Aspirante optimiste >35 ani

Aspirante optimiste >35 ani | Autor: Alé

Link direct la acest mesaj

Aici aveti liber la discutii cu caracter general. Titlul subiectului nu impiedica pe nimeni sa posteze, cu conditia sa nu scrie acelasi lucru de doua sau mai multe ori la subiecte diferite.

Eventualele comentarii/propuneri la schimbari va invit sa le transmiteti aici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, nu stiu cum sunteti voi, dar io cand ma gandesc la listutza noastra lungaaaaaaaaaaa de aspirante optimiste si la listutza vesel colorata de gravidutze fericite de pe prima pagina la subiectul 'aspirante optimiste' ma apuca asa o nostalgie si un dor de ma ia cu
mie mi-e dor de aspirante optimiste... voi ce parere aveti? n-ar fi mai bine un singur subiect de aspirante optimiste pt toate varstele? daca ne punem noi de acord o putem ruga pe ale sa faca modificarea... ce ziceti?
pt toate aspirantele, de toate varstele, din toate orasele si toate tarile

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

bubule...imi pare rau ca incep eu si nu las pe alta sa o
faca! ...dar asta e!parerea mea e clar subiectiva pentru ca ...am 38 de ani si 10 luni,asa ca noi cele de "peste 35" ne-am pierde printre voi,tinind cont de faptul ca sintem mult mai putine!
apoi,ceea ce s-a scris de multe ori este foarte adevarat...in sensul ca problemele unei femei care a trecut de 35 de ani si mai spera la o sarcina nu se compara cu ale unei femei de pina in 35!multumesc,ale,pentru decizie si intelegere,eu sint de acord cu orice modificare asa cum am mai spus,dar sint lipsita total de idei asa ca...in fata oricarei solutii gasite!
si acum dragele mele "pushtoiace" va astept la...condica
copilutz,cred ca daca ti-au facut hsg(si sper din tot sufletul ca micile singerari sa nu fi fost o problema),tu la ora asta esti in patutz,la orizontala,la caldurica...!

la pushtoaice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

fetelor, am venit sa semnez condica. pana acum am citit, v-am vazut certandu-va si am asteptat, voiam sa ma lamuresc si eu unde sa scriu. si intre timp am tinut pumnii pt copilutzu, sper sa fie totul in regula.

Mergi la inceput

stelutzule,eu stiu ca tu esti...pacifista si pt. asta te admir si ,spune-mi te rog ca am uitat sa te intreb...la hsg ti-au facut sau macar ti-au propus o anestezie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Prezent!
Semnez condica!
Bubuleana subscriu ce a zis Nasha. Dar dc moderatorii decid cu un singur subiect de optimiste ma voi conforma si gata. Sunteti f f multe acolo si ar tb sa parcurg pagini intregi cu fete pe care nu le cunosc pana o sa dau de cineva cunoscut. Voi acolo vb de temperatura , teste de sarcina (care pe mine ma demoralizeaza) si noi aici de intrebam dc mai ovulam sau dc am ajuns la menopauza.
Te si nu te supara.
Nashico du-te mama si lamureste fetele de la laparoscopie ce-i cu tubul ala de dren.
Copilutz cum a fost HSG? Cu cine l-ai facut? A trecut intoxicatia?
Dj_mama multumesc pt grijile pe care mi le-ai purtat. Am vazut ca m-ai botezat mama Maca dar sa stii ca sunt si mama Napraznic mai nou.
Fetelor, ce ziceti? Facem o listuta cu nume pe care sa o ducem la biserica? Ah ce-mi va sari inima din piept cand o sa vad pe vre-una din voi care trece la . Eu una cred ca lista aia de la Aspirante optimiste e f lunga, deabia ma gasesc pe ea si cred ca parintelui ii ia o ora sa o citeasca. Ce ziceti? Incep eu sa ma prezint:
miki-miki (Mihaela), zodia LEU, 36 ani

