Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Scuze de intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu, nu???
Deci: am + 500g , iar la cm exact la fel ca si data trecuta.
Nora am impresia ca tu ai inchis capitolul la 10 pagini, acuma se inchide la 20 de pagini orice capitol, chestia asta s-a introdus de ceva vreme.

sa o vad pe Sabina miresica fericita

-ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor mai intai sa dau raportul
noile dimensiuni: 99-82-99 a aparut ceva in plus bine macar ca nu mult
kg 71 din pacate, probabil si din motive de stres si oboseala, sa nu credeti ca v-am uitat dar am avut mult de umblat sa ne rezolvam actele,ne-am facut certificate internationale,umbla dupa cartea de munca ,cauta un traducator bun, achizitionat carti de franceza, Sori e complet paralel dar mai fac eu cu el, apoi recapituleaza singur. Eu vreau sa merg si la o profesoara sa ma mai cizelez fiindca neavand cu cine sa conversez chiar daca am vorbit bine franceza am mai uitat unele lucruri.
SABINA draga ai fost o mireasa superba sa-ti dea Dumnezeu o viata lunga si fericita alaturi de sotul tau. Sunt sigura ca ai avut o nunta frumoasa.
KARIN sa-ti traiasca puiutii ca sunt tare draglasi, din poze nu s-ar spune ca esti grasa, areti chiar bine.
NORA sper ca Andrei o sa treaca cu bine peste bac, nu am prea urmarit ce s-a intamplat anul acesta, dar din cate am citit pe aici se pare ca din nou au fost probleme, pe mine chiar nu ma mai ira nimic din ce se intampla in tara asta. De foarte multe nereguli iti dai seama doar atunci cand ai probleme de rezolvat cu autoritatile, ajungi sa ti se faca sila si ajungi sa te intrebi daca a meritat sa moara atat de multi romani....
Va si exemplific:o colega de-a mea a suferit de orto-scleroza, a aflat ce se poate opera in Timisoara, dus operat acu asteptam rezultatele ,si se pare ca e bine,operatia a costat 500 euro, cand nea dr. si-a cerut "dreptul", fata i-a dat 7 milioane(iti cere spaga pe fata), n-a fost bine ca cica el trebuie sa mai de-a din aia si altora si mai trebuie pus.Biata de ea se chinuia sa-i puna in plic la care dr. spune nu va mai obositi ca nu conteaza calitatea ci doar cantitatea.....eu nu mai am nici un comentariu de facut..........

Va doresc o zi minunata ! SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Scuze de intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu, nu???
Deci: am + 500g , iar la cm exact la fel ca si data trecuta.
Nora am impresia ca tu ai inchis capitolul la 10 pagini, acuma se inchide la 20 de pagini orice capitol, chestia asta s-a introdus de ceva vreme.

sa o vad pe Sabina miresica fericita

-ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Bine-ai revenit
Las` ca le dai tu jos, nu-i asa ? Pentru mobilizare:
Merci de informatie, nu stiam...

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simomic

Buna fetelor mai intai sa dau raportul
noile dimensiuni: 99-82-99 a aparut ceva in plus bine macar ca nu mult
kg 71 din pacate, probabil si din motive de stres si oboseala, sa nu credeti ca v-am uitat dar am avut mult de umblat sa ne rezolvam actele,ne-am facut certificate internationale,umbla dupa cartea de munca ,cauta un traducator bun, achizitionat carti de franceza, Sori e complet paralel dar mai fac eu cu el, apoi recapituleaza singur. Eu vreau sa merg si la o profesoara sa ma mai cizelez fiindca neavand cu cine sa conversez chiar daca am vorbit bine franceza am mai uitat unele lucruri.
SABINA draga ai fost o mireasa superba sa-ti dea Dumnezeu o viata lunga si fericita alaturi de sotul tau. Sunt sigura ca ai avut o nunta frumoasa.
KARIN sa-ti traiasca puiutii ca sunt tare draglasi, din poze nu s-ar spune ca esti grasa, areti chiar bine.
NORA sper ca Andrei o sa treaca cu bine peste bac, nu am prea urmarit ce s-a intamplat anul acesta, dar din cate am citit pe aici se pare ca din nou au fost probleme, pe mine chiar nu ma mai ira nimic din ce se intampla in tara asta. De foarte multe nereguli iti dai seama doar atunci cand ai probleme de rezolvat cu autoritatile, ajungi sa ti se faca sila si ajungi sa te intrebi daca a meritat sa moara atat de multi romani....
Va si exemplific:o colega de-a mea a suferit de orto-scleroza, a aflat ce se poate opera in Timisoara, dus operat acu asteptam rezultatele ,si se pare ca e bine,operatia a costat 500 euro, cand nea dr. si-a cerut "dreptul", fata i-a dat 7 milioane(iti cere spaga pe fata), n-a fost bine ca cica el trebuie sa mai de-a din aia si altora si mai trebuie pus.Biata de ea se chinuia sa-i puna in plic la care dr. spune nu va mai obositi ca nu conteaza calitatea ci doar cantitatea.....eu nu mai am nici un comentariu de facut..........

