Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 4
andatudor spune:
Yasmari-as dori si eu carticica,daca nu-ti este greu! Adresa este: tudoranda@yahoo.com
mamini spune:
Yasmari, si mie, te rog... orhideea75@yahoo.com . multumim si pupici pt fetita scumpa.
M
Simonaci79 spune:
offff, scrisesem un mesaj si l-am pierdut!!!!!!
Buna ziua tuturor!!!!
Briana- daca te duci pana la urma la mare, eu iti doresc concediu placut si timp frumos si totul sa fie exact cum iti doresti! Ma bucur ca te-am revazut si chiar ma intrebam ce mai faceti!!! Pupici multi pt cucuietele tale!!!!! Eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau pt bagaje ca am fost doar 5 ore pana la tara si tot am uitat blender-ul si a fost jale!!!!! spor la impachetat!!!
Cami- ma bucur ca v-ati simtit bine!!!! Abia asteptam poze noi! Si felicitari si pt noii dintisori si pt cuceririle facute pe plaja!!!! Si sa stii ca esti o fericita ca papa si mai maricel ca la mine degeaba ar avea papa buna pt copil la restaurant ca ar tb sa ma duc si cu mixerul dupa mine ca noi tot fin de tot papam..... Oricum, felicitari si spor la noii dintiori sa iasa repede si fara probleme!!!!
Simonaci79 spune:
Gesi- multumim mult de tot!!!!!!! Esti tare draguta!!!!!! Si multumim de aprecieri!!! Sa stii ca si mie mi-au lipsit tare mult povestile tale si abia astept sa mai citesc cateva!!!! Si sa inteleg ca tot Tata esti???? Eiii, nu-i nimic ca tot pe tine te iubeste cel mai tare!!!! Va pup tare de tot pe amandoua!!!!!!!!!
Anis- multumesc mult de tot si voua!!! Te-am vazut si eu atunci dar pana sa ma dezmeticesc erai deja idle si am crezut ca ai treaba!
Da, a fost bine pana la urma, cum imi doream dealtfel sa se termine repede si fara tiganeli! Si tb sa recunosc ca pe lg un prg mult mai lejer in care ma ocup numai de copilasul meu (care din pacate tot mai face rosu in gat des) sunt mult mai linistita la cap!!!!!!! Mai ne contram cand ne vedem dar sunt calma dupa pt ca stiu ca nu tb sa mai dau mii de explicatii in zadar si pt un lucru pe care nu l-am facut!!!!! Pupici si tie iti doresc multa sanatate si fericire si sa fie asa cum va doriti!!!! Pupici multi si pt Ingrid!!!!
steaua spune:
Yasmari, as vrea si eu carticica, pleeaaaaaase.
Sunt mama unui baietel care in curand va implini 1 an. Va urmaresc de ceva vreme, dar nu am indraznit sa- mi fac, inca, simtita prezenta.
Multumesc!
adresa: corinarghius@yahoo.com
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
Simonaci79 spune:
La multi ani cu sanatate si fericire pt OANA (emaaimee)! Sa ai parte de tot ce iti doreti in viata, mult noroc, bucurii si impliniri!!!!!!! Si sa fii fericita alaturi de parintii tai care te iubesc!
Si la fel transmit La multi ani cu sanatate si fericire si pt ceilalti copilasii care au implinit ieri sau azi un anisor!!!!
DANIEL (Orca)
ANDREI-PAVEL (Alina78)
DARIA-IOANA (Calina 03)
bb al (claudiastefan24)
sorel spune:
Andre ea, eu l-am bagat pe Radu in apa marii ... pana la gat ... dar din brate. I-am luat si colac cu copertina si barcuta dar nu i-au placut in nici una. In schimb statea cu lacere in apa fara "accesorii". Intra singurel pana la genunchi si alerga dupa si de val iar cu mine mergeam pana mai departe. Era incantat de apa. Apa a fost foarte calda 24-25 gr. Numai buna pentru racorit.
