Minunatele Scorpiute (37)
Raspunsuri - Pagina 6
GabyHila spune:
Buna dimineata:)
Ne-am intors ieri de la Moreni. Cuvintele deja sunt prea putine ca sa spun ca sunt fericita (nu de alta da stiti). Imi prieste baiatu extraordinar si am un spor.... ptiuuu..
Exact cum am sperat.
Astazi m-am hotarat sa cumpar un domeniu de internet si sa deschid un magazin online de pantofi. In curand lansarea. Adica in functie de buget in septembrie.
De abia astept sa imi ajunga marfa comandata sapt viitoare sa va arat ce minunatii vin:)
Va pup fetele cu drag. Fug la munca ca de o saptamana nici nu am mai dat pe aici. Si azi incep reducerile.. huh
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
georgi75 spune:
Neatza si de la mine fetele.
Gaby mai treci si pe la noi...Deci nu ne-ai uitat... si spor la magazin.
Restul, cred ca sunteti bine.
Io sunt in cautari de apartament, am vazut deja o multime.Mai cautam.
Pe de alta parte luni sau marti am titularizarea si stau fff rau cu invatatul.Nu ma pot mobiliza sa mai invat.M-am saturat.
Maine o duc pe Stef la tara si o iau seara.Asa am sa fac zilele astea sa mai invat si eu ceva ceva. Vad eu ce naiba fac.Dar azi-noapte m-am visat la scoala, la clasa...si tare fain era...Mi-a dor de copii...
In fine, ma apuca melancolia.Mai am o luna si ceva si incep scoala.Nici nu stiu cand a trecut timpul.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
nastasie spune:
neata, fetele.mai rar pe la voi din lipsa de timp.mi-a iesit sotul din spital vineri.este bine, asa ca sambata si duminica am batut mamaia de dimineata pana seara.duminica am fost si cu razvan la plaja.in rest sunt foarte ocupata ca o am pe mama la mine.si mai stau si cu razvan pana la 9 seara afara, asa ca putin timp imi mai ramane pentru calculator.
gaby, ma bucur pentru tine.unde ati fost plecati?da-mi detalii.
ana, te pup.tu pe mess stai invisible?
in rest nimic nou, decat ca astept sa vina surioara mea in august desi o sa fie mare balamuc in casa, dar asa e frumos.
va pup pe toate.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Salut mey fete....
Gaby,ce frumoasa e tineretea!....Spor la treaba si abia astept sa vad poze cu papuci...Si bafta la domeniu pe net.Am inteles ca e 60$ pe viata cumparatul si vreo 50 000lei anual pentru intretinere sau ceva de genul asta...Nu mi se pare mult.Cum a mers intalneala cu socrii?Ceva reactii negative?Te pup!
Dragelor....sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Va salut si eu asa din cand in cand...
Am mai citi pe aici si vad ca sunteti pline de viata si de initiative !!!
Bravo voua!
Eu inca nu am decis ce voi face (in urma "problemei" de care va aminteam),dar timpu le va rezolva pe toate.
Ma laud si eu cu casa(apartamentul) dupa care am alergat atat sa-l cumparam.In sfarsit e liber,dar e muuuult de munca la el.
Dar e o realizare,personala as zice si sper sa ne fie bine de acum.
In rest cu munca,slabuta perioada asta,dar nu ma plang fiindca ma gandesc cu groaza ce va insemna alinierea asta la UE.
Iris e mare si e o scumpa,va promit poze in curand,daca reusesc sa gasesc cablul de la aparat
De concediu nu prea stiu ce sa zic,nu stiu daca vom avea unul...
Va pup pe toate
poze
Iri si Iris
Ana68 spune:
Adriana,bine ca ati scapat de grija si ca sotul iti e bine si e acasa...Pe msg cand sunt online apare titlul "p-aici uneori"..
Iri,sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa se rezolve toate problemele.Pupici micutei...care cred ca acum e o adevarata domnisorica...O dai la gradi in toamna?
Georgi,si tie succes in cautarile de apartament si spor la invatat!
Dragelor va pup si ne "vedem" maine!
monica-elizabet spune:
salutare fetele,
gaby se simte fericirea in aer pana aici...bravo, ma bucur pentru tine
irina,spor la treaba, acum daca e liber apartamentul si voia veti unde sa stati eu zic ca o sa merga repejor treaba...sa-ti vanda adriana pontul ca la ea au mers toate ca pe roate
georgihai ca mai ai putin si o sa ai catedra ta...bafta multa si spor la invatzat.
si eu am o multime de prieteni care sunt acum prinsi cu invatzatul pentru titularizare si multi dintre ei au si def-ul tot anul asta...sper sa aveti bafta cu totii.
noi suntem bine, profitam de vremea frumoasa si facem cat mai multe plimbarele.
va pup pe toate
noapte buna
monica
Ana68 spune:
Scorpiute,va salut in gashca...
Vad ca sunteti ocupate,bre...
Azi o sa am o zi de alergatura,ca tre' platite darile si facturili..asa ca bag ca MIG-ul pe pista prin oras,pe o temperatura de 32-33 de grade C...
Pupici si sa aveti o zi excelenta!
georgi75 spune:
Salutari.
Am dus-o pe Stef la tara si acu sui pe metereze.
Ana spor la golit buzunare.Naspa zi ai...Dupa ce ca e cald, mai platesti si facturi.Macar daca mergeai la cumparaturi...
pe toate si mersic de urari.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
GabyHila spune:
Fetele? Am cumparat domeniu pt viitorul magazin online. Sunt putin panicata ca daca nu merge.... pierd timpul...
Voi ce ziceti? Ati cumpara incaltaminte online?
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060