Va doresc o zi minunata ! SIMOMIC

Simo
, hai salutare ! Bine-ai revenit si tu. Pentru mobilizare stii tu ce primesti, nu ?
E problema cu bacul, dar sper sa se termine cu bine...
Fug la invatat !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Multumesc Nora si Simonic pentru urari!

Da Nora...poti sa ma treci pe o lista de intretinere,sa nu va parasesc asa de curand.Eu am mai scris insa cred ca acum esti stresata cu Andrei si nu ai vazutMulta bafat in continuare!

poze nunta
japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Azi "dam" ultima proba...la sport !
Apoi urmeaza dura asteptare a rezultatelor...Daca nu ar fi fost chestia cu proba de romana-scris, nu as fi stat in tensiune.
Si apoi admiterea la facultate!

Pentru mine incepe numaratoarea in ordine inversa: marti am concursul si zau daca am avut timp sa citesc. Si ca toate sa fie bune si frumoase, au schimbat legea de baza, adica a aparut pe 4 iulie in Monitorul Oficial...daca nu ma uitam pe monitaore, nici nu stiam...si sunt schimbari mari. Ufff...Ce-o vrea Bunul Dumnezeu !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

buna dimineata. Sunt cu in fata calculatorului.

nora, cum e cu bacul?
In legatura cu schimbatul legilor, asa stiu ei sa faca, in ultima clipa. Pana marti cu siguranta citesti ceva. Cu bacul s-a terminat, (apropo cand se dau rezultatele?) cu examenele esti cam obisnuita si la urma urmei depinde de Dumnezeu ce planuri are cu noi.

devylla, "casa de piatra" iti doresc si sa fi fericita langa persoana aleasa. Luna de miere pe cand si unde?

Aseara am fost cu fetele pe terasa. Cand zic de fete sa va imaginati o gasca de vreo 6 femei maritate, unele cu copii, si care avem un punct comun. Sotii nostri joaca fotbal impreuna. Asa ne-am imprietenit si in fiecare vineri iesim undeva, mancam, bem si mai iesim din cotidian. Si am ajuns la 1,30 acasa. Astazi din nou la nunta. Iar de luni m-a programat o prietena la sedinte de electrostimulare. Dupa tratamentul pentru FIV in care am bagat o gramada de hormoni in mine, picioarele imi arata groaznic. Mi-a reaparut celulita si mi-a disparut fermitatea. Sper ca in 10 sedinte sa-si revina.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

nora sa sti ca in cam 2 luni am dat jos kg respective. M-am stabilit cam la n kg pe sapt si sper sa ma tina tot asa.
In mom in care incep sa stagnez o sa trec pe regimul disociat sa vedem ce rezultate mai avem.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Intrat, citit, salutat, pupat, si...

Mergi la inceput

Fetelor, sa stiti ca eu plec maine la Bucuresti. Raportul il dati pe o listutza, asa cum am mai facut cind am lipsit eu citeva zile. Cine intra prima deschide lista, iar celelalte o preiau.
Ex:
1. Amalia- x kg
2. Carmen - y kg
etc.

Sa aveti parte de o saptamina buna, eu merg sa-mi mai incerc puterile cu niste "pilosi"...

Nora

Mergi la inceput