Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela amalia spune:

Oky sefa, am inteles![]()
Multa bafta la examen
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Bafta sa fie ! Dar, mai ales, la afisarea rezultatelor de la BAC.
Ale mele nu conteaza prea mult. Am servici, vreau doar un salariu mai mare...daca vrea si Dumnezeu, poate...daca nu, nu-i bai. Copilul meu sa fie bine. Merg acum la liste. Au spus ca la 10 se afiseaza. Am fost si dimineata la 7,30...dar de unde ! Asa mi-au spus, dupa ora 10. DOAMNE AJUTA !
Lista raport:
1. Nora - 73.3 kg 
Va astept si pe voi sa va treceti si in dreptul kg puneti iconul aferent ![]()
O zi plina de reusite! Sa fiti cuminti !
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
teodora35 spune:
neata fetele Nora sunt sigura ca baiatul tau a luat notele pe care le merita la bac asa ca eu sstept sa scri aici cu cat a luat bacul .
Lista raport:
1. Nora - 73.3 kg
2 teodora 73 kg in stationare
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Littlelight spune:
Buna dimineata!
Raportez 64kg si -1cm talie si solduri
.
Nora, asteptam cu nerabdare rezultatele finale si va tinem pumnii in continuare.
la toata lumea.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
Littlelight spune:
, n-am continuat bine lista.
Deci,
1. Nora - 73,3kg 
2. Teodora - 73kg 
3. Littlelight - 64kg 
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
mihaela amalia spune:

1. Nora - 73,3kg
2. Teodora - 73kg 
3. Littlelight - 64kg
4. mihaela amalia - 58,5kg 

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
devylla spune:
Buna gasca!
Ce faceti?
Am intrat sa tin pumnii alaturi de voi Norei!Bafta multa lui Andrei!Sper sa iasa bine la romana...am inteles ca problema este pe nivel national(sunt mai in urma cu stirile din tara)
Azi am terminat lucrearea la dentist si sunt bucuroasa ca acum pot sa-mi fac planuri de
.
Mai vroiam sa zic ceva da' am uitat in timp ce cautam iconu' pt bb.
Eu la fel,la aceleasi kg.Cred ca deja nu mai exista riscul de urcare al kg ca am facut si excese si am ramas la fel.
Moni luna de iere nu este.Din doua motive...o data lipsa banilor si apoi nu am avut libere pentru luna de miere...daca am fi avut cred ca am fi mers pe uneva.Tocmai am vazut azi niste destinatii exotice la TVtocmai buna de luna de miere insa asta este!![]()
Va pup
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
karin10 spune:
Salut fetelor

.Vin cu pupicii de rigoare , asta pentru ca nu v-am citit de vreo doua zile si v-am dus dorul Pun listuta mai intii:
1. Nora - 73,3kg 
2. Teodora - 73kg 
3. Littlelight - 64kg 
4. Karin - 65.5kg
Vai Nora cred ca tare greu ti-au trecut zilele astea de asteptare, sa dea Dumnezeu sa fie un final cu bucurii pentru tine si Andrei ca meritati din plin.
Simonicma bucur ca ti-au placut pozele cu piticile mele ca tare is mindra de ele.
Sabina invata-ma si pe mine cum sa vad pozele tale de mireasa ca-s curioasa ca o baba si tare as vrea sa te vad mireasa.
karin10 spune:
Scuze Mihaela sunt o chioara , refac acum lista:
1. Nora - 73,3kg 
2. Teodora - 73kg 
3. Littlelight - 64kg 
4. Mihaela amalia - 58,5kg 
5. Karin - 65.5kg 
Moniland spune:
1. Nora - 73,3kg 
2. Teodora - 73kg 
3. Littlelight - 64kg 
4. Mihaela amalia - 58,5kg