Minunatele Scorpiute (37)
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
fetele.
Ia uite mai Gaby happy ca n-am mai ajuns prima azi.
Am fost la dr iar si iar avem tratament. Vara asta e nenorocita rau.Cu vremea ei cu tot.
Adriana sanatate multa la sotior..Lasa soacra sa se manifeste si ea...Desi daca as fi io ... nush daca as lasa-o
Nina 5 grade zici?Doamneeee...io cred ca m-as muta de-acolo imediat..Zic si io.. da' unde sa te duci?
Elena tu ce faci?Ai vandut masina?Fugi la mare?
Ana Luana.Si pe tine.Cred ca e mortala...Sa va zic si de-a mea, ca l-a auzit pe ta-su odata cand se uita la tenis: Ce p...a mea face asta?" Si a inceput fi-mea: p...a , p...a.Am crezut ca mor..Cred ca-i placea ei cum suna.Si-l zicea taaare corect.Si peste vreo 2 zile si-a adus aminte..I-am zis lui ta-su sa aiba grija ce vorbeste ca deja avem spioni in casa.
Monica pe unde umbla?
Si tu Loriiiii si zi-ne ce mai faci?Cum a fost in Ro?Cum ti s-a parut?
Ma opresc aci si va mai dau o veste: acum am venit de la notar.Am facut actele , deci nu mai am casa.Panzele sus si incepem marea cautare.Nu credeam ca imi va fi asa greu...ma uit acum la fiecare coltisor si parca-mi vine sa .Prima noastra casa...am pus atata suflet sa o facem cum ne place...
Dar o sa-mi iau alta si o sa o fac mai frumoasa, nu?.Ma incurajez si io singura.
Si inca una buna: la apartament vandut cu 1 miliard, actele la notar au costat 41 milioane.....O iei razna...
Hai ca m-am intins.Fug sa-i fac un suc de fructe Stefaniei, i-l servesc si plecam afara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
monica-elizabet spune:
buna fetele,
eu am avut pc-ul bushit vreo cateva zile zi simteam ca imi vine sa ma apuc de fumat
acum am reusit sa va citesc din urma...tare active ati mai fost
hai sa scriu repede reteta cu brocoli ca merge asa prost netu' ca m-e frica sa nu pierd mesajul
fierb brocoliu-ulapoi se scurge bine de apa,se taie mai micutz, se amesteca cu 3-4 oua, 2 borcanele mici de smantana(sau iaurt) o bucata de cascaval de vreo 200 grame(se rade)...toate se pun apoi intr-o tava(eu o folosesc pe cea de tort) sis e dau la cuptor cam 40 de min...asta e tot...sa aveti pofta
va pup pe toate
monica
nastasie spune:
fetelor, a venit sotul acasa.i-au dat drumul cateva ore sa pape si sa faca un dus.nu m-am mai dus eu la el.cand venise zicea ca nu prea se simtea bine, dar vazandu-ne pe noi parca i-a luat durerea cu mana.cred ca mai sta si maine ca mai are de facut niste analize pentru unitate.dar daca nu ii da drumul maine dupa masa trece iar pe acasa.
georgi, bafta la cautari.sa dea domnu sa gasiti ceea ce vreti.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
GabyHila spune:
Neata:)
Inca o zi si vine baiata. Va dati seama ca vb cu el la tel de 13`shpe ori pe zi! Maine... maine.. mainee...
Eu observ pierderi pe aici: unde-i Monica? Unde-i Dandush? hmmm
Eu am fost mai de dimineata ca toats lumea iara.. uh.. si e 10:) sper din suflet sa luati de la mine cate o bucata de fericire ca sa va ajunga sa treceti ziua.:) cu drag I pup you all, Gaby
Ana68 spune:
Saliu fete,
Nina...da' ai dardait ,nu gluma...Si aici e cam racoare dimineata,acum,am facut si eu ceva cuie...Salutari si multa sanatate Cristinutei!
Georgi,este ca micutii astia,de au creierasele ca buretele,sunt ca niste papagali?!Ce sa mai zic?Printesa ta a realizat ea ca e ceva cu cuvantul respectiv si daca tati l-a zis...pai e musai sa spuna si ea,ce?nu-i asa?Sa fie sanatoasa si sa creasca "shpionu'" mare!
Chestia cu notarul...asa e,draga mea...Eu inca nu am trecut la propriu prin treaba asta,insa m-am informat si am aflat ca la notariat se da intre 2-5 % din valoarea imobilului...Cam asta e!Si lasa deoparte nostalgia(rade ciob de oala sparta,adicatelea si eu ma manifest ca tine fata de un lucru vechi,sunt foarte sentimentala)...si cum ziceai si tu:o sa faci o casuta si mai si decat prima si ai sa te simti mai bine...Bafta in tot ce faci si sa iasa cum iti doresti!(ca doar din tagma scorpionilor suntem,pai nu?)
