Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 6
Moniland spune:
Nora, super vesti BRAVO!!! pentru amandoi.![]()
Nu te mai gandi la kg ca merita sarbatorit indiferent de rezultat
.
Asa vesti nu sunt in fiecare zi. 
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Nora, super vesti BRAVO!!! pentru amandoi.
Nu te mai gandi la kg ca merita sarbatorit indiferent de rezultat![]()
.
Asa vesti nu sunt in fiecare zi.
Monica
Stiu...Asa e..de aceea nu m-am atacat...

ACUM AM VENIT DE LA ULTIMUL...CHEF, CU STUDENTII DE DATA ASTA...
Sper sa ma cumintesc ca sigur am luat 2 kg...vedem la raport!
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Liniste..pe unde sunteti ?
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
Moniland spune:
Eu tocmai m-am intors de la iarba verde. Sunt f. obosita si cand ma gandesc ca maine din nou la lucru... ![]()
Monica
nora2005 spune:
Buna dimineata ! 
Sa luam ziua la atac cu forte proaspete. Eu m-am urcat pe cintar si m-am ingrozit: un kg si...fir-ar sa fie de bere si alte cele, dar daca ma fac sefa ma iert...ca dau eu jos ce-am pus in aceasta saptamina ![]()
Nora
mihaela amalia spune:

duble felicitari Nora, lasa kg in plus ca se duce el...bine acuma ca ati primit rezultatele pe care le asteptati.
Numai bine
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
karin10 spune:
Felicitari Nora si sa ne dai cit mai multe vesti dintr-astea
.
Si ca sa ma laud un pic si eu am luat nota zece la lucrarea de disertatie de la masterat asa ca am chefuit cu colegii si sot de vai de capul meu
......dar am meritat nu? Ca tare m-am strofocat.
Miine la raport sper sa fie cintarul jos ca de azi am mers iar la taebo desi am intrerupt doua saptamini din lipsa de timp.
Fug la " Totul despre sex " si intru miine dimineatza sa-mi beau
cu voi ....va pusi
Littlelight spune:
'neata!
Uite ca n-a mai dat nimeni raportul azi. Sa incep eu :63,5kg si - 1cm talie si sold.
Gata, am spart gheata.Urmatoarea.
O zi buna!
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
teodora35 spune:
moniland nu mai fi suparata ca ajungi tu inapoi la greutatea pe care ai avut-o nu sunt asa multe kg pe care trebuie sa le dai jos.cand ma gindesc eu cate kg am avut si cate am acum mi se face rau fa si tu o comparatie am avut sa zicem 52 de kg cu toate ca am avut mai putin inainte de op de apendice iar acum am 73kg bine aste kg le-am depus in decursul a mai multi ani asa ca la tine ar fi usor de slabit la mine este mai greu
Deci la raport tot 73kg nici mai mult nici mai putin dar sunt optimista ca intr-o buna zi voi slabi si eu
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze