Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
Yasmari spune:
Fetili care ati cerut carte, v-am servit-o cu multa placere, sper s-o fi primit cu toatele. Nu ezitati ca nu-i nici un efort, numai de folosinta sa va fie
.
Hristina, super tema zic io, desi nu-s in ea (tema); din cunsotinte vagi si generale, probabil Radu Gyr e unul din discutati, am rasfoit o poezie,doua.
Ema, astept cu nerabdare sa ne impartasesti cum a decurs marea sarbatoare, ce i-ati luat cadou pina la urma?
"May you live every day of your life!"- J. Swift
nicoll_mada spune:
'Neata fetele!Imi pare rau ca a trebuit sa dispar din peisaj zilele astea,dar altfel imi era imposibil sa-mi pun la zi totul la munca.
VREAU SA UREZ LA MULTI ANI,SANATATE,SA CREASCA MARI,FRUMPOSI SI NOROCOSI PT TOTI COPILASII CARE SI-AU ANIVERSAT ZILELE DE NASTERE IN SAPTAMANA TRECUTA!fIE CA AU IMPLINIT PRIMUL ANISOR,FIE CA AU MAI ADUNAT O LUNISOARA,SA NE TRAIASCA SI SA NE BUCURE!
nicoll_mada si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Vreau sa va spun ca eu sunt cu inima cam grea,dar nu am alta solutie.Zana mea a plecat cu mama la tara,nu e departe,15 km de Ploiesti,dar...o vad doar la sfarsit de saptamana...
La noi e foarte cald,stam la ultimul etaj si eram multi intr-un apartament de doaua camere.Plus ca eu ajungeam tarziu de la munca si si cu material pt acasa...asa ca...
Acum dau fuga sa mai recuperez,dar nu inainte de a va anunta:

SAMBATA,1 IULIE CODRUTA A FACUT PRIMII PATRU PASI SINGURICA!!!!

Mi-au dat lacrimile si am realizat inca o data ca fetita mea dulce creste!!!Are mama fata maricica!!!![]()
nicoll_mada si
MMN
nicoll_mada spune:
MonaI multumim frumos pt informatiile despre Simona,o asteptam repede,repede si trimitem
ei si lui Mario!Concediu placut si toate cele bune,va asteptam cu vesti bune si pozici!
Albinutzza felicitari pt dintzorei si lasa sapape Lucutza mult,mult sa se faca baiat mare si frumos.Iar pt tine cat mai usoare greturi,sa poti sa papi si tu bine.
Cristina mersi mult pt informatiile pt trandafiri,cat despre
m-ai facut sa rad,cred ca ai dreptate.Pupicei la baietei!!!
Emaaime sanatate surorii,sper ca intre timp totul sa fie bine,iar pt Onuta sa ii treaca repede,sa iasa maselutele si sa doarma mult mai bine.
nicoll_mada si
MMN
nicoll_mada spune:
Ioana un dulce Andreiu' sa va traiasca si sa va bucure!!!
Fetele,continuarea diseara,nu voi mai avea de lucru acasa....
pt toate fetele si toti copilasii!!!
nicoll_mada si
MMN
nicoll_mada spune:
LA MULTI ANI,SANATATE SI SA CREASCA FRUMOSI,NOROCOSI SI CU REALIZZARI PT SARBATORITII ZILEI :
MATEI-starchi
la PRIMUL ANISOR ANIVERSAT
ANDREI NICOLAE-
la 11 lunisoare!!!
nicoll_mada si
MMN
delia grozav spune:
Simonaci eu nu ti-as recomanda sa ii dai gamaglobulina lui Mario din mai multe motive, sunt multe alte produse mai moderne si mai eficiente ca Bronhovaxon, Ribomunyl, Luivac.
Eu o sa ii dau fetei Imunobaby de la Aboca pentru ca e din plante si imi place firma asta.
Lui Adi o sa ii dau gel cu aloe de la Forever.
In rest conteaza foarte mult aerul , apa si soarele asta care e si asa de mult incriminat.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Albinutzza spune:
Cami
ati avut un CO pe cinste, ma bucur ca Ana a fost bine, si 2 sapt...super
Legat de
Luca e campion, indiferent ce marime are, culoare, minge sa fie, el e primul. Se
cu copii pe mingii,e fantastic. Casa e plian de mingii, si el tot nu se satura. Cand se da jos din carutz, in park, cauta mingia, ca stie ca e pusa in cosul de la carutz
E jaleee!!!
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
7+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
OANA (Emma)
pt ieri, la implinirea primul anisor, sa fii sanatoas,a frumoasa esti deja, sa te bcuuri de viata, un dram de norok si fericire multa iti dorim

Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
7+ SamburikaParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Simonaci eu nu ti-as recomanda sa ii dai gamaglobulina lui Mario din mai multe motive, sunt multe alte produse mai moderne si mai eficiente ca Bronhovaxon, Ribomunyl, Luivac.
Eu o sa ii dau fetei Imunobaby de la Aboca pentru ca e din plante si imi place firma asta.
Lui Adi o sa ii dau gel cu aloe de la Forever.
In rest conteaza foarte mult aerul , apa si soarele asta care e si asa de mult incriminat.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
I-am dat si lui Rares gel cu aloe de la Forever:2,5-3 ml pe zi,iar lui Mihnea cite 5-7,5 ml pe zi.Le-am dat cam 3 luni,acum fac o pauza si din august incep din nou!
Pupici!