Informatii utile Constanta

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Am revenit si eu din concediu si n-am nici un chef de munca, desi am o groaza..Singurul lucru bun e faptul ca mai vorbesc cu voi pe forum, mi-era dor de voi!
Astazi sunt cam intoarsa, nu voi scrie mult, ca nu vreau sa va deprim..

Am vrut doar sa va salut si sa va pup pe toate!

Cornelia, desi cu intarziere, iti urez din suflet La Multi ani si sa dea Dumnezeu ca dorinta ta cea mai mare sa ti se indeplinesca cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Astazi sunt cam intoarsa, nu voi scrie mult, ca nu vreau sa va deprim..

Am vrut doar sa va salut si sa va pup pe toate!

Cum sa ne deprimi? Atunci care mai este rostul nostru aici. Poate ar fi mai bine sa te descarci, cine stie poate iti face bine... Dar numai daca tu simti asta...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, va multumesc pentru primirea calduroasa!
Sunt cam deprimata, in primul rand ca am inceput serviciul si dupa un concediu super ( am fost si la munte), m-am simtit super bine, acum mi se pare ca parca nu am ce cauta la servici, ma simt de parca as fi de pe alta lume..
Pe de alta parte, cred ca urmeaza sa-mi si vina "uratii".
Maine am si programare la dr. Lutescu sa vedem ce mai facem, incep o noua serie de IA, mai fac ceva analize. Ar trebui sa iau totul ca pe un nou inceput, mai ales ca sotul meu ia de 3 luni BU, s-a lasat si de fumat. In sinea mea am sperante, dar cu cat sunt sperantele mai mari, cu atat e dezamagirea mai mare atunci cand nu se realizeaza ce vrei
Din cauza asta nu prea vroiam sa scriu, plus ca nu prea am timp, ca sunt la scarbici.
Va pupic pe toate si va multumesc pentru intelegere, mai ales ca poate toate ati avut momente mai proaste, dar sper sa fie cat mai putine astfel de momente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Ce fac fetele mele dragi??
Imi pare rau ca nu am scris in wk-ul asta, dar l-am avut prea plin si nu am avut cand...
Vreau sa-i transmit Corneliei multa, multa sanatate si sa dea Domnul ca anul care vine sa-i aduca tot binele din lume si un sanatos si frumos...
Maria..ce ai facut?? Eu am fost dis-de-dimineata la Synevo si mi-au recoltat sange..Am tinut sa precizez ca as vrea sa se prelucreze probele pana in 6 ore (pentru ca asa am citit pe aici) si m-a asigurat tipa ca asa se face, dar rezultatul mi-l dau tot peste 2 zile... M-am uitat asa prin jur sa vad daca mai e cineva care cauta priviri..dar nu am remarcat nimic...
Angeliguedes pot spune din propria experienta ca la ziua 14 se fac aceleasi analize ca la ziua 2, dar fara prolactina, adica Estradiol, FSH si LH.. Si la barbati nu stiu..
Ioana mama...pai noi de ce suntem aici..?? Sa te linistim si sa te sustinem ca sa se implineasca minunea care o asteptam cu toatele..
O saptamana buna si la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ella si eu am fost dimineata,intre 7.30-8.00, la Synevo.Si-a facut sotul spermograma..rezultatul tot miercuri.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Buna fetelor, tare bine-mi pare ca am gasit grupul de constanta, ca de cand tot butonam si cautam sa fiu langa "ale mele" :) in afara de madaluta, care poate-si mai aduce de mine, nu cred ca ne cunoastem: eu sunt o burtica de decembrie, cu un baietel frumusel la pachetel :)va pup pe toate si sper sa ne auzim cat mai des de-acum incolo!
si acum, ca sa fiu si eu "utilitara", niste informatii, daca mai au relevanta, caci vin cam tarziu fata de momentul cand au fost cerute:AndreB: intrebai de medic de familie parca; medicul de familie poatye avea cabinetul oriunde in constanta, deci te poti inscrie la cine doresti, nu mai e ca pe vremuri cu medicul de circa, care trebuia sa fie din cartierul in care locuiai. medicul meu de familie este Simona Iordache, o recomand cu caldura, are cabinetul langa piata grivitei, in cadrul clincii de analize Romar.
madaluta:intrebai de tarife la nastere...sunt foarte aproximative si din gura lumii adunate. eu stiu de 200-250 euro pt cezariana (asta m-a interesat, pt ca eu asta o sa fac). asta e doar pt dr, mai trebuie si pt anestezist, si neonatolog, si asistente... ma rog, cred ca cu totul se ajunge la o suma rotunda de 500 euro. stiu ca in general, subiectul banilor e sensibil si chiar putin penibil uneori, dar cu riscul de a parea..nu stiu cum..ziceti-i cum vreti, "profit" de mamacita si ii cer sfatul la acest capitol, sunt convinsa ca ne poate ajuta cat de cat.... daca sunt totusi prea deplasata, imi cer scuze anticipat...
cat despre medici, sarcina mea a fost urmarita pana in acest moment de dna dr mihaela peteanu, care mi se pare un om extraordinar, pe care il apreciez foarte mult.a fost foarte draguta la fiecare control, a avut rabdare in permanenta, mi-a raspuns calm si cu detalii la toate intrebarile, si mi-a spus din sapt 12 ca o sa avem o frumusete de baietel . din fericire, sarcina mea a decurs fara nici un fel de problema pana in acest moment (suntem in sapt 29), ceea ce imi doresc si pe mai departe, dar pentru atat cat am avut nevoie, dna dr Peteanu a fost exact ce mi-a trebuit. nu stiu inca ce si cum va fi la nastere, o sa discutam undeva la mijlocul lui noiembrie banuiesc, dar mai e pana atunci, si bineinteles ca voi da amanunte la momentul potrivit.
va pup pe toate si sper sa ne auzim cat mai des!

