Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna mav
am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna hashimoto vara aceasa
la dr circo nu am reusit sa ajung pt ca nu mai primeste pacienti noi,asa mi-a spus asistenta
analizele la sange le-am facut la synevo,in functie de ce iti recomanda dr.endocrinolog ajungi la 100-300 RON,nu conteaza ziua in care le faci
ti-l pot recomanda pe simion,eu sunt pacienta dansului si sunt multumita
ecografie am facut la dascalu,mi s-au vazut o groaza de noduli
ti-a pomenit cumva de scintigrafie?e un procedeu mai complicat si destul de invaziv
tu ce simptome ai?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ella, Angeliquedes,Madaluta,Cornelia, Blondiemonyk : multumesc mult si
Eu mi-am facut HSG la Dantes(el e dr.meu),analize de sange nu ,intentionez sa fac hormonalele luna viitoare.Sotul si-a facut spermograma si a recoltat-o pe loc,dat fiind faptul ca noi suntem din Tulcea si nu aveam cum sa venim cu ea.
Mie mi-a iesit HSG proasta,in sensul ca trompele nu sunt infundate dar cea stanga e foarte intortocheata si risc extrauterina,asa ca dl.Dantes mi-a propus internare pentru 6 instilatii,ca s-o indrepte...voi vedea ce voi face...
Cornelia, despre noi ce sa-ti spun...sotul are oligospermie severa(initial azoospermie si prin tratament ajunsese ultima oara la 10 milioane gigei cu mobilitate foarte buna)iar eu...am facut o histeroscopie pt.extirparea unui polip uterin, de ovulat ovulez,endometru bun,iar trompele...am scris mai sus...ele ar mai fi de rezolvat si sunt in regula...ramane sotul,de aceea am emotii maine,la rezultatul spermogramei.Va pe toate!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by a_deju
madaluta:intrebai de tarife la nastere...sunt foarte aproximative si din gura lumii adunate. eu stiu de 200-250 euro pt cezariana (asta m-a interesat, pt ca eu asta o sa fac). asta e doar pt dr, mai trebuie si pt anestezist, si neonatolog, si asistente... ma rog, cred ca cu totul se ajunge la o suma rotunda de 500 euro. stiu ca in general, subiectul banilor e sensibil si chiar putin penibil uneori, dar cu riscul de a parea..nu stiu cum..ziceti-i cum vreti, "profit" de mamacita si ii cer sfatul la acest capitol, sunt convinsa ca ne poate ajuta cat de cat.... daca sunt totusi prea deplasata, imi cer scuze anticipat...

Deea,s-ar putea sa ne fi si intalnit vreodata,caci eu fac anestezii si la dr.Peteanu,dar mai ales cu el lucrez,miercurea.
Cat despre sfatul cerut,imi pare rau,dar gandeste-te putin:este ca si cum as declara ca fara sa platesti nu te ajuta nimeni si sa afisez mare niste tarifePot sa-ti spun ca si eu ca mamica de aprilie 2005 am dat in stanga si-n dreapta,dar de bucurie imensa si de multumire reala:colegilor care mi-au facut cezariana un tablou in valoare de 300 euro,anestezistei-colega mea mai "tanara"profesional,un ceas cam de 150 euro;asistentele n-au vrut sa primeasca bani,ci doar masa oferita de sotul meu imediat dupa nastere,la pranz,si ceva prosoape+sapunuri,neonatoloagei i-am facut tot asa,un cadou cam de 3 mil.,iar asistentelor de la nou-nascuti de pe sector[nu cele de la sala,acelea sunt foarte dragute]nu le-am dat nimic,pentru ca sunt niste nesuferite obraznice si nestiutoare de nimic,au ceva cunostinte empirice de ev mediu pe care le aplica indiferent ca le dai sau nu.Daca le dai obtii un zambet in plus,de care eu n-aveam nevoie
Asa ca nu stiu daca informatiile personale te-au ajutat cat de cat,fiecare cred ca,daca vrea sa ofere ceva in cinstea venirii sufletelului mult asteptat bine,daca nu,iar bine,comportamentul medical[cel putin al meu]nu este influentat de primirea/neprimirea unei"cotizatii".Eu,desi medic,am anumite superstitii:am observat ca,de multiple ori,atunci cand cineva se"zgarcea"[ma refer la cei cu posiilitati,nu la cei mai putin favorizati de soarta],ii mergea prost.Iar eu mi-am dorit sa calcam cu dreptul.Cam asta as putea sa-ti raspund.Nastere usoara si bebe sanatos iti doresc din toata inima!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

nusy , unde ai facut HSG? Ai facut prin vreun doctor ? Si cine ti-a interpretat-o. mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor.

Vreau sa va mai rog sa ma laumuriti cu ceva. Daca eu trebuie sa iau duphaston ca sa vina ciclul, asadar este ciclu provocat de fapt si de drept, au relevanta analizele din ziua a 14-a, adik are rost sale fac? Cu duphaston am un ciclu de 25, 26 de zile sau chiar 22-23 de zile daca imi vine chiar in timp ce iau pstilele.

Vreau sa imi duc si sotzul sa faca analize, dar in afara de FSH si LH ce trebuie sa mai faca? Va rog ajutati-ma.

Ioana, cum a fost la dna Lutzescu?

