Aspirante optimiste >35 ani

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nucutza, inca nu stie. Acum e plecat din tara dar se va intoarce in curand. Eu incerc sa cumpar placa. Dc e prea scumpa ma las pagubasa si ii spun dc nu, o cumpar si sper sa am norocul sa nu afle pana mi-o trimit.
Fetelor cine deschide noul capitol? Eu dc nu mai am acasa de unde sa intru o sa fie cam greu cu actualizarea listutei asa ca tb sa predau listuta altcuiva. In curand o sa intru si in concediu si deci nici la calc de la servici nu o sa mai am acces.Dc e cineva care se ofera sa-mi dea adresa de mail pe PM pt a-i trimite listuta. Astept pana la ora 13:15 pt ca apoi plec acasa.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna Fetelor!

Multumesc de "bun venit".
Ciccina de unde scrii? Spuneai ca te duci acasa sa-ti iei plante si tincturi?? Asta inseamnna ca stii deja cum se numesc in Italia, in afara de denumirea latina, normal...
As dori ca cineva sa ma lumineze cum a inceput tratamentele...la mine toate analizele facute au iesit bune..incerc sa-mi dau seama ce-mi lipseste..:)) si sa repet anlizele mai importante..
Intr-o zi am sa scriu despre analize si poate...impreuna ii dam de capat...normal medicii nu vor lipsi...

Va imbratisez, Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_p spune:

Buna ziua dragi "aspirante"!
Mai aveti loc pe lista?
Pana acum cateva luni nici nu mi-as fi inchipuit ca imi va fi asa greu sa am un al doilea BB. In urma cu aprox 4-5 luni am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica. Lucrul asta mi-a dat imboldul necesar sa vreau sa mai fac un copil. Mai ales ca, pe de o parte tocmai ne mutaseram intr-un apartament mai mare (si astfel motivul spatiului cazuse..) si pe de alta parte, eu imi schimbasem serviciul cu unul mult mai sigur (si mau putin agitat). Deci toate conditiile sa fac un . Dar spre marea mea uimire, bebe se lasa asteptat!
Astazi sunt in ziua 28 a ciclului(teoretic - ultima), dupa 4 teste de sarcina negative. Pana ieri am avut toate simptomele de sarcina posibile! Astazi, nici sanii nu ma mai dor (m-au durut toata saptamana trecuta), nici stare de greata sau oboseala nu mai am, dar nici rushii nu am venit cel putin pana acum!
Dar ... aspirante optimiste nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

corina_p bine ai venit si sa dea dumnezeu sa ajungi repede la
Tocmai mi-am tras o noua freza si niste suvite ca sa ies din starea de deprimare care ma cuprinsese....Nu stiu de ce dar de fiecare data cand sunt deprimata ma cuprinde o dorinta subita sa-mi maltratez parul?!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salutare la fete!
eu nu prea mai am noutati decat ca programarea care era ptr. 8 august mi-a modificat-o medicul pe saptamana viitoare.deci joi iar incep un set de analize.uf! ce m-am saturat de atatea analize!!!!!!!!
MIKI..............as putea eu sa deschid,dar va trebui sa-mi explici si cum pun listuta ca nu ma prea pricep.

in rest..............toate-s vechi si noi sunt toate.parca asa era vorba!
va pupic!

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mada, da stiu cum se numesc aici dar trebuie sa faci ceva analize inainte sa nu-ti cauzeze pe alte parti. Eu sant din Pd, am incercat si am luat de aici ceva dar sant scumpe.

Fabya, spuneam ca aici in august nu vezi tipenie de om pe strada, toti sant in vacanta.

cicina

Mergi la inceput