Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

La multi ani, Oana , bombonica de fetita! Sa cresti sanatoasa si sa ai parte numai de reusite!!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Yasmari
Hristina, jos palaria, felicitari! In ce ti-ai dat doctoratul, daca nu sint indiscreta?

Draga mea, eu am terminat filologia!
Doctoratul este in Stilistica si Poetica!
Lucrarea se numeste " Expresivitatea limbajului in lirica detentiei. Retorica poeziei detentiei."

Ideea e ca mi-am terminat toate examenele si referatele si acum trebuie sa-mi scriu lucrarea,pe care trebuie sa o sustin pana in oct. 2008!
Acum vine greul!

Felicitarile le primesc cand oi termina!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna sera la mamici si la pitici!

Zic si eu un "la multi ani!" Oanei pt aniversarea unui anisor, desi e un pic cam tarzior, sa creasca mare si frumoasa! Emaaimee - astept poze de la petrecere!

Yasmari_ multumesc pt. cuvintele frumoase! pt. tine si scumpica mica!

Hristina - felicitari proaspetei doctorande! recunosc ca titlul lucrarii m-a cam bagat in ceata!

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete

Mergi la inceput

Tot eu!

Mi-am pus cupilu' la nani, juma' de ora i-a trebuit sa adoarma, sper sa nu mi se trezeasca iar la 2 si sa adooarma la 4 iar ca noaptea trecuta!
Simona - pupam veseliciul sa-i treaca raceala! Cum a reusit sa raceasca acu' vara?

Aris a baut acum seara incredibila cantitate de 150 ml lapte ceea ce pentru el e remarcabil, avind in vedere ca pana cam acum o luna eram fericita daca-mi bea 50 ml.
Azi de dimineata n-am prea avut timp de el ca m-a gasit harnicia (acu de cand il tin pe jos e casa mea bec, curatenie ce n-am facut io de cand m-am maritat) si l-am tinut in tarc, drept pentru care dansul a miorlait si a protestat vehement aruncand toate jucariile pe jos, a golit tarcul si s-a simtit mai bine.

poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

La multi ani pt OANA! sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa-si bucure parintii!!!
La multi ani tuturor bebelusilor care astazi mai adauga o luna!!!
Simona, bine ai revenit. Ma bucur ca acum sunteti linistiti, oricum important este ca Mario are tot ce isi doreste, pe mamica lui alaturi .

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Yasmari - daca poti trimite-mi si mie carticica, te rog mult! Saru' mana! Adresa mea: corinastp@yahoo.com

Ma duc sa arunc un oki nitel pe la celelalte forumuri si dupa aia ma duc la nani ca mi-e somn de-mi pica okii-n gura!
Noapte buna!

poze filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Yasmari-as dori si eu carticica! Adresa este: pisicut@gmail.com. Multumesc!
Steaua- Bine ati venit alaturi de noi!!! Te asteptam cu vesti!!!
Corina, sa-ti traiasca baiatul blondut Aris. Se vede ca a invatat si el sa faca curatenie!

mama lu' BuBu mic
www.dropshots.com/pisicut" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am revenit si eu! Eu acum scriu de pe laptop si ma anunta ca se termina bateria si imi era frica ca se inchide si perd iar mesajul!!!!

Mamini- stiu ca se vor lovi de multe ori dar cred ca e tare rau sa o vezi cu sange in gurita!!! Multumim mult de tot! Pt imunitate mi-a zis dna dr ca ii va face gamaglobulina dar abia la toamna ca cica vara nu se face asa ca pana atunci tb sa o mai ducem asa. Partea proasta e ca si eu si sotul meu am avut de mici probleme cu gatul pana ne-am operat asa ca e f simplu sa fi mostenit de la noi! Sper sa nu mai faca asa de des ca e tare neplacut! Multumim mult!

Kasi - tinem pumnii sa o sustii cu brio!!! Mult succes!

Corina- pai a racit de 3 ori de cand a venit caldura. Are o sensibilitate la gat se pare care sper sa ii treaca macar la toamna dupa ce ii face gamaglobulina! Multumim mult pt pupici! Pupam si noi leutul blond sa pape bine! Cand zici de jucarii aruncate pe jos il si vad pe al meu care in tarc isi cam face veacul si dupa ce termina de aruncat tot (si are multe!!) incepe sa ma strige sa i le dau!

Pisicut - multumim multe de tot pt primire! Va pupam si va dorim si voua numai bine!

Mergi la inceput

Pisicut- daca nu te superi pe mine am si eu o intrebare!!! Cum ti-ai facut adresa de gmail? Tb neaparat invitatie? Ma poti ajuta te rog si pe mine ca as vrea si eu sa-mi fac!!! Multumesc mult de tot anticipat!!!

Mergi la inceput

Va pup acum ca vad ca e tare liniste pe aici!!! mai vb si maine! Noapte buna tuturor!!!!

Mergi la inceput