Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc dbunny si ingeras

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am pus 4 poze noi de la ultimele echo cu bebitza mea.
sper ca va plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Ktrinel foarte frumoase pozele...ce bine ca se pun poze cu bebei. mie-mi place tare mult sa ma uit la eco

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salutare! eu sunt o mamica de ianuarie-februarie2007 si am intrat sa va salut pe voi, "surorile mai mari" si mai ales pe cateva fete foarte speciale pe care le stiu de mai multa vreme:Mirona, Veronici, Ingeras26a, Madana, Dbunny!
sarcini usoare in continuare!!

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Megbeng sa mai treci pe la noi !
Ktrinel smechera fatuca ta !
Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANACONST,imaginea este extraordinara.Super.

Adina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

merci Dbunny cu cine o semana? cu taica-sau, nu ? dar capul ala rotund ca o bila e al meu sigur....

mai puneti si voi poze cu bebicii vostri. poate ii combinam de acum

cristina1974, multumim pt poanta vanduta (cu uleiul de caise). sa vedem cum o aplicam...

Ktrinel si 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici la toate burticoasele,
pupici speciali la burticile mai mici: Daconst si megbeng,

maine am liber de la servici pentru ca prmim musafirii de care va povesteam. Nu stiu daca o sa mai am timp de net, sper sa mai pot intra doar sa urez toate cele bune sarbatoritelor si eventual sa vad daca intra Fatima - imi pare atat de rau de ea si de mama ei .. si noi nu avem nika vesti. Doamne ajuta sa fie totul in ordine.

Va pup si ma intorc la curatenie, mai am o baie si sa mai dau cu mop-ul pe gresie peste tot ... dar is franta.
pupicei.

P.S. Ktrinel frumos bebe ai ... normal ca seamana cu tine.
P.P.S. din ciclul "ne-au sedus si ne-au abandonat" -
MARCELA - unde esti????
Aici as putea sa incep sa strig iar catalogul ... da vad ca o fac degeaba ... fetele nu vor sa iasa din umbra. Le pupic si asa ... pe intuneric.

Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fetelor....ma confrunt cu o problema....azi m-a disperat cat a trebuit sa merg de des la wc.........vi se intampla si voua???
ktrinel......super pozele....v-am mai spus eu ce va invidiez ca eu nu pot sa fac asa poze.........
mirona.....si tie si mai odihnestete si tu.....ca primesti bataita......
Chiar fetelor si eu ma gandesc la fatima , deja sunt 2 zile de cand nu stim nimic de ea....sa dea d-zeu sa fie totul bine....
Va pupic pe toate...
20+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Si eu merg des la wc, mai ales noaptea cand e cel mai nasol. Noaptea de obicei are program de dat din picioruse si ziua eu sunt rupta de somn. Prevad ca o sa fie din ce in ce mai greu. In ultimul timp eu am devenit obsedata de nastere, mi-e o frica teribila. Am sentimente contradictorii, ba ca mor la nastere, ba ca o sa fie bine, ideea e ca sunt speriata rau si nu reusesc sa-mi gasesc optimismul. Asa sunteti toate sau la mine e exagerat?

Mergi la inceput