Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

da,acestea sunt analizele infectioase
uita-te si pe http://www.synevo.ro/ro/organe.html si iti recomanda sa faci analizele acolo,este cel mai performant laborator si este aproape de tine,o statie de autobuz intre casa de cultura si ICIL unde este clinica
sotul tau a facut spermograma?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Bine v-am regasit fetelor....Si eu am fost ocupata cu zugravitul si inca mai sunt....Va dati seama ce mult muncesc eu , nu? Cu privirea, asa...dar ma enerveaza k tot privind, imi mai vin si alte idei si nu vom mai termina niciodata in ritmul asta....Dar ma rog, sa inchei subiectul sa nu fiu "off topic"si sa primesc mustrare.
AndreB:Bine ai venit in grupul nostru si ma bucur k mai am o colega de breasla pe aici...si eu tot profesoara sunt, dar de romana.Despre D-na dr Dobre am auzit "de bine"de la o colega, care a nascut cu ea anul acesta.Nu stiu mai multe detalii, dar cand ma voi intalni cu ea o voi mai inteba.Acum, pt o sarcina usoara si o graviduta sanatoasa, toti medicii sunt buni.Mai greu este pt cele cu probleme.Dar tu nu ai de ce sa iti faci griji, deci e bine sa mergi la dansa dc ti-a placut.Analizele infectioase sunt cele pe care le-ai enumerat tu, intr-adevar, si este bine sa le faci dinainte.
In legatura cu medicul de familie, eu ti-as recomanda doctorita mea,( eu stau in zona Inel II) dar nu toate pacientele dansei sunt f incantate de dansa si nu as vrea sa te dezamageasca.Eu nu am ce sa ii reprosez, dar sotii nostri sunt colegi si poate din cauza asta cu mine e altfel decat cu restul pacientelor.In schimb am vazut multe cabinete cu medici de familie aici in cartier si ai putea incerca sa vezi unde sunt locuri libere.Cred k iti vine mai aproape decat la CET.
Poti lua si acid folic, chiar dc este continut si de Elevit.Multa bafta...

Madalina 26+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Tot eu sunt....
Voiam sa va intreb daca ati vazut aseara filmul de la PRO Tv-"Sase minuni"...Mi s-a parut extraordinar...Sa te chinui atatia ani sa ramai insarcinata si cand ramai sa faci 6 deodata!!!!!Am vazut k injectia pe care a facut-o tipa respectiva a fostwww.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1885&fl=1" target="_blank"> Pergonal, si a fost suficienta doar o doza k sa se intample minunea.Ma intrebam dc la noi in Romania se foloseste acest medicament minune...Stiu k a fost doar un film si k realitatea de acolo nu coincide cu realitatea in care traim noi, dar ma gandeam sa va dau o sugestie....Cine stie...poate ajuta mai mult decat pregnylul ,puregonul ,menogonul sau clostilbegytul pe care le folosesc medicii nostri. Va pup si va urez multa bafta si ajutor din partea lui D-zeu!

Madalina 26+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

AndreB si celelalte aspirante va recomand sa va alegeti ginecologi barbati!!! E mai greu de acceptat, dar femeile ginec. sunt mai ...

Eu, de Dobre... cunosc 3 mamici, din care 2 cu cezariana prost facuta ( adica rana ce supura peste 3 luni sau rana ce a trebuit curatata in prima luna). Sper ca aceasta ultima mamica sa fie ok(inca nu a trecut 1 luna de la nastere normala).

Ca sa nu mai intru in amanunte ... recomand medicii barbati, sunt mai grijulii, mai atenti, simtiti; nu toti, ce-i drept.
Recomand: Peteanu, Rusa.

Mergi la inceput

buna dimineata,pe unde sunteti fetelor?
eu ma pregatesc de pleacarea sotului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cornelianeli, multumesc ca mi-ai spus de acest topic, imi doream sa am parte de asa ceva. Eu voi incepe luna viitoare stimularea cu clostilbegyt, a mai facut cineva asa ceva si daca da, as vrea sa stiu daca a dat rezultate. Eu merg la dr. Stoica, sunt foarte multumita de el. Am fost si la dr. Anca la Bucuresti dar am plecat foarte deyamagita de la el, in sensul ca nu mi-a dat prea mari sperante sa fac un bebe, mi-a spus sa mai iau trei luni anticonceptionale si poate dupa ce le opresc sa apara ovulatia. Nu mi se pare o metoda foarte buna, cu atat mai mult cu cat eu am luat 6 ani anticonceptionale. Acum ma gandesc ca le/am luat degeaba, ca oricum aveam foarte putine sanse sa raman insarcinata, dar cine stia pe atunci. va rog mult, daca stiti ceva de clostilbegyt, spuneti/mi si mie.

Crixia, care mai e viata ta? Aia mica ce iti mai face?

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

cristina,uite poti citi aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50364&whichpage=4
imi pare rau sa citesc ca ai probleme

Mergi la inceput

Multumesc de adresa, gasisem subiectul ieri cand am googel-it dupa clostilbegyt. Am citit tot ce scrie acolo, oricum parerile sunt impartite, la unele a mers la altele nu. oricum anul trecut o prietena de/a mea a ramas insarcinata tot cu pastilele astea. Poate ca va fi si la mine. Problema este ca as fi inceput de luna asta, dar nu am reusit sa imi dau seama care este ziua a cincea a ciclului, pentru ca de vreo 12 zile nici nu ma lasa nici nu ma apuca cum trebuie. Poate luna viitoare va fi mai clara treaba, pana atunci ma uit la cutiuta cu minuni si sper. Imi pare tare rau de tine, tu ce probleme ai?

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

sotul meu..... are oligoastenoteratospermie si eu am boala hashimoto,o afectiune a glandei tiroide

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

sotul meu..... are oligoastenoteratospermie si eu am boala hashimoto,o afectiune a glandei tiroide

Si medicii ce au spus, ce sanse sunt?

Pupici,
Angelique

pozele mele
luna de miere

Mergi la inceput