Deea si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bine ai venit, Deea, printre noi. Darcina usoara in continuare si un bebe sanatos.

Ela 2004, multumesc mult pentru informatiile de analize, in conditiile astea sambata asta voi calca din nou pe la Sznevo pentru o noua runda de analize. Ma vine cineva? Vad ca voi nu v-ati intalnit in ziua de analize...

Ioana mama, descarca-te, aici, noi te ascultam, care mai e rostul nostru aici daca nu sa ne scoatem din butoiul cu melancolie una pe cealalta. Atata timp cat cadem pe rand si nu toate de-odata, treaba sta inca bine... Ioana, te rog numai sa imi spui cum a fost la dna dr. Lutzescu pentru ca pe 24 am si eu programare la dansa si nu mai am rabdare. Dar vreau sa imi spui tot, tot, cum vorbeste si ce iti spune, in fine, stii tu... Uite o de la mine ca multumire

Nusy, sa dea Dumnezeu ca analizele sa va iasa la amandoi bine!!!

Cornelia, scuze ca ti-am gresit data casatoriei . Am uitat, doar am fost acolo... Cum stai cu moralul?

Mie imi e foarte rau de cate ori iau branca ursului, greata ceva de speriat. Nu mai pot. Sotzul o bea fara sa cracneasca, dar eu....

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Angelique eu merg luni la Synevo pentru analizele din ziua 21...si presupun ca ma intalnesc iar cu Maria pe acolo.. Tu faci si analizele pentru tiroida?? Eu as vrea, dar deocamdata le las pentru urmatoarea luna, pentru ca pe 20 am programare la dr. Balasa si mai vad si ce imi spune el... Oricum si cu banii nu ma incadrez in aceeeasi luna si analize hormonale si vizita la medic..
Deea pe burticuta si iti doresc sarcina usoara in continuare, fara probleme si in noiembrie un bebic sanatos..
Cornelia..un dulce iti trimit si tie..si hai..fruntea sus... Poate daca iti mai zic inca o data La multi ani o sa fii mai vesela un pic??
Nusy tinem pumnii la spermograma...Tu ti-ai facut vreo analiza??
Hai ca eu va urez acum noapte buna..si ..pe maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Andicu: drum bun si D-zeu sa iti fie alaturi...Sa te intorci cu un mormoloc mic in burtica....sau mai multi...banuiesc k nu vei avea nimic impotriva....

a_deju:bine ai revenit pe forum...Te tin minte cum sa nu, dar nu mai stiam nimic despre tine De ce nu ai mai scris la mamici de nov dec?Bine k sunteti bine, caci eu ma gandeam la ce era mai rau.Mai erau cateva viitoare mamici din c-ta dar nu au mai scris nici ele.Bine k sunteti bine...

cornelianeli:La ulti ani cu intarziere pt ziua ta, dar anticipat pt aniversarea casatoriei....Voi sunteti inca in "anul de miere...".Sper sa obtineti bebicul mai repede decat noi....Pe 11 nov implinim 6 ani de la casatorie....

nusy, ela2004, ioana_p76, AngeliquedeS: bafta la anlize si multi

Noi suntem bine si am inceput sa ne facem bagajelul pt maternitate caci toata lumea spune k tb sa il avem pregatit.....De-abia astept sa nasc, dar totusi sper k bb sa stea cumintel acolo pana la termen.

Madalina 30+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Nusy,zi-mi si mie cum si-a facut sotul spermograma....la synevo sau acasa? Daca acasa...cum o tii la temperatura ridicata pana ajungi acolo.Vreau sa-l trimit si pe sotul meu.Mersjavascript:insertsmilie('')
coarda i mult

Mergi la inceput