Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Shehe imi era dor de tine.

Va pup pe TOATE

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Buna dimineata si multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri.Am fost ieri la farmacie si farmacista mi-a recomandat pentru sot nizoral pastile si unguent.Problema e ca nu prea vrea sa le ia!
Cat despre ciuperca...nu stiu prea bine de care e.Am reusit sa ajung la Cluj si printre altele mi-am facut un Papanicolau.Acolo mi-a depistat ciupercuta.Cred ca la spital m-am procopsit cu ea ca de atunci am o scurgere destul de abundenta (fara alte simptome,numai scurgerea!).Ce m-a deprimat e faptul ca am mai fost la dr.meu ginecolog de atunci inca de vreo doua -trei ori si a constatat scurgerea dar nu mi-a recomandat nici analize si nici medicamente pentru ea.Deci am mers cu ciuperca mai bine de un an jumate!Lucrul asta m-a facut sa-mi pierd si putina incredere pe care i-am mai acordat-o!Vorba lui Mircea Badea:"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Crinuta si mie mi-a fost dor de tine!De voi toate de fapt!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Sherezada , trebuie neaparat sa ia si sotul tau pastilele . Altfel pasati ciuperca de la unul la celalalt si nu ai facut nimic . Iei degeaba pastilele . Gasesti tu vreo metoda sa - l convingi pana la urma . Cat despre ....traitul in Romania care ne ocupa tot timpul...asta e . Eu am avut o infectie cu chlamydia care mi-a facut ravagii prin trompe . Si ce crezi ? Nici un cap patrat de doctor nu mi-a facut niciodata o analiza pentru ea . Nu inteleg de ce trebuie sa vrei sa ramai insarcinata ca sa iti faca si ei niste analize ca la carte . De ce atunci cand te prezinti anual , constiincios ,la un control de rutina nu pot sa faca tot ce trebuie ca sa iti depisteze niste probleme din timp . Dar ...ne-am nascut in Romania .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna fetelor!
Madalina - bine ai venit!
Carmen, Crinuta, Iulia, Sehe, DJ-mamuca, Cicina - va pup!
Ce o fi cu Avalon?Cu Ioana?De Liana nici nu mai intreb!Poate s-a dus in concediu?La cate avea pe capul ei nu i-ar prinde rau.
Chivuta - nu te-am uitat, te pup si pe tine, noi ne-am "vorbit" pe PM acum vreo juma' de an si nu mai stiam nimic de tine.
Miki chiar are o problema cu laptopul.Am incercat si eu pe aici, dar laptopul e fabricat in Ne.

Clotrimazolul e intr-adevar foarte slab.Nu se mai gaseste Canesten in Ro?E tare eficient.
Eu mi-am cumparat din Ro, firma Hofigal, monodoze(ovule)pentru igiena intima MONOFEMINA 1.Asa se numesc si asa scrie pe cutie.Sunt cu ulei de catina, extract de musetel si galbenele.
Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

gabi66 salutari de bine din apropriere de tine
Abia reusesc sa va citesc ,sunte-ti active fetelor nu gluma....eu sunt mai lenesa cu scris-ul pe caldura asta nu i-mi vine sa stau in casa.
Am fost la gineo.si la ecografie spune ca am trompa stinga care au lasat-o dupa operatia de SEU ,parca acuma ma gindesc ca mai bine mi-o scoteau si asa au scris ca au scos-o la iesire din spital si mie mi-au spus ca nu, ei bine acuma stiu macar ca e acolo.
Eu cred ca ma las pagubase numai am chef de nimica...ce-o vrea cel de sus,parca nu i-mi vine sa mai iau nimica desi mi-am comandat Maca si nu gluma o 1000 de tab.sa-mi ajunga ca io nu ma joc.
In rest nimica noutati, va las cu bine si sper sa gasesc vesti bune de la voi cind am sa mai revin la subiect.
pupici la fete

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mai cele din Germania, si la voi se inchide tot in august? Nu plecati in vacanta? Mada, de unde scrii?
Eu ma duc acasa sa-mi iau plantele si tincturile ca aici te duce la sapa de lemn.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

cicina uite un seit de unde poti comanda Maca si e buna adica mie mi-a recomndat Livia acest seit de unde sa comand eu,este ceea de Peru originala.
http://www.sana-versand.de/
Nu am inteles ce sa se inchida si la noi in Germania????
pupicii

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Neata!
Am intrat sa va salut.
Eu z3 dupa a 7 IA, adica z3 de CM. Asta e. Azi am facut analizele de z3, astept rezultatul.
Miki imi pare rau de laptop. Ce a zis stapinu´? Sau tot nu stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Neata,fete frumoase pentru voi toate!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna fetele!
Ba da italianco!Se inchide in august deoarece in perioada 9.06-9.07 magazinele mari si cele mai marisoare au fost deschise pana la ora 22,00, de luni pana sambata, non-stop o luna de zile.

Fabya - nu Günzburg e mai aproape de mine?Noroc ca aproape imediat sar la harta.Asa mai invata omul!Multumesc pentru site.Dar e f.f.günstig la 1000 de bucati!Mi-e tare nu stiu cum sa vorbesc cu tine.Masina nostra e o Skoda........Fabia.Da, tu ai "Y" si ea nu are.

Ce mai faceti fetelor?Nucutza am inteles bine?Ai facut 7 IA si acum esti z3 de CM.De ce nu iei o pauza?Organismele si sufletele noastre au nevoie de o pauza.Si trebuie sa mai credem si in minuni.Daca nu....ce ne e dat, vom duce, nu?

Mergi la inceput