Bebelusi de iulie-august 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI DE ASTAZI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti,iar viata sa va fie plina de impliniri si noroc cu carul!
Cristina,Raresnazdravan de 1 an si Mihneasugubatz fara pereche
brianamica spune:
La multi ani puilor care implesc astazi 1 anisor sau 11 luni !
Ingrid Alexia
Oana
Ioana Simina
Gabriela Maria
Sa fiti sanatosi copii !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
brianamica spune:
Truli-Luli, Sorel - multumimi de ajutor !
Orice sfat imi este super folositor mai ales ca, asa cum v-am spus timpul e cam scurt !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
mamini spune:
La multi ani, Oana! sa cresti frumos, ca si pina acum, sa iti bucuri mereu parintii si sa fiti fericiti!
si pt puiutii care serbeaza astazi 11 luni!
M
Yasmari spune:
Oana calee Lactee, frumoasa cum ti-e numele,La multi ani!!!! sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani si pt bebelushii ce adauga o luna in plus, sint in pregatire pt marele eveniment.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
andre_ea spune:
La multi ani, Oani scumpa! Sa fi sanatoasa, sa ai un drum lin in viata, plin de bucurii!
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
Raspunsul la MA-MA este TA-TI
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Fetele care ati fost la mare spuneti-mi si mie daca ati bagat copilasul in apa marii? Eu i-am cumparat colac si abia dupa m-am gandit ca poate nici nu o sa-l folosesc daca e apa rece.
Emanuela, stiu ca ziceai ca i-ai luat Mariei colac. L-ai folosit?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
Raspunsul la MA-MA este TA-TI
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Tethys spune:
BUNA!
"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: OANA [emaaimee].
"La multi ani!" 11 luni: IOANA SIMINA [nique15], INGRID ALEXIA [anis], GABRIELA-MARIA [ellarot], DAVID-ANDREI [deny_82], ALEXANDRA [micha08].
CRYNA de ROBERTEL - 24.08.2005
Cat suntem noi de mari!!!
Yasmari spune:
Simona, bine ai revenit draga noastra, tare ne-ai mai lipsit!!!! Bine ca a trecut totul, pupici tie si viteazului Mario.
Poate-i o idee buna sa cumperi un covor ,ceva sa acopere gresia, sa-i dai libertate de miscare micului explorator.
Hristina, jos palaria, felicitari! In ce ti-ai dat doctoratul, daca nu sint indiscreta?
Adelbaran, mi-a facut placere sa te mai aud de voi, cind mai furi ceva timp, te rog mai incinta-ne!
Distractie placuta Briana la mare, noi n-am mai ajuns azi, probl cu masina.
Va rog, fetelor, stie cineva ce-i cu Diana???? sint tare ingrijorata, nu e genul care sa nu ne fi spus, f succint macar, daca pleaca in vacanta or alte cele. Ella tot disparuta....
Am o carte trimisa de Diana, fff interesanta o gasesc, despre copii si evolutia lor, situatii dificie intilnite de parinti, cazuri concrete care divagheaza apoi in discutii despre psihologia si dezvoltarea copiilor. daca sinteti amatoare, v-o pot trimite ca email.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
andatudor spune:
La multi ani Oana !Sa cresti mare,sanatoasa si cu un dram,macar ,de noroc! sa-i fericesti mereu pe ai tai la fel ca pana acum!