Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ela2004si tie.Nici mie nu mi le-a prescris niciun medic(nici Balasa) in timp ce incercam sa raman, dar am regretat k nu le-am facut asa de capul meu, caci nu as mai fi stat stresata dupa.Una dint prietenele mele, pacienta a dr Balasa a ramas in iulie insarcinata si eu i-am spus dinainte de a merge la control ce analize sa faca.In momentul in care a vazut k dr nu i le prescrisese pe cele imunologice, ea a intrebat, iar raspunsul lui a fost k oricum acum nu mai are ce face si k pe astea trebuia sa le fi facut inainte...Deci, nu stii cum sa o dai k sa o nimeresti. Tu poti sa le faci si doar daca este , doamne fereste, ceva in neregula , sa i le arati.La Synevo iti indica dc ceva nu este in regula, prin incadrarea intr-un dreptunghi negru a analizei respective.Alegerea iti apartine oricum.

Madalina 25+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Madaluta sa stii ca m-ai convins.. O sa ma interesez si o sa fac si analizele astea infectioase.. Intr-adevar timpul trece si sotul fiind plecat nu am stare deloc sa stau cu mana in san...deja am stat destul..
Pupici si la celelalte fete...si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata fetelor,
ela analizele infectioase la synevo costa aprox 60 RON iar intreg profilul de infertilitate aprox 350 RON,dureaza cateva zile pana primesti rezultatele,m-am interesat eu saptamana trecuta
am sa le fac si eu dar dupa ce pleaca sotul meu,acum zugravim
o zi cat mai usoara va doresc

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Mersi mult Cornelianeli...si ..aa..si spor la zugravit...
O zi buna la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor! Ce faceti, nici un semn de viata?
Eu am intrat sa va salut, sper sa nu se supere moderatorii pe mine ca nu sunt la subiect, dar mi-era dor de voi si o sa-mi fie si mai tare ca de miercuri plec in concediu si nu o sa mai am unde sa intru pe net ca sa va scriu.

Va pupic pe toate si va astept cu vesti!

Si special pentru Andicu: multa bafta la FIV, sa dea Dumnezeu ca de data asta sa reuseasca si in curand sa ne dai si noua vestea ca esti

Mergi la inceput

buna dimineata
nici eu nu am noutati dar am terminat cu zugravitul
ioana concediu placut pupici si pentru restul fetelor

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cornelia, multumesc pentru urare si bine ca ai terminat cu zugravitul! V-ati miscat repede!
Vad ca sunteti cam toate in pauza, dar eu sper sa va puneti pe treaba si cand ma intorc sa aud de toate ca sunteti
Muti pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna Fetelor!
Eu sunt un nou membru venit pe forum dar si in Constanta! Dati-mi voie sa ma prezint: am 29 ani, sunt profesor de pian si acopaniament pian si la Universitate si la Liceu(2 servicii). Acum ma pregatesc sufletese si nu numai sa am primul copil. Intrebarea mea: Poate sa-mi dea cineva info(a fost pacienta, cunoaste, sau a auzit despre) d-na doctor (primar, cred)ginecolog DOBRE de la Spitalul Militar? Are consultatii si in sistemul privat? I-am facut o vizita si mi-a inspirat incredere, ce sa zic, dar mai multe nu stiu, am mers la plesneala fiind noua in oras. Mai caut si un medic de familie bun (si cu 2 locuri disponibile) pentru zona Casa de Cultura, va rog sa-mi spuneti daca stiti. Va urez spor la lucru si la tot ce faceti prin casa, si in alte domenii.
AndreB, very new in town (6 luni)

AndreB

Mergi la inceput

AndreB bine ai venit in oras si aici la noi
nu am auzit de Dobre,poate stiu fetele,cat despre medicul de familie si eu vreau s-o schimb ca e ......dezastru
mai spune-ne despre tine
pupici

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, care sunt analizele infectioase? Cumva Chlamydia, Citornegalovirus, Rubeola si Toxoplasma? am mai auzit discutandu-se despre astea dar nu stiu sigur despre ce vorbiti voi.
Multumesc cornelianeli pentru raspuns, ai fost draguta ca mi-ai scris cateva randuri!
De medic de familie m-am tot gandit in ultimul timp (am descoperit pe langa unde stau cateva cabinete, ce-i drept) dar nu au locuri. Ar trebui sa ma incriu la CET daca eu stau in partea cealalta a orasului? Ce porcarie...
Despre mine: sunt casatorita de 2 ani(dupa o relatie mai lunga de 4) cu un constantean dar abia acum am ajuns pe aici, vin din Bucuresti via Milano (ultimii doi an am urmat un masterat acolo) n-am incercat niciodata sa raman insarcinata pana acum, in rest(ginecologic, vorbind in urma consultatiilor) a reiesit ca sunt normala (nici vorba de bicorn sau septat). Astept sa se petreaca ceva, dar mai intai sa-mi fac niste analize. Inghit Elevit de la Bayer (complex vitaminic cu acid folic doar juma de doza ca nu sunt inca gravida).
va pup pe toate,

AndreB

Mergi la inceput