Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 8
nora2005 spune:
Despre mine nu va pot spune nimic azi, decit ca sunt o uituca, pentru ca efectiv am uitat sa ma cintaresc, cu atitea pe cap, insa una
, dar fericita, pentru ca azi s-au transmis oficial la servici, de la Bucuresti, rezultatele oficiale ale concursului si va pot spune
ca sunt
....SEFA DE LA CONTROL APIA BUZAU !
Asta e, am reusit
, dupa atit amar de vreme, de prin februarie invat si dau concurs. Mi-a ajuns. Am ajuns unde am vrut, acum iau o pauza 
Andrei da admiterea si sper sa am si de la el acceasi bucurie si de luni sunt in concediu, doua saptamini incheiate !!! 

Intrebare: imi tine cineva locul? Sau faceti listutza aceea, la raport, dar il stabilim peste doua saptamini? Astept propunerile voastre.
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
Nimeni n-a mai scris de aseara, de la ultimul meu mesaj...Unde sunteti? Pai, daca plec in concediu, ce se va intimpla cu subiectul nostru ? Macar sa lipsim pe rind, nu ?
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
karin10 spune:
Nora draga meriti un car de felicitari

......tare mi-ar place sa fiu si eu macar pe jumatate cit esti tu de ambitioasa.
In rest, ce sa faci ,e vremea concediilor si fetele poate sunt departe de forum, eu te-as ajuta cu actualizarea listei dar nu sunt priceputa, asa ca poate ar fi mai bine sa dam raportul numai peste doua saptamini zic eu, insa sa vedem ce spun si celelalte.
Parca Mihaela Amalia se descurca cu listuta cind erai tu mai ocupata.
Littlelight ai tare mare dreptate cu ce spui dar acum nu reusesc nicicum sa fiu mai organizata si sa maninc putin si des pentru ca e vremea fructelor pe care le ador:pepeni
, nectarine, piersici , caise iar dupa afine nu-ti mai spun ca mor de pofta numai cind ma gindesc la ele asa ca tare mi-e greu sa ma stapinesc
.
devylla spune:
Buna iubitelor!
Nora vine concediu mult asteptat dupa ce ai luptat.Felicitari pentru noul post!
Eu sunt in aceesi situatie cu kg.
Daca vrei ma ofer sa ma ocup de lista cat lipsesti tu din concediu.De actualizat imi este imposibil ca tu esti autoarea subiectului,dar sa mentin raportul si cand vi tu din vacanta sa actualizezi lista.
In ultima vreme nu am fost foarte ocupata la munca,ba chiar am avut si niste zile libere din lipsa de activitate la firma.Dar nu am avut timp sa stau,m-am mai ocupat de casa...a trebuit sa ma mai ocup de una alta si au trecut zilele.
Felicitari fetelor care au slabit.La celelalte multa bafta de acum.
Va pup
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
mihaela amalia spune:

Multe felicitari 

NORA si multa bafta lui Andrei
Eu zilele aste sunt cam ocupata, ma pregatesc intens ca duminica seara plec la mare...
V-am pupacit si iar am
la treburi...oricum ne mai "auzim" pana duminica seara...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by karin10
Nora draga meriti un car de felicitari......tare mi-ar place sa fiu si eu macar pe jumatate cit esti tu de ambitioasa.
In rest, ce sa faci ,e vremea concediilor si fetele poate sunt departe de forum, eu te-as ajuta cu actualizarea listei dar nu sunt priceputa, asa ca poate ar fi mai bine sa dam raportul numai peste doua saptamini zic eu, insa sa vedem ce spun si celelalte.
Parca Mihaela Amalia se descurca cu listuta cind erai tu mai ocupata.
Littlelight ai tare mare dreptate cu ce spui dar acum nu reusesc nicicum sa fiu mai organizata si sa maninc putin si des pentru ca e vremea fructelor pe care le ador:pepeni, nectarine, piersici , caise iar dupa afine nu-ti mai spun ca mor de pofta numai cind ma gindesc la ele asa ca tare mi-e greu sa ma stapinesc
.
mamica de fetite
Multumesc, Sabina. Esti delegata oficial sa-mi tii locul pina ma intorc. Faci listutza, cum am facut cind am fost plecata la Bucuresti pentru marti, la raport...si marti celalalt, caci revin acasa pe 7 august
Greutatea mea actuala: 73,5 kg. Sper sa ma intorc macar la fel, daca nu mai putin. Mai ales ca de la 1 august incepe si postul...
Doamne ajuta ! Aveti grija de voi si nu lasati subiectul sa "cada". Ma bazez pe voi.
Concediu placut celor care pleaca...sa-mi tineti pumnii pentru Andrei, care luni si marti e in admitere.A plecat azi la Bucuresti.
Singura "umbra" la ora asta: sunt pe punctul de a ma certa cu Liviu, pentru ca m-a anuntat ...ieri ca nu poate merge maine cu mine...are niste probleme si vrea sa vina doar joi. Eu am fost categorica: ori vine cu mine, ori ne despartim. Asta e. Inca nu stiu ce decizie a luat, dar cred ca nu va merge...asa ca voi fi din nou...singura. Asta e. Nu le poti avea chiar pe toate
S-auzim de bine !
Nora
mihaela amalia spune:

Am intrat doar sa va
-icesc ca deseara am plecat la
cam pentru 2 saptamani...

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
Moniland spune:
Nora, CONCEDIU PLACUT!
Mihaela, CONCEDIU PLACUT!
Eu inca nu am concediu, de fapt nici nu stiu cand as putea sa-mi iau la cate nebunii am pe cap. Dar macar incerc sa slabesc ![]()

monica
devylla spune:
Miha concediu placut si tie.
Nici eu nu am concediu deloc.Mai am din cand in cand cate un liber.
Sambata am fost la mare,nu a fost vremea prea grozava,soare mai deloc,insa m-am ars pe umeri nush de unde.Plus ca eu nu ma ard aproape nicioadata.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Littlelight spune:
"neata, fetelor!
Ati disparut toate? E marti...nu da nimeni raportul?
Las' ca-l dau eu. Merit o
pentru ca dimineata cantarul arata 64kg
. Sper ca se rezolva pana la intoarcerea Norei din concediu ca sa nu iau
.
Care se mai incumeta?
O zi cat mai buna si concediu placut celor care sunt plecate sau pe punctul de a pleca.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...