Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut cu intarziere dar abia acu' mi-am dat seama ca nu e martzi!!! ci e miercuri!!!

1. Nora - 73,3kg
2. Teodora - 73kg
3. Littlelight - 64kg
4. Mihaela amalia - 58,5kg
5. Karin - 65.5kg
6. Moniland - 62,5 kg
7. Dordia - 94.5 kg

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Littlelight, BRAVO!!!

Dordia, super bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Littlelight, BRAVO!!!

Dordia, super bine!!!

Multumesc, Moni .Sper s-o tin tot asa.
Nora, asteptam vesti.
pentru toate fetele de aici.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Salut cu intarziere dar abia acu' mi-am dat seama ca nu e martzi!!! ci e miercuri!!!

1. Nora - 73,3kg
2. Teodora - 73kg
3. Littlelight - 64kg
4. Mihaela amalia - 58,5kg
5. Karin - 65.5kg
6. Moniland - 62,5 kg
7. Dordia - 94.5 kg

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Bun regasit, fetelor ! Am ajuns si eu acasa...frinta...Felicitari pentru listutza, mi-a fost mai usor sa modific lista mare.
Trebuie s-o felicit pe Littlelight si pe...Dordia
In rest, suntem cam pe loc-pe loc. Eu de luni bag tare. Ca in week-end s-ar putea sa am de sarbatorit. Nu ma pronunt ...inca. Dar azi e ziua lui Andrei ! Maine asteapta si el rezultatul contestatiei de la bac (pe care a depus-o dupa ce am plecat eu la Bucuresti si stau cu inima in git) si eu de la concurs (idem), asa ca ...sper sa avem un dublu motiv de sarbatoare in afara zilei lui de azi.
Azi am tras doar cite o bere...cu puiutul meu si cu Liviu
Sunt frinta, credeti-ma. Vorbim maine !

Noapte buna !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Vad ca n-a mai scris nimeni de aseara, de cind am venit eu. Si subiectul era pe pagina trei cind l-am cautat, ieri. Pe unde sunteti ? Azi e o zi la fel de importanta pentru mine: aflarea unor rezultate care sper sa fie excelente !

O zi buna !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Nora LMA!!! fericiti lui Andrei (cu intarziere de o zi)...si multa bafta la aflarea rezultatelor (la amandoi)

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Nora LMA!!! fericiti lui Andrei (cu intarziere de o zi)...si multa bafta la aflarea rezultatelor (la amandoi)

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna dimineata tuturor!
Nora,"La multi ani!" si multe succese lui Andrei. Bafta amandurora. Asteptam numai vesti bune.
Va pe toate.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Fetelor, pina acum am numai vesti bune!
Andrei a ramas pe aceeasi medie, chiar si dupa contestatie, dar asta inseamna ca s-a incheiat stresul bacului si ne pregatim pentru ultimul hop: admiterea !

Eu am luat interviul si daca nu mai intervine nimic neprevazut, luni voi afla rezultatul definitiv. Ma bucur si azi, dar luni va fi full-happy! Voi fi sefa de serviciu la...CONTROL ! Hi..hi...hi...Am muncit de-am dat pe spate, dar...cred ca va merita. Va spun luni finalul !

Nora

P.S. Azi am baut bere la greu dupa atitea vesti bune si va urma si in week-end ! Cred ca marti la raport...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora duble felicitari!Ma bucur mult pentru voi.Bafta in continuare lui Andrei si apoi tie luni cu rezultatul final.
Felicitari!

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput