nostru....dar nu a fost usor...am avut nevoie de o groaza de aprobari...pana si de la episcopie....dar am reusit...!
Avem o amintire minunata....vezi ca am poze pe albumul nostru comun.......
Va las ...ma duc la culcarica....
alexandra
aelita spune:
Alexandra eu am gasit o metoda ca sa nu uit tot ce ati scris pana cand apuc sa raspund:
deschid o alta pagina,de raspuns,si asa incep sa citesc,
sipe masura ce citessc,si raspund pe cealalta pagina.
Si asa pastrez si eu o ordine ,ca altfel,inainte,pana sa imi vina ideea asta,
ma faceam varza si uitam tot ce am citit,din atatea pagini .
Bine ca mi-ai spus de albumul comun,ca nu stiam.
Eu pana acum am mai vazut poze de la semnaturile fetelor.
Am banuit ca trebuie sa fie pe pagina 1,si asa asa afost.
Esti tare frumoasa,si rochia de la nunta !!
De burtica nu mai zic !!!
14+
elaa spune:
Buna burticilor, na ca nu sunt deloc timida:) si am sa intru zilnic, macar sa va salut daca nu am timp de altceva.....am citit ca vrb. despre aniversari de casatorie si am sa va spun ca si eu fac 1 an pe 23 iulie,iar pe 8 martie cand am conceput bebelul:))faceam 3ani de la prima noastra intalnire in 2:))
va doresc si voua sa aveti niste casnicii fericite, niste soti iubitori si multi ani fericiti impreuna
va pup si o zi buna tuturor(acum trec putin la treaba, ca sunt la servici)
Mirona spune:
serbus fetelor, buna dimineata.
si eu tot asa procedez - imi caut ultima postare si apoi mai deschid o fereastra, deci lucrez cu doua, in una citesc si derulez paginile iar in cea de-a doua raspund fetelor - astfel raspund la toate intr-o singura postare si nu am tendinta de a folosi quote (ca tot e scandal pe forum ca alergam dupa stele - multe mesaje si ca folosim prea mult butonul de quote).
Am ramas datoare sarytei cu povestea noastra de dragoste:
Ne-am cunoscut in prima zi de liceu, copii. In clasa a 10-a el s-a indragostit de mine si asa a ramas. Am fost impreuna in clasa a 10-a 4 luni de zile, apoi intr-a 12-a 4 luni de zile ... era un facut parca ... mai mult nu rezistam, aveam aburi in cabina si scorpionul din mine nu putea sta locului.
Intre timp am avut fel de fel de prieteni si normal ca umarul pe care plangeam era tot a lui Dani ... iar el rabdator ma astepta si ma ajuta sa trec peste multe.
Abia la facultate mi-am dat seama ce om am langa mine, am decis sa mai incercam o data si am ramas impreuna de atunci ... zi de zi impreuna, an de an ... iaca avem deja 12 ani impreuna si de casatorie 3.
N-a fost iubire de la inceput ... cel putin din partea mea ... dar pe zi ce trece simt ca-l iubesc din ce in ce mai mult - stie asta si stiu ca si el ma iubeste enorm ... chiar daca nu o spune.
Noi ne-am format ca si in filmul The Gost un fel de a spune te iubesc, stiti cum spunea ea ca-l iubeste iar el raspundea cu ditto - exact ca in film ... eu spun "tutui" iar el spune "si eu". De multe ori ca sa-l sicanez il intreb "si tu ce?" ... iar raspunsul vine si eu te tutui .... foarte rar, extrem de rar "si eu te iubesc".
Cam atat.
Asteptam si alte fete restante la tema zilei.
Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
mayaione spune:
Ce subiect frumos, o sa va spun si eu povestea mea de iubire.
Lucram la o firma IT si de cateva luni incercam sa-mi revin dupa o despartire destul de grea. Un coleg de servici activa pe un forum de design, programare si la un moment dat se decisesera toti sa-si puna pozele pe forumul respectiv. Si la un moment dat ma cheama "uite unu cu plete cum iti place tie, hai sa-mi zici cum e". Si eu fug repede si raman cu gura cascata si i-am zis ca vreau sa iau legatura cu el. Asa ca nu am mai ajuns acasa in noaptea respectiva, am ramas la firma chipurile ca vrem sa lucram si ne-am apucat de scris email cum ca as fi si eu mare designer etc (bineinteles ca-mi dicta colegul emailul cu termenii specifici meseriei). Si am tot asteptat sa-mi raspunda si nimic. Pana la urma, dupa cateva zile am primit un email dar numai cu o alta poza a lui. Si iar cateva zile pauza, intr-un final mi-a scris sa intru pe chat sa vorbim. Si asa a inceput totul. A venit in Bucuresti sa ma cunoasca (eu eram de vreo 8 ani in Bucuresti), era un dulce ma astepta cu un trandafir si un vinil cu Conexiuni (stia ca eram innebunita dupa melodia "tu") si la o saptamana m-am trezit cu el cu bagaj cu tot ca se muta cu minesi de atunci nu ne-am mai despartit. Cam asta a fost la noi si toti amicii fac misto de noi cand aud melodia "Am cunoscut-o de pe internet".
ruxandra_sb spune:
Multumesc mult pt pontul cu prenatalele.
