Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela amalia spune:

Vin si eu la raport cu 58 kg
Multi
-ici, am
la treburi
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
karin10 spune:
Salut mindrucilor
.
Vin si eu cu raportul 65 kg.
.......tare se va bucura nora cind a vedea cit de harnicute suntem cu raportul.Littelight tu ma uimesti pe zi ce trece, spune-mi si mie ce maninci.......... daca maninci ceva
ca la cum slabesti de rapid
Littlelight spune:
quote:
Originally posted by karin10
Salut mindrucilor.
Vin si eu cu raportul 65 kg........tare se va bucura nora cind a vedea cit de harnicute suntem cu raportul.Littelight tu ma uimesti pe zi ce trece, spune-mi si mie ce maninci.......... daca maninci ceva
mamica de fetite
Karin, nu chiar pe zi ce trece .Fac totusi ceva eforturi. Am perioade in care slabesc mai usor si perioade in care nu slabesc deloc sau chiar mai pun ceva pe mine.
Am fost la munte cateva zile si chiar daca am mancat de toate, la cate trasee am facut, am reusit sa dau jos 1kg .
La mine mai mult decat dieta , a dat rezultate mai bune miscarea si micsoratul portiilor de mancare.
M-am convins ca reteta-minune nu exista.Asa ca...

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
dordia2000 spune:
Nora cu o maaare intarziere iti urez si eu toate cele bune pt. Andrei si tie felicitari pt noul post.
La raport pot zice 94 kg dar....am mai sarit un pic calul si putea fi si mai bine.
Va pup si....spor lla slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Littlelight
'neata!
Uite ca n-a mai dat nimeni raportul azi. Sa incep eu :63,5kg si - 1cm talie si sold.
Gata, am spart gheata.Urmatoarea.
O zi buna!
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
Littlelight, esti perseverenta, imi place ! In doau saptamini 1,5kg!
Felicitari !

Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
63 kg.
Si cand ma gandesc ca am avut si 58,7 ......
Monica
Monica, tu ai...circumstante atenuante...si e doar plus 0,5kg. Asa ca....
Stai sa ma vezi pe mine ! Dar maine dimineata ! Azi nu am apucat sa ma cintaresc

Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by teodora35
moniland nu mai fi suparata ca ajungi tu inapoi la greutatea pe care ai avut-o nu sunt asa multe kg pe care trebuie sa le dai jos.cand ma gindesc eu cate kg am avut si cate am acum mi se face rau fa si tu o comparatie am avut sa zicem 52 de kg cu toate ca am avut mai putin inainte de op de apendice iar acum am 73kg bine aste kg le-am depus in decursul a mai multi ani asa ca la tine ar fi usor de slabit la mine este mai greu
Deci la raport tot 73kg nici mai mult nici mai putin dar sunt optimista ca intr-o buna zi voi slabi si eu
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Asta da perseverenta. Bati pe loc, pe loc
de trei rapoarte O iei in jos data viitoare? Promiti ?
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Vin si eu la raport cu 58 kg
Multi-ici, am
la treburi
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
Felicitari, Mihaela! Primesti si tu binemeritatul buchet de flori!

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by karin10
Salut mindrucilor.
Vin si eu cu raportul 65 kg........tare se va bucura nora cind a vedea cit de harnicute suntem cu raportul.Littelight tu ma uimesti pe zi ce trece, spune-mi si mie ce maninci.......... daca maninci ceva
mamica de fetite
Karin, felicitari ! Te asezi pe locul 1 in top 3, dar il imparti cu Mihaela si Littlelight.
Felicitari si tie

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Nora cu o maaare intarziere iti urez si eu toate cele bune pt. Andrei si tie felicitari pt noul post.
La raport pot zice 94 kg dar....am mai sarit un pic calul si putea fi si mai bine.
Va pup si....spor lla slabit!
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
Diana, tu ai dat jos 7 kg de cind ai venit ! Felicitarile mele ! Primeste si tu cite o floare pentru fiecare 100 de gr.

Nora