Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor va cer mii de scuze dar nu am avut net in weekend asa ca cm ii dau maine dim. La kg stagnez la 95. Va pup si revin mai pe seara sa recuperez!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Nu-i chiar rau sa si stagnezi , nu poti slabi tot timpul. Important e ca esti pe drumul cel bun, nu ? Poate ai mai dat jos ceva la cm. Astept raportul

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

Bietul Andrei...tare stresati si bietii copii in ziua de azi, promit sa va tin pumnii.
Sabina iti doresc tot binele din lume tie si sotului tau si " sa vi se imburde carul cu fericire" in curtea voastra ca asa se spune pe la noi.
Nora te rog sa nu-mi tragi multe dar am pus 3 kg in concediu , abia acum cind am mai dat jos am avut curaj sa dau raportul: 65.5 kg si 100-80-101 cm; insa de ieri m-am apucat de cura de fructe si lactate daca reusesc sa ma tin de ea va povestesc cum e si daca da rezultate.N-o tin ca si pe forum ci maninc tot cam din 3 in 3 ore si cite o banana doar iar seara schimb pe alt fel de fruct ca sa nu ma scirbesc de banane.

mamica de fetite

Karin, nu stii ce furioasa eram aseara...Acum m-am mai calmat. Au aparut diverse ipoteze, printre care si cea ca nu s-ar puncta nimic la subiectul 3, daca s-a abordat gresit subiectul, cind scrie clar: 20 de puncte pentru continut si 20 de puncte pentru redactare. Va iesi scandal, daca 50 % din copii ar putea pierde bacul. Doamne fereste, dar exista acest pericol, daca nu da nimic la subiectul 3 si mai "ciupesc" si pe la celelalte. Tin pumnii TUTUROR adolescentilor aflati in BAC, si sunt solidara cu ei. Ma rog ca puiul meu sa nu fie dezamagit de mizeriile acestei vieti...

Primul dragalash...si loc fruntas in top ...rusinica ? Ei, lasa ca te ambitionezi tu, noi te sustinem. Ia pentru mobilizare
Dar stiu ca poti si ca in concediu mai greu sa slabesti. Sa ne tii la curent cum merge cura.
Felicitari, insa, pentru scaderea in cm. Aici se vede rodul unei luni intregi!
Primeste floricele binemeritate

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Gata, am raspuns la toate postarile...Am actualizat lista, am trecut in stand by pe cele care nu au mai postat de mult. Urmatorul pas din stand by e ... eliminarea, daca nu mai dau semn de viata vreo 2-3 rapoarte. Regulamentul e regulament.

Constat ca am mai ramas active doar 8 fete, numarindu-le pe Mihaela si Carmen, care cred ca nu au renuntat. Putini, da buni...spune o vorba romaneasca. Mergem mai departe !!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gata si eu cu raportul la cm: 110,100,120 Am dat ceva jos nu??? Cu milioanele de scuze de rigoare pentru intarziere.

ma duc sa-i dau laptele piticului ca urla de foooooame si revin!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Voua nu vi se pare ca nimic nu mai merge cum trebuie in tara asta? Astia parca s-au scrintit de tot iar cu bacu asta au facut-o de oaie pina in pinzele albe.
Nora cred ca meritam mai multi dar tu esti intotdeuna o draguta.Tare multe fete cred ca sunt in concediu.........apropo nu mai stiu daca v-am spus ca am pus poze pe gmail, abia astept sa vina si Sabina cu pozele de mireasa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Gata si eu cu raportul la cm: 110,100,120 Am dat ceva jos nu??? Cu milioanele de scuze de rigoare pentru intarziere.

ma duc sa-i dau laptele piticului ca urla de foooooame si revin!

14.11.2005

Dordia, super ! Felicitari !!!
Primeste o floare pentru fiecare cm dat jos:
In cit timp le-ai dat jos ?

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karin10

Voua nu vi se pare ca nimic nu mai merge cum trebuie in tara asta? Astia parca s-au scrintit de tot iar cu bacu asta au facut-o de oaie pina in pinzele albe.
Nora cred ca meritam mai multi dar tu esti intotdeuna o draguta.Tare multe fete cred ca sunt in concediu.........apropo nu mai stiu daca v-am spus ca am pus poze pe gmail, abia astept sa vina si Sabina cu pozele de mireasa.

mamica de fetite

Mie da. Dar e tot vina noastra. Fiecare trebuie sa inceapa prin a schimba cite ceva. Asta trebuie sa constientizam.
Mai vrei ? Lasa, ai inteles tu mesajul...
Cum a fost in concediu ? Poze pe gmail? De mult nu am mai fost pe acolo...dar nici acum nu am timp. Insa dupa concurs promit sa le studiez.

Azi mincarea de baza a fost: salata de rosii cu masline si ulei de masline, oregano si tarhon. Super !!!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Gata fetelor!

Am revenit cu poze!Sa-mi spuneti ce parere aveti!Astept critica:D,oricum pozele nu sunt de la profesionist,pe acelea inca nu le-am primit.Sunt facute de prieteni.
Yo cu kg stau indentic,cred ca organismul s-a obisnuit!
Va pupacesc!

poze nunta
japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

Gata fetelor!

Am revenit cu poze!Sa-mi spuneti ce parere aveti!Astept critica:D,oricum pozele nu sunt de la profesionist,pe acelea inca nu le-am primit.Sunt facute de prieteni.
Yo cu kg stau indentic,cred ca organismul s-a obisnuit!
Va pupacesc!

poze nunta
japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Sabina, esti o frumoasa ! Chiar esti ! Sa fii fericita pina la adinci batrineti ! Mie mi se pare ca esti bine, te trec in lista de intretinere ? Sau cum? Sincer, cit vrei sa mai slabesti ?

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor !

O noua zi, inca plina de emotii pentru mine.
Azi cred ca o sa-mi fac o salata de alge cu rosii si oua. Asta mi-a "traznit" in clipa asta, asta fac.

Nora

Mergi la inceput