Cum vad ca majoritatea absoluta voteaza pt Elevit, atunci Elevit va fi.
Ginecologul mi-a recomandat prenatalele mai ales pt supliment de fier. Ca si la finalul primei sarcini am ajuns cu o usoara anemie. Asta chiar daca analizele din primele luni erau o.k. Ce sa faci, mi-a "papat" Matei fierul..
Cu greutatea oricum tre sa am grija ca-s cea mai de pe-aici. Pana aici nu am castigat "decat" 3 kg. Asta e si nostim, nici cu Matei nu m-am ingrasat prea mult; doar vreo 13.
Daca as fi si in rest asa cumpatata...
Ramsan, ai grija cu tensiunea. Incearca sa nu te enervezi. La servici, mai ales, da-i in ma-...
Zina, daca simti cum ti se intareste burtica, astea sunt probabil contractii. N-are legatura cu greutatea ei. Cel mai bine intreaba-l pe medic.
Deny75 felicitari pt .
Aelita, Mirona, super pontul cu pagina in paralel. Asa o sa incerc de-acu incolo.
19+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
desiree spune:
neatza
multumesc pentru felicitari..suntem bine mersi si eu si "cuculetz", si mi-a zis sa pup toate fetitele si baieteii din burtici..si..m-am conformat....
pentru inceput o sa ne cheme RAUL OCATAVIAN..dar nu e definitiv
sa va spun si eu my love story care este cam...iesita din tipare
Noi nu suntem "maritati", ne-am cunoscut la locul de munca...imi era un fel de sef...si dupa vreun an asa a inceput sa isi cam caute de lucru pe langa biroul meu...chipurile imi dadea de lucru..si azi asa maine asa ma ducea acasa cu masina aproape in fiecare seara..noapte, stele..intr-o seara m-a sarutat...si asa a inceput totul..tatonarea a durat 2 luni pana la 15 mai cand ne-am mutat impreuna efectiv si acum sunt cam 3 ani de cand stam impreuna, impartim si bune si rele si acum ne cautam casa sa cumparam ca sa facem un camin stabil lui bebe
despre maritat..mai asteptam sa se nasca bebe si mai vedem..nu cu nunta si toate alea...simplu, frumos la starea civila..fara tam-tam..nu mai suntem la varsta de nunta si lautari, avem alte prioritati acum...
e un barbat de nota 10, ma mandresc oriunde cu el, cu mintea lui desteapta, cu fizicul lui atragator si cu dragostea ce mi-o poarta.
nu a fost o iubire pasionala, inflacarata a fost mai degraba una calda,molcoma dar..puternica..si rezistenta...
va doresc la toate fericire si iubire cat incape...
desiree 18+
ama.lia spune:
Buna dimineata burticute!
Miro, ma bucur ca ti-a revenit glasciorul, mi-a parut rau aseara ca nu am incercat sa te fac sa-ti revii, dar uite, ai facut-o singura.
Povestea noastra de dragoste incepe cam asa: eu tocmai pusesem capat unei relatii si savuram libertatea, chiar imi propusesem ca macar 1 an de zile sa fiu libera, sa nu am nici un angajament, sa ma rasfat... pentru ca relatiile pe care le-am avut au fost de lunga durata si eram fericita ca am scapat... Dar aceasta libertate nu stiu daca a durat 2-3 saptamani... max o luna, pentru ca Alin, pe care il stiam de vre-o luna, era in trecere pe la firma la care lucram, m-a invitat intr-o seara in oras. Mi-am spus ca nu am sa pierd ocazia sa ma intalnesc cu el, imi placea de el, dar nu vroiam nimic in afara de putina joaca. Ne-am intalnit si a doua zi, in timpul zilei, n-am mai putut pana seara, si de atunci am ramas impreuna, in sensul ca am locuit impreuna, chiar daca am platit 2 chirii cateva luni. N-am avut niciodata timp sa planificam nunta, am preferat sa facem alte lucruri in timpul nostru liber, inca nu ne-am casatorit, probabil ca o vom face inainte sa vine bb pe lume.
Acum, revenind la ale noastre, m-am hotarat sa-mi iau maine o zi libera, vreau sa stau acasa cu bb-lina mea, sa ne rasfatam un pic. Au fost cam obositoare ultimele saptamani, si simt ca am neglijat-o.
Va doresc o zi frumoasa,
Amalia 19+ si