Bebelusi de iulie-august 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

MATEI (Starchi) 1 anisor, sa fii sanatos, fericit, un dram de norok si sanatate

Si un gand bun pt Monicutz, pt Matei care este acolo sus in Ceruri si ne priveste. Putere voua sa mergeti mai departe si sa azuim numai de bine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

7+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

LA MULTI ANI MATEI, Scanteiuta, sa fii sanatos si tu si parintii tai, sa cresti mare si frumos si sa ai noroc in viata!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Sa va povestesc putin despre marele nostru eveniment: 1 anisor al lui Andrei. I-am luat din motz, acum sambata, si avem in acest moment un bebe chel hihiiii nu a fost niciodata chel, nici la nastere (cand era pletos si brunet) Ne-am amuzat pe seama lui micul, l-a tuns nasul cu masina, dar a fost baiat cooperant. S-a speriat putin la inceput, apoi a stat cuminte la mine in brate.
Andrei a ales de pe tava: 1. cheile de la masina . 1 bis. a atins cartea, dar nu a ridicat-o...mami a cam avut emotii, ca nu o mai ia . 2. euroii. direct si precis. si 3. Pixul. (aici mami s-a mai linistit putin) Am pus poze in albumul de 1 anisor sa vedeti cateva dovezi din cele mentionate mai sus, daca aveti timp sa ne vedeti.

Va citesc, insa nu am cand sa va raspund la toate.
Simona ma bucur ca ai revenit si ca esti bine si tu si Mario va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa aveti o viata fericita!

Cristina,Raresnazdravan de 1 an si Mihneasugubatz fara pereche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Corbioana, am vazut pozele.Ce seamana cu tine, mama mia.
Lasa ca e bine ce a ales, e pe drumuri mereu cu masina ,da' cu bani in buzunar

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by anis

Corbioana, am vazut pozele.Ce seamana cu tine, mama mia.
Lasa ca e bine ce a ales, e pe drumuri mereu cu masina ,da' cu bani in buzunar

Bine zis Anis...

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

7+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Salutam mamici si pitici. Am venit si noi aseara de la munte si azi ne vacinam facem Priorixul, iar sambata mergem la nunta aici in Bucuresti si luni ne reintoarcem la munte ca aici e crima cu caldura asta.

Apropo a avut vreun pui reactii adverse dupa priorix? Noi facem rapelul la infanrix peste 2 luni. Facem acum priorixul ca s astau linistita ca nu colecteza ceva

La multi ani tuturor bebelusilor care au facut sau urmeaza s afaca un anisor.

Imi pare rau ca nu am timp s ava citesc dar va pupam pe toate mamici si pitici.

Mergi la inceput

Anis, asa e, e bine nu zic ba, deh...astea sunt vremurile ce sa facem...Sa stii ca pe aici toata lumea zice ca seamana cu taica-su dar nu ma supar daca mai aud si asa ceva
Monica noi am facut acum o sapt priorixul si nu a avut nici o reactie. Peste o luna facem Infanrixul si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor, slutare! nu sunt disparuta! am lucrat ca nebuna! acu sunt pe finish! multumesc tuturor ( Albinutzza, Yasmari, Simona si Hristina si... celorlalte ) ptr gandurile lor! v-am citit si am vazut poze!

LA MULTI ANI TUTUROR CE AU FACUT UN ANISOR SI NU NUMAI! (Oana, Andrei, Matei ) SA FITI SANATOSI!

Simona, bine ai revenit si sper ca esti OK!
o sa revin cat pot de repede cu amanunte!

Albinutzza, sper ca Samburika e bine!
Anis, ai o burtika!!!
Emanuela, vazut pozele din CO! si cu datul cu capul de masa, se mai intampla!
suntem bine toti, asta e important! revin,

ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Corbioana, superpoze, le-am gustat cu nesat iar comentariile sint pe masura. Cat despre party, parca e un film mut din secvente statice ce trebuie puse pe rola, asa de bine ati surprins totul.Andrei e om in toata firea, m-a dat pe spate....

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput