Informatii utile Constanta
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor.
Ela, au pentru tiroida am facut TSH, mai este si altceva de facut?
Mie mi-a iesit TSH bine si de aceea ma gandeam ca nu am nimic cu tiroida, ma insel cumva si mi-am facut iluzii degeaba?
Daca ziua 14 a ciclului cade duminica, eu cand sa merg la analize, vineri sau luni?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cornelianeli spune:
buna dimineata
a_deju bine ai venit la noi,sarcina usoara in continuare si un bebe mancacios
nusy te asteptam sa ne spui mai multe despre voi
fetelor, sa ne rugam pentru andicu,ea face al doi-lea FIV la szeged si ii doresc din tot sufletul sa reuseasca
si abia astept primavara sa incercam si noi...
cris pentru tiroida se mai face T3 si T4 cei doi hormoni tiroidieni dar daca TSH-ul(hormonul de stimulare al tiroidei) e in limite normale nu ai de ce sa-ti faci probleme
cat despre aniversarea noastra,stai linistita,chiar,parca a fost ieri...offf tare repede mai trece timpul asta
ella nu sunt suparata,cumva m-am consolat cu ideea si nu mai am stare vreau sa vina primavara
ioana, madaluta
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
cornelianeli spune:
blondiemonyk va recomand synevo pt spermograma
noi am facut-o si in alta parte si a iesit aiurea
recoltarea probei se face acasa in borcanelul steril pe care il iei cu o zi inainte de la receptie ,ti se dau si instructiuni
sotul meu a ajuns cu proba in 15 min si a tinut-o in buzunar
Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
ela2004 spune:
Buna dimineata..Vad ca ati inceput de dimineata cu discutiile
Angeliques si la mine a picat ziua 14 duminica si le-am facut luni, tinand cont ca eu am ciclul cam de 29-30 zile este foarte bine..Deci, depinde si de cat de lung ai ciclu, pentru ca aceste analize de ziua 14 se fac cu 14 zile inapoi de la data primei zile, nu dupa prima zi innumeri 14 zile.. Nu stiu daca m-am facut inteleasa...dar hai sa-ti spun ca daca ai un ciclu de 29 zile, aceste analize din ziua 14 se fac de fapt in ziua 15 de la prima zi..la 30 zile in ziua 16..s.a.m.d.
Hai ca parca vad ca ne intalnim cu toatele luni la Synevo..
Blondiemonyk si noi tot la Synevo am facut spermograma si am procedat la fel ca si Cornelia...in 15 minute a dus proba facuta acasa. Oricum vezi ca atunci cand iti da borcanasul iti ataseaza si niste instructiuni..Spor la treaba...
Andicu si tinem pumnii sa vii acasa cu
in burticuta..
la toate fetele..
blondiemonyk spune:
Mersi mult,cornelianeli si vroiam sa mai zic ceva...dar nu stiu ce are de nu ma lasa sa bag mesajul...poate merge acum.
Cornelianeli,mie mi-a zis dr.Simion sa fac doar 3 analize si astea in ziua a 19-a(care in final a fost buna pt.ca mi-a venit in ziua 25): FT4,Prolactina,Progesteron. A zis ca alte analize...si facute in alte zile...sunt neconcludente.
Vroiam sa intreb pe fetele care au fost si pe la dr Circo daca v-a pus sa faceti si alte analize,si cand.
La final,mi-a zis ca analizele de mai sus au iesit bine dar am probleme cu niste chisturi pe ovare care nu prea dispar...si m-a trecut pe tratament cu LUTENYL mai puternic (o pastila in zilele 5-25)care functioneaza si contraceptiv. DOAMNE AJUTA !!!
AngeliquedeS spune:
Ela, multumesc pentru amanunte. Asadar, daca eu am un ciclu de 25 de zile, practic ar trebui sa fac analizele in ziua a 11-a. Adica poimanine ar fi. Imi pare rau ca nu ne intalnim luni toate la Synevo... Tot acolo am facut si noi spermograma...
Cornelia, m-ai linistit, deci daca ar fi fost probleme si cu tiroida s-ar fi vazut deja de la TSH...
Andicu, noi toate pentru tine!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Sunt pe fuga ca am o zi super plina si naspa la servici, am intrat doar sa va salut si sa citesc ce-ati mai scris aseara. Eu nu pot sa intru pe net decat la servici si imi pare rau ca nu pot comunica cu voi si seara, cand aveti voi timp.
Va multumesc din suflet pentru incurajari si ma bucur ca v-am gasit si ca ne intelegem reciproc.
Azi sunt z1, deci starea mea prosta continua. Parca nici nu mai am chef sa merg la dr., dar sper ca poate voi face iar o IA luna asta.
Angelique, sigur ca o sa-ti scriu impresii depsre dr. Lutescu, sper sa am mai mult timp maine. In orice caz, eu am fost multumita mereu de ea, nu mi s-a parut deloc genul de dr. ahtiat dupa bani, cum sunt altii, ci mi se pare ca vrea sa ajute pe toata lumea.
Imi pare rau, dar trebuie sa inchid, sunt contra cronometru.
Va pupic dulce pe toate!
cornelianeli spune:
offfffff forumul asta merge anapoda
blondiemonyk chiar nu stiu ce sa zic de simion
FT4 nu stiu ce este
mie mi-a dat sa fac analize de ziua 21 progesteronul si prolactina si in plus analizele de tiroida care se pot face in orice zi a CM
saptamana viitoare repet analizele de tiroida si merg la dansul sa vad ce-mi zice
ioana uite un sa-ti fie mai usor la munca
cris s-ar fi vazut TSH-ul mult mai mare sau mult mai mic si te-ai simti rau,eu am o ameteala continua,uneori abia stau in picioare si as dormi non-stop plus altele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Salutare!
Scuze ca dau buzna peste voi, am vazut ca sunteti mai in tema cu dr-ii din Cta (fata de grupul de mamici din Cta, de la Prieteni dintotdeauna), asa ca va intreb pe voi: cat costa o consultatie la dr Circo, unde se poate face/cat costa dozajul hormonal si daca are importanta ziua cand are loc consultatia?
Dr de familie mi-a dat trimitere la endocrinolog, insa mi-a recomandat sa merg la dr Circo, la cabinetul particular. Mi-a zis ceva si de nush ce fel de echograf special (sper ca nu aberez, ca nu prea am inteles care-i faza).
Multumesc anticipat pt raspuns!
O zi frumoasa va doresc! Vic &
Sebi (04.02.2004)
a_deju spune:
mav, dr. circo are cabinetul pe Fagetului 136bis (asta insemnand undeva langa stadion, sau ma rog, unde se plateste lumina...), nr. telefon:512.251. Cred ca la nr de tel poti sa afli toate informatiile necesare. Sper sa te ajute
Impotriva banarii Jocelynei