Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

quote:
Originally posted by Anina_n
[Dandush, fetele fantastice sunt din Japonica ? Ce titulatura faina !
Ce veti face in vacanta ? Copilasii tai au fost in Ro ?
Stiu romaneste ? Le vorbesti romaneste ?
Nu e grea lb. japoneza ? Mie mi se par tare grele limbile asiaticilor si germana.

Anina....intai de toate ma bucur ca-i merge mai bine Cristinutzei
Fetele fantastice sunt "adunate" de la "In unul sau in doi...mergem mai departe". Multe din ele erau cu probleme si de la un sfat in altul , de la o gluma la alta s-a ajuns la concluzia ca formam un grup de fete fantastice. Dupa o vreme multe dintre fete si-au mai revenit si au devenit mai vesele si un moderator (Veve, cred) ne-a shutat aici...sa facem loc altora cu probleme acolo, ca noi suntem prea vesele si ne chatuim. ...Na! Tot raul spre bine.

Copiii mei au fost in Romania, Kein a si stat aclolo aproape un an cand era mai micut (din cauza dermatitei atopice), dar nu vb. romaneste. . (nu MAI vorbeste...)
Limba nu este grea (exceptand scrisul si cititul), mi se pare chiar banal de usoara uneori(dpdv gramatical).

In vacanta nu stiu ce o sa facem....picii pe la bunici, cred, iar eu...zburd libera.

Hai ca n-am scris de mult pe la scorpiile mele scumpe, dar de data asta m-am intins ca o placinta

Va pe toate si va doresc o zi buna.

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor frumoaselor,
brocoli se gaseste doar in magazinele mari...in piatza nu am vazut niciodata.
ana eu am facut dintr-o bucata destul de maricica dar daca gasesti mai mic poti face din 2 bucati...eu fac aceleasi cantitati si cand gasesc conopida....iese parca si mai bun dar astuia ii mai pun si branza sarata.
gaby, hai ca mai ai putintel de tot cred ca esti ca onu mai ai stare
nina, Doamne ajuta sa puteti lua banutiicristinucai
georgi si pe mina ma apuca spumele cand vad ca eu tot fac si se face iarasi balamuc in urma mea...dar deh...asa e cu astia mici...n-ai ce sa-i faci...asa ca te inteleg
adriana...bine ca-si revine vremea sa puteti merge iar la plaja
fetelor, oare ce mai face syd? chiar nu ne-a mai scris de multicel, mai tine vreuna dintre voi legatura cu ea?...dar carmen,emma, de ele ce mai stiti?...sper ca sunt bine
eu sunt fericita ca ruxi a papat pestemurea de pofta...chiar ma minunez...alex in schim eranici nu a vrut sa guste
azi am jucat tenis invat si eu odata cu alex...deh daca nu am invatzat in copilarie macar acum
va pupacesc pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la scorpioance....

Bey...ce vorbarete v-ati facut...se simte suflu de fericire in aer,vine dinspre Sibiu...de azi rar o mai prindem pe Gaby a noastra printre noi....ca deh!azi e joi si s-a instalat iubirea pe meleaguri mioritice...Distractie maxima Gaby si,vorba lui Dandushu',sa inaugurati cu folos cearceafurile alea!
Georgi,spor la cautari!Pai da,asa e,sumele pentru hartzogaraie...sunt destul de mari si uneori chiar nu le gasesc justificare.Ma gandesc ca si statul isi trage cota parte,iar comisioanele...cine le-o stabili...cam ustura in buzunare...Asta e!Sa ai spor in toate!
Hehehehehehehe...Adriana,ce minunat ca o sa scapati de probleme si sotul tau isi revine...Super!Pai daca aveti musafiri in august tot in distractie o s-o tineti...Ce frumos!Pup pilotistul si pe mamicuta lui!
Dandusha...bine ai revenit!Nah,vezi daca te trag de manecutza?!Suna interesant ce zici tu cu limba japoneza.Sa inteleg ca ti-a fost usor s-o inveti?Misto!
Nina,sa dea Domnul sa reusiti cu demersurile la primarie...Sa sti tu ,ca am mai scris asta,copilasii astia ai nostrii atomici au un simt al proprietatii extrem de dezvoltat si sunt cam individualisti,este?Pai sa mai scriu una:ieri mergeam cu Marius si Luana pe strada,la o plimbarica.Luana a luat-o inainte si Marius,intr-o clipa asa...de romantism,m-a luat de mana si mergeam si noi asa,ca in vremile bune cand nebuna din castraveti inca nu aparuse...May Nina draga...a fost circ,ca mandra s-a intors sa se uite dupa noi si atat i-a trebuit sa ne vada de mana ca a venit ca o furtuna spre noi,ne-a certat in luaneza,a tipat la noi,mi-a smuls efectiv palma din palma tatalui ei si s-a bagat intre noi si ne impingea cu manutele sa stam unul intr-o parte si altul in cealalta parte...Si se tot ratzoia la mine si imi spunea:"tata meu,peaca tu...lasa menutza lu' tata meu"...suparata si ofticata si nervoasa..Iuiiii...Nebunie mare!
Numai bine Cristinutei!
Monica,saru-mana de sfat!Cateodata imi e si rusine sa intreb una alta,la cat de ignoranta sunt,dar sti cum se spune:cu rusinea mori de foame...Sambata o sa mergem si noi la cumparaturi,ca ia Marius bonurile de masa si o sa iau si eu niste broccoli(sper sa gasesc) si sa incerc si eu reteta...
Si Alex al meu e turbat dupa peste...De cate ori am ajuns pe acasa,la Cta,aproape numai peste a mancat,iar aici ii mai cumparam cand si cand cate o conserva de peste,ca nici eu si nici Marius nu suportam pestele...beah!
Intrebai de Syd...nici eu nu mai stiu nik de ea si nici de Emma noastra draga....Carmen e ok,micuta Anda e si ea bine.Din cate stiu Carmen se pregateste de concediu si era in dubiu unde sa mearga:la munte sau la mare...Si are niste probleme cu magazinul ei,ca am inteles ca trebuie sa il inchida...Cam asta.
Spor la tenis si la treburi!