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Buna dimineata! nu am mai intrat de 2 zile caci nu mergea forumul, dar vad k la voi a mers si ati scris ceva....Sa incerc sa mai raspund cate ceva , la ce ma mai pricep, caci la chestiile legate de soti sunt total pe dinafara....

blondiemonyk: Desi am fost multumita de dr Circo pt profesionalismul cu care mi-a tratat tiroida, nu pot spune acelasi lucru si in legatura cu restul analizelor hormonale.Adica mi-a prescris intreaga lista in ziua 14, chiar dc eu aveam CM la 30-35 de zile,duphastonul din ziua 16, iar stimularea cu Clostylbegit din ziua 5.Ce vreau sa spun este k nu a raportat tratamentul la ciclul meu, ceea ce a facut sa nu mai am ovulatia cum trebuie.Asa k ...nu cred k nici pe tine nu te-ar ajuta prea mult aceasta schema.

mav: daca dr Circo nu te mai primeste la cabinetul particular, incearca sa-l contactezi in Spitalul Municipal (de la gara). Nu are cabinet de consultatii, dar daca ai trimitere de la medic te primeste.Eu asa procedam cand eram studenta si nu aveam bani de cabinetul lui particular si de analize platite.Si este la fel de amabil si acolo... cat despre ecograful special nu stiu ce sa zic...mie imi facea la fiecare consultatie si echografia glandei, dar nu stiu cat de speciala era...mie mi se parea normala....

mamacita; multumim k ne impartasesti din nou din experienta personala...

AngeliquedeS: eu cred k depinde din ce zi incepi sa iei duphastonul. daca il incepi inainte de ziua presupusei ovulatii, nu prea ar mai fi relevante analizele din ziua ovulatiei. daca il iei dupa, nu te influenteaza cu nimic.Eu stiu k duphastonul trebuie luat dupa 2 zile de la ovulatie, pt a completa dificitul de progesteron al organismului.dar tot un medic cred k te va lamuri in situatia ta...Stiu k daca faci stimulare hormonala , nicio analiza din luna aceea nu are relevanta....Noteaza-ti pe ceva toate aceste intrebari si cand vei ajunge la d-na lutescu, intreab-o pt k iti va raspunde, mai ales k te va vedea k esti in tema ,iar intrebarile sunt pertinente, nu puerile....

pupici tuturor

Aaaaaa.... cine stie sa deschida capitol nou, caci vad k am ajuns la pagina 20...?!

Madalina 30+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

a_deju, cornelianeli si madaluta, multumesc frumos pt info legate de dr Circo!
O sa revin cu detalii dupa ce voi reusi sa ajung la consult!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
cris eu zic sa astepti consultatia la dr.lutescu si dupa aceea vei fi lamurita si indrumata catre ce analize sa faci
ioana ai fost la consultatie si noua nu ne povestesti?te asteptam cu multe detalii
madaluta capitolul are 20 pagini,eu asa stiu
pt toate fetele

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna sa va fie inima pe ziua de azi..
Eu nu prea am cu ce ma lauda, doar ca dupa-amiaza ma duc dupa analize si sunt tare curioasa cum au iesit..
Angeliques si eu zic ca totusi ar trebui sa te duci intai la dr. Lutescu si apoi sa faci analizele din ziua 14, pentru ca s-ar putea sa dai banii degeaba.. Eu nu am stiut ca iei ceva tratament...Imi pare rau ..dar nu stiu altceva cu ce sa te ajut.. Iar cat despre sot..nu stiu, pentru ca eu i-am facut sotului meu doar spermograma si nici aia nu a fost interpretata inca de doctor...
Deea tinem pumnii pentru spermograma sotului, nu-i asa??

pentru toate felele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Adica nu pot sa mai raspund daca am ajuns la pag 20??? Tare nu ma pricep la chestii de-astea "forumistice"
mamacita, multam fain de informatii... uite, spre exemplu, a mea mama este medic, in galati, si nu primeste absolut nimic, decat acolo un buchet de flori, ca deh, ce sa-i mai faci omului cand deja a venit cu el... deci stiu prea bine ca exista si oameni care-si fac treaba excelent, fara sa astepte nimic in schimb, asta nu ca trimitere la maica-mea, ci efectiv "generally speaking". faza e ca uneori te simti coplesita de diversele povesti de groaza de prin spital de care mai auzi de la unu', de la altu'... in general, toate au ca personaje principale asistente sau infirmiere. ca sa fiu foarte sincera, asta e singurul capitol care ma sperie la nastere: o sa fie aceste persoane dragute cu copilul meu si cu mine? nu se pune problema de medic, pentru ca dupa cum am mai spus, nu as schimba-o pe dna dr peteanu pe nimeni altcineva, nu ca sa periez gratuit vreun orgoliu (nici n-as avea care...), ci pur si simplu pentru ca asta simt (ca si bebeul meu de altfel, care-i face cu manuta la fiecare eco ). normal ca la "momentul zero" imparti in stanga si-n dreapta, pentru ca e vorba de sanatatea copilului si a mamei, si ca sa fii sigur ca totul decurge cum trebuie....
intrebare: ce se practica la cezariana? epidurala sau rahie? sau e la dorinta "pacientei"? daca e rahie, sunt adevarate chestiile cu durerile de cap??? mama zice ca-s baliverne, altii zic ca nu, prin carti am citit si da, si nu...la epidurala adoarme bebe? de fapt, cam multe intrebari... daca are lumea timp si chef, daca sunt considerate "informatii utile", dati de stire. multam!!!

Impotriva banarii Jocelynei

Mergi la inceput