Referitor la protectie si la avertizarile privind orele de plaja, pe care le mai scria cineva .... eu il dadeam pe Radu cu Nivea spray, factor de protectie 30 (pt. copii) doar o data pe zi ... si sincer nici nu s-a bronzat prea tare (spre dezamagirea mea). Noi abia la 9-9.30 ajungeam pe plaja si stateam pana la 12-13 fara probleme, dupa care spalam copilul si il culcam pana la 14-15. De la ora 16-17 mergeam iar pe plaja. Uneori il mai aduceam cu caruciorul si dormea tot pe plaja sub umbrela, sau pe vreo terasa de pe plaja. Deci practic stateam mai tot timpul cu el afara. Stateam in hotel max 1-2 ore in timpul zilei ... sa ne mai racorim. Copilului i-a prins foarte bine soarele ..... nu statea sub umbrela deloc ... nu s-a ars si nu a facut nici o iritatie de la soare. Dimpotriva a fost plin de viata, vesel si cu pofta de mancare. Daca vremea tine cu noi mai repetam experienta in ultima saptamana din august.
Nu vreau sa par nebuna sau iresponsabila dar cred ca copilul iti arata cum trebuie sa te comporti cu el si ce anume ii face bine. Si eu plecasem la mare foarte speriata si cu o gramata de griji si am constatat ca pot sta foarte linistita fara a mai stresa copilul cu grijile mele. Sfatul meu .... plecati in concediu pline de incredere si convinse ca nu se poate intampla nimic copilului vostru si asa va fi. Distractie placuta.
Simonaci79 spune:
Ema- ma bucur ca ati avut parte de o surpriza placuta si va doresc petrecere frumosa si multa distractie!!!!
Mamini-auuuuuuuuu! Cum a reusit???? Pupam fata frumoasa sa treaca repede!!!!!!! Si pe mamica ei care sunt sigura ca a tras o sperietura.....
Kasi- multumesc mult pt gandurile tale!!!! Si mie mi-ati lipsit mai mult decat va puteti imagina!!!!!!! Va doresc mult succes la examene si sa scapati repede si usor!!! Si mult spor la invatat!!!!
Sorel- bine ati revenit si voi din concediu! Ma bucur ca v-ati simtit bine!!! Vad ca pana acum au fost numai cincedii reusite!!!!! Asteptam poze!!!
Cristina- racoare racoare dar chiar asa????? Mie mi-ar fi placat sa ploua noaptea si sa fie frumos ziua!!! Dar nu se intampla intotdeauna ce vrem...... Macar sa nu dureze mult vremea asta urata!!!!! Pupici!!!
Yasmari - multumesc mult pt primire, multi pupici si voua!!!!!! Covor nu imi prea vine sa-i cumpar, ca nu prea o incanta pe mama sa-i pun covor in living, mai ales ca stand la curte se face...dar acum ca e mai racoare o sa-l imbtac bine si sa iesim in iarba la plimbare! Pacat ca tocmai acum a racit!!!!!! Iarasi!!! Sper sa ne treaca mai repede de data asta!!!!!! Si eu sunt ingrojorate de Diana si nici macar nu ii stiu nr de tel!!!! Il stie cineva pe aici sa o sunam??? Si Ella la fel!!! Ce e fetelor cu voi??? Pupici multi pt voi!!
Simonaci79 spune:
Yasmari - as vrea si eu carticica daca se poate si nu e prea mare deranjul..... Eu sunt simonaci79@yahoo.com. Multumesc mult anticipat!!!!!
Steaua- Bine ati venit alaturi de noi!!! Speram sa intrati mai des si sa ne povestiti mai multe despre voi!!!! La multi ani cu sanatate si fericire!!!
Va pup ca mi se descarca bateria!!! Intru mai tarziu!!!
mamini spune:
Simona, pupam si noi! a cazut in viteza, jucindu-se si cred ca s-a muscat, inca e putin umflata, dar trece...cite de-astea va mai lua...a tot cazut, s-a mai lovit, dar asa, cu gurita plina de singe n-o mai vazusem...noroc ca uita repede.
da-i si lui Mario ceva pt imunitate, Anis si Briana vorbeau de ceva ce dau ele la fetite, poate ajuta.
M