Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari si de la mine.
Sunt pe administrativ azi: curatenie, spalat, mancare.Si e deja fff cald afara.

Un we minunat va doresc si eu.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute.....sa aveti weekend frumos si sa ne "vedem" cu bine luni!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna,

Gata, ieri am semnat, ne-am luat casa, prin octombrie speram noi ne mutam intr-insa si apoi procedam la renovari si zugraveli :)

pusicei la toata lumea si un uikend frumos,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor,
ce mai faceti, ce mai ziceti?
care pe unde plecati in we?
noi azi am facut un gratarel si am stat la aer...astia mici au fost tare fericiti.
esme, sa o stapaniti sanatosi si sa terminati zugraveala cat mai repede sa va mutati in ea
va pupacesc pe toate sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA FETELOR! Ce mai faceti? Sper ca sunteti bine si ca ati petrecut frumos weekend-ul, eu nu prea ca a reusit Alin sa raceasca dupa numai trei zile de gradinita, i-am dat ceva medicamente aduse din tara dar se pare ca tot la doctor trebuie sa ajungem asa ca...o iau din loc sa vedem ce leacuri ne-o mai da.

Va pup pe toate va doresc o saptamana cat se poate de frumoasa si promit sa va povestesc cat mai curand cum a fost vacanta din Romania!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele... eu de acasa nu pot intra pe DC, asa ca mai rarut de acum. De la serviciu nu mai am vreme deloc!
Noi am fost in weekend la iarba verde la Voronet, suntem insolati toti, mai putin George pe care l-am protejat, mai putin la urechi
Va doresc o saptamana bestiala si frumoasa foc!
Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Va si io.
Toata lumea in criza de timp...

Lori Alinutul sa se faca bine.
Si pe tine Elena sa treaca insolatia.Voronet, ai? Ce ma oftici .

Va pe toate si va doresc o saptamana super.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpiute,
Fete,noi am avut un weekend linistit...
Esme ,sa stapaniti sanatosi casuta si spor la treaba in ea...
Monica,si mie mi-e tare dor de-un gratarel si o iarba verdeeee...de numa'.Da' n-am de unde...asta e!
Lory,multa sanatate Alinushului!....
Elena...pupam baiatu' bronzat pe urechiuse si mai ia si tu o pauza cuscrito....

Dragelor,va doresc o saptamana plina de realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare natiune,

Am avut, cel putin pe plan "emotional sportiv" un uikend de zile mari. La Wimbledon, a castigat la fete Mauresmo, imi doream asta mult, pentru ea, sa aiba si ea un titlu castigat fara dubii (cel din Australia a fost castigat si datorita faptului ca s-a retras Henin, acu' numa' bine tot pe Henin a batut-o), la masculi a castigat eternul meu favorit Federer si in sfarsiiiiit l-a batut pe Nadal anul asta. Finala mica a casitgat-o Germania (la orice campionat tin cu Italia si Germania, acu' au avut ghinion ca s-au vazut in semi) iar finala mare a castigat-o....Italia. De dimineatya ascult intr-una imnul Italiei :)
Altfel printre finale si petreceri am dat o tura la piscina si una mica pe terenul de tenis, si de-abia astept ziua de maine (suntem liberi) fiind ziua Flandrei :)

Mersi pentru urari :) si va asteptam cu drag pe la noi de cum terminam lucrarile mari :)

o zi buna tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
se vede ca e luni a inceput activitatea si pe-aici
lorysi sanatate multa alinutului
va pup pe toate sa aveti o sapt minunata

monica

Mergi la inceput