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iaca, semnez condica si eu tot aici, ca deh de 35 ani ma despart cateva luni, pe cand de 20, eheheee... multi ani!
Dragelor, stiti ce se spune ca dupa 35 ani creste 'riscul' de sarcina gemelara, eu tocmai am constatat cu stupoare ca fara stimulare am avut foliculi pe ambele ovare luna asta... si mai devreme decat ma asteptam, mai precis in ziua 8 am vazut la eco folicul de 27 mm pe dr. si de 15 mm pe stg, endometru de 7,5 mm... drept urmare, am avut ovulatie dubla luna asta, una in ziua 8-9 si una in ziua 12-13... ca sa fac in ciuda tuturor miscatorilor nemiscatori. O fi vreun semn ca ma apropii de menopauza?
Ba mint, am luat maca de la innovatics! 3/zi, Miki, dupa ce am citit ce scriai tu despre efectele ei... oare de la asta mi se trage?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Sa ma prezint si eu:

Avalon(nume de scena)
Adriana
(aproape) 35 ani

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon cred ca e de la Maca pt ca si eu am secretia aceea albus de ou prin ziua 8 si cred ca ovulez mai devreme de ziua 14 (am CM 28-29). Eco nu am facut dar mai mult ca sigur e de la Maca ca se mai plangea o fata la "naturiste" ca avea albus de ou f devreme. Maca stimuleaza ovarele si se produce ovulatie mai mare.
Cu lipsa de miscatori degeaba ovulez eu.
Da-i si sotului Maca si ai sa vezi ca se inzdravenesc si Napraznicul e f bun pt amandoi. Uite www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=626&&codcapp=66&&numecapp=Medicina%20naturist%C3%A3&&culoarebgr=5CC46D" target="_blank">aici
Uite un de la mine pt ca mi-a fost dor de tine. Ne-ai parasit cam multisor.

Miki

Mergi la inceput

mikisor merci ca`i mai amintesti babei pe unde scrie ca io in afara de voi si subiectul cu oltencele mai nimeresc rar prin alta parte
avalon chiar imi era tare dor de tine!si cred ca nu numai mie,ci multor fete!poate ma lamuresti tu ce e cu anestezia la hsg se face sau nu? si daca craiovencele nu mai exista ca subiect decit strict "info.medical" poate stiti vreuna ,hsg in cva. se face tot decit la nr.1???pt. ca am citit ca in alte orase s`ar face si in clinici particulare...si imi e o lehamite de nr.1!!!

si noapte buna!

Mergi la inceput

Imi cer iertare, Miki acum, si fata de tine si fata de toate fetele care m-au chemat ... dar la starea pe care am avut-o, eram capabila sa deprim un forum intreg !

Pai sa vezi cum a fost cu maca... am luat din ziua 1, constiincioasa (nu de alta, dar il cumparasem pt sot si el a refuzat categoric... ce sa fac, sa arunc flaconul?!)... in ziua 8 aveam programare la dr. dar nu pt monitorizare, ci pt alte chestii grele... cand ma spal, hop albusul... zic, hait ca am inebunit : cum sa am ovulatie asa devreme (sa nu uit, cu o zi inainte ma intepa de mama-focului ca la ovulatie, ce mai!)... la dr. am facut si ecografie, normal... uite asa mi s-au confirmat simptomele, ca deja dupa atatia ani de monitorizari pot sa-ti spun ca nu mai am nevoie de nicio ecografie, stiu exact ce se intampla cu mine.
Ce pacat, ca la fel ca si voi nu avem sanse natural...

Nasha, eu sunt fricoasa de felul meu ... stiam ca dr. o sa-mi dea supozitoare cu scopantil pt atenuarea durerii, dar eu, ca sa fiu sigura m-am 'dopat' de acasa cu 2 scobutil (adicatelea mi-am facut injectie) si am mai luat si un nurofen, just in case... Anestezie nu cred ca se face... poate doar in clinicile particulare.

Mergi la inceput