Minunate scorpiute...va doresc o zi plina de realizari si sa fiti iubite!Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele..ce faceti? toate bune si frumoase sper...
nina ...ce faci tu mama....sper sa se mai incalzeasca vremea pe la voi...si ma bucur sa aud ca Cristinutei ii merge bine...te pup si sa ai o zi minunata si plina de soare...
adriana...ce mai face sotul...l-a externat deja ? sper ca e bine si iti doresc insanatosire grabnica la sot si nu te mai supara din pricina soacrei...daca e s ama gandesc ce mama am eu...iti vine sa te uric pe pereti...
gaby..ce faci ..ti-a venit iubitelul? gata...ce ai pregatit ceva special...te pupic si te asteptam s ane zici cum a fost ziua de azi...
va pup pe toate scorpiutele..si sa aveti o zi minunata si plina de bucurii...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Dau si io o fuga pe la voi sa va

Noi nu avem noutati.Stefania e mai bine, deja se vad rezultatele antibioticului si nu mai are nasul infundat.
Si eu ma simt mai bine, numai cu invatatul nu stau excelent.Aveam de gand sa o duc pe Stef la tara dimineata si s-o iau pe seara, dar am renuntat ca intre timp a racit si mama si nu vreau sa ma risc. Asa ca ma chinui cu ea pe-aci.

Gabyyyyy gata?A aterizat iubirea la Sibiu? fericita.

Va si pe voi celelelte si o zi excelenta va doresc.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor iar imi merge netul aiurea
cred ca gaby e in culmea fericirii
va pup pe toate...nus criu mult ca mi-e frica sa nu pierd mesajul
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Monica se vede ca esti in vacanta...Ce e cu tine la ora 1 pe net?

Cu mine va zic imediat ce e...Invat si mai bag si cate un oki pe-aci.
Noapte buna.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata

Aerul s-a rarefiat pe aici de atata drag. M-am agitat atata de tare ieri pana sa vina baiatu.... 24 de ore de condus.. era droghi!

Am stiut f bine ca e langa mine azi noapte pt ca am dormit pe canapeauna noua. Care e destul de scurta Bogy e cu labele picioarelor pe afara. ehh... sunt happy si linistita acuma ca l-am vazut acasa.

Georgi inca putin mai ai suprematia de dimineata. Ca ma intorc eu la munci si va iau.

Pup fetele si multumesc de cuvintele frumoase.

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpiute,

Gaby draga...emani fericire in aer,in jur,pe net...peste tot...pan' la Timisoara se simte miros de fericire!Zau de nu ma molipsesti si pe mine!Bine ti-a venit iubirea acasica!Va doresc distractie maxima si dragoste cat e cerul si pamantul!Te pup!
Georgi,spor la invatat!Cred ca iti vine greu sa stai cu burta pe carte,cand e soare si frumos afara!
Monica....pai ce tot are compul tau?!

Fete,sa aveti o zi minunata si plina de realizari!Ce ma bucur ca vine vichendul...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, minunate scorpiutze !
Ce ma bucur si eu, ca vine weekend-ul !
Vezi, Elena, nu esti singura, mai suntem si noi, Ana si io !
Dar mai tare se bucura Cristinuca, caci maine dimineata devreme, mergem cu trenul dupa dragele ei verisoare ! Abia mai are rabdare.
Sa aveti un weekend minunat, asa ca voi, dragele mele scorpiutze !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput