Informatii utile Constanta
Raspunsuri - Pagina 10
cornelianeli spune:
mici.......inexistente sa raman insarcinata natural
FIV sau adoptie
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
madaluta spune:
Salutare Constanta!!!
Sunt foarte fericita k am terminat si zugravitul si curatenia !!!
AngeliquedeS:Bine ai venit in gasca noastra! Eu sunt una dintre cecle care au folosit Clostilbegytul...dar din pacate fara rezultatele asteptate. De fapt , scopul stimularilot hormonale este acela de a forma si maturiza foliculi care sa elibereze un ovul.Noi asteptam sa ramanem insarcinate dc inghitim aceste pastile.Mie mi-a trebuit ceva timp sa inteleg aceasta chestie si mai ales sa monitorizez ovulatia stimulata tocmai pt a vedea dc medicamentul isi face efectul sau nu.Degeaba il luam dc nu stim ce efect are asupra noastra. Poate fi prea slab,si nu duce la maturizarea vreunui folicul sau poate produce o hiperstimulae si atunci ne vom alege cu chisturi.Un alt lucru important, pe care l-am inteles tot mai tarziu, a fost k nu toate stimularile se fac dup un sablon, ci in f-ctie de lungimea Cm.De ex, eu aveam CM foarte lung(33-36z) si incepeam stimularea prea devreme( in ziua 5).Si normal k medicamentul acesta nu a avut nici un efect luat astfel.Abia cand mi s-a aplicat corect si am monitorizat ovulatia a dat randament(a produs ovulatie buna)- dar eu tot nu am ramas insarcinata atunci.Am incetat apoi stimularile caci mi-am dar seama de fapt k nu avulatia era pb mea.Iti doresc multa bafta si sa dea randament din prima !Apropo...de cat timp incerci sa ramai insarcinata?
Pupici pt restul constancencelor...
Pe unde umblati? Spuneti-ne ce ati mai facut..cum decurg lucrurile....
Andicu: ce faci? esti plecata? asteptam vesti bune...
cornelianeli: Gata, a plecat sotul? ai ramas singurica?Pt cat timp?
Madalina 26+
cuburtika aferenta,
andicu spune:
Buna fetelor.
Am fost plecata pana duminica si ieri n-am avut internet deloc. Azi am fost tare ingrijorata ca a nascut inainte de termen una din gravidutzele de Szeged ( de la acelasi dr ), dar e bine si ea si fetita, slava Domnului!
Eu m-am intors pregatita ptr o noua incercare FIV, iau deja ACO si luni, pe 18 sep merg iar la Szeged ptr eco. In jur de 6-7 octombrie voi incepe iar tratamentul de stimulare si probabil ca ma voi muta iar o luna la Timisoara. In concediu plec de maine intr-o saptamana, pe 20 si revin pe 30 sep. Abia astept sa ma relaxez un pic! si dr mi-a zis ca facem f bine !
Despre closty nu pot sa va spun nimic, eu n-am luat niciodata. Se pare ca la FIV-ul trecut am avut si eu mici probleme cu endometrul, care a fost cam subtire, si sper de data asta sa se rezolve problema prin tratament.
Mada, tu cum te mai simti ? tare frumoase pozele cu burtika !!!
Cornelia, voiaj usor sotului tau si lasa, nu fi necajita! ai ce face cat e plecat! sa te pregatesti de FIV, nu?
toate constantencele!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
AngeliquedeS spune:
Madaluta, uite vezi, tocmai de asta intrebam eu pe forum daca stie cineva de asta pt ca tocmai asta e parerea generalizata, ca daca iei pastilele astea ramai insarcinata. Tu cum ai ramas pana la urma insarcinata?
O prietena de-a mea a ramas anul trecut insarcinata, a luat trei luni closatilbegyt si a ramas a treia luna, fara monitorizare, fara nimic. Eu incerc sa raman insarcinata din ianuarie. Am uterul retrovers, ovare polichistice si nu ovulez. Fara duphaston nu am ciclu deloc. Datorita duphastonului imi vine ciclul la 26-28 de zile. Doua luni nu mi-a venit ciclul nici cu duphaston, a trebuit sa iau doua transe a cate 10 pastile.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
andicu spune:
Angelique, am vazut ca aniversati casatoria cu 1 zi inaintea noastra! noi am facut nunta pe 24 iulie 2004. Frumoase pozele tale si sper sa treci repede la !
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by andicu
Angelique, am vazut ca aniversati casatoria cu 1 zi inaintea noastra! noi am facut nunta pe 24 iulie 2004. Frumoase pozele tale si sper sa treci repede la !
Pana acum am stat sa iti admir pozele, sunt foarte frumoase si ai fost o mireasa superba. Dar ce schibare de la blond la saten. Cred ca o sa ma dea moderatorii afara din subiect pt ca am fost off topic la postarea asta, dar poate totusi ma iarta...
Cat despre , vorba ta, sa speram ca o sa ne vina randul la toate. Tu ce probleme ai de nu ramai?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
cornelianeli spune:
andicu a nascut mi-ka?
slava domnului ca este bine si ea si printesa ei,am citit eu azi ceva ca a avut contractii...sa citesc si eu
madaluta sotul meu inca nu a plecat,duminica are avionul,pleaca pentru 6 luni dar asa cum spunea si andicu am ce face,ma pregatesc in liniste pentru FIV
credeti ca daca ii dau sotului sa ia BU pentru 6 luni cat este plecat,este prea mult?
si o seara cat mai placuta
lulu77 spune:
Neatza!
Am revenit ..gata concediul .
A fost superb , de vis ...DAR... a venit CM.
Fetelor ce ma fac , ca m-am saturat ..cateva luni am ciclu la 27-29 de zile si de 3 luni il am la 23-24 de zile !
Cum naiba il reglez?
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
cornelianeli spune:
buna dimineata
lulu bine ai revenit,din pacate concediul trece intotdeauna atat de repede
eu de cand iau eutyrox am ciclu o luna la 29 zile o luna la 25!!!si inainte il aveam aproximativ la 27-28 zile
imi pare rau ca a venit CM,nu stiu la voi care e cauza infertilitatii?
andicu spune:
Buna fetelor!
Lulu, bine-ai revenit din concediu!cum a fost? imi pare rau ca ti-au stricat rushii socotelile!
Cornelia, daca vrei ajutor mai sigur legat de BU, intra la Naturiste si Homeopate, ca stiu fetele sa-ti spuna cat timp poate lua sotul BU!
Da, a nascut Mika, cam devreme, e drept, ca era in 35 sapt., o fetita de 2kg si 43 de cm. Sunt bine amandoua!
Angelique, multumesc, si tu la fel de frumoasa ai fost! eu am probleme definitive, in sensul ca dupa 2 extrauterine in aproape 1 an,. am ramas fara trompe, asa ca singura sansa ramasa de bebe natural este FIV. Am unul nereusit in mai si in octombrie il fac pe-al 2lea.
Va pe toate!