Monica,bine ca s-a remediat cat de cat problema computer...Suna tare fain reteta si nu e deloc complicata sau greu de facut.Am s-o incerc si eu.Intrebare:ce cantitate de broccoli trebuie pusa?Se cumpara la kil sau cum?Ca eu in viata mea nu am cumparat si nu ma pricep...
Adriana,ma bucur mult ca sotiorul tau se simte mult mai bine...minunat!Iar cu socrela...ti-am mai zis:da cu "delete" sau "ignore"...Pupici tie si la pilotist si multa sanatate sotului!
Gaby...fericire mare,hai?Maine vine iubirea....Si tot n-ai puneat scoruri la pozicile cu papucii ,bre tanti!Te pupez !
Gagix,sa aveti o zi excelenta si...vorbim noi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
georgi75 spune:
Salut gagicute.
Gaby happy iar mi-ai luat-o inainte.Dar de maine...sigur io sunt prima.Ei?Cine e in forma maxima acum?
Ana io stau si ma gandesc ca totusi pe baiatul care a cumparat apartamentu meu l-au costst actele mai mult pt ca a luat un credit din banca si a trebuit sa faca mai multe hartii.Ipoteca de exemplu.La mine nu se pune problema pentru ca io il iau cu banii jos.Si-mi zicea sotul ca a vorbit cu un notar si ne-ar costa cam 15 milioane.In fine, nu conteaza, macar sa gasesc ceva sa-mi placa.
Noi ne invartim prin casa, nu iasim afara acum.Dupa amiaza.Iar e dezastru in casa, si parca nu am chef sa mai fac nimic.
Adriana sanatate la sot.
Va pe toate.Mai vorbim
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
GabyHila spune:
Saluti:) Gaby Happy se invarte prin casa un .. in galeata. Ana nu pot pune preturi pana nu ajung pantofii sa le calculez exact pretul. Fug ca poate mai mesteresc ceva.:)
Sunt pe cura. Mi-a zis inclusiv doctorita ca m-am facut
AMR in curand 24 de ore.
Nastasie mau bine consortul?
Georgi spor la treaba, ca ai nevoie din plin.
I pup you all, Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
nastasie spune:
ziua buna.la noi s-a incalzit iar dupa inundatiile de sambata si dupa racoarea de duminica si luni.putem merge iar la plaja.
sotul e mai bine.maine sau poimaine cred ca ii da drumul.planuim o iesire nocturna fara razvan.asta asa ca am stat cam mult despartiti.numai daca trece gatul de tot.asteptam sa vedem cum ies si analizele la sange.
nina, 5 grade?oau.cred ca o racoare.cristinica cum mai e?
gaby, deja e ca si trecut.acum fa-ti de lucru ca sa vezi si mai rpd trece.spor la treburi si pregatiri.
ana, merci iubita ca esti alaturi de mine.te pup mult.abia astept sa vii la mare.poate imi vezi si nepoatele ca vin si ei la inceputul lui august.
georgi, spor la cautari.nu te grabi ca ai timp.
pup pe toate.fug sa fac ceva bun pentru a mea jumatate.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Dandush spune:
......buna ziua .
N-am mai dat pe-aci cam de multisor; rushine sa-mi fie .
Simt multa fericire in aer, emanata de Gaby happy..ce frumoasa-i dragostea . O vreme cred ca o sa fiti ocupati ( na! tre' sa faceti inaugurarea lenjeriei ). Multa fericire
Observ ca sunt si bolnaviori printre noi..insanatosire grabnica
Noi suntem bine, copiii la fel, multumesc lui DD, asteptam si noi vacanta care din pacate e prea scurta, dar e bun si-atat.
Lory_k...cum a fost acasa? Parca trebuia sa-ti iei permisul, nu? Ai reusit?
Va pup dulcel pe toate si va multumesc ca nu m-ati taiat de pe lista ...inca .
O zi buna,
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
Anina_n spune:
Buna, minunate scorpiutze !
Happy Gaby, ne molipsim si noi de la tine !
Cristinei ii merge bine, asta datorita si miscarii zilnice ce o face. Motiv de bucurie si pt. mine, plus ca azi dimineata am gasit in cutia postala hotararea cu gradul de handicap I grav cu insotitor, pt. Cristina. Ramane sa facem demersurile necesare la Primarie pt. a primi acei 3 mil. lei/luna, banuti care ne vor asigura cele 150 de teste de glicemie/ luna, pt. Cristina. Sper sa reusim !
Cu vremea....azi am mai castigat 2 grade dimineata. Asa e la noi, dimineata frig si la amiaza cald, de nici nu mai sti cum sa te imbraci.
Ana, cred ca s-a mai racorit si pe la voi. Ce face Alex in vacanta ? Ca Luana vad ca va "spioneaza".
Nici Cristina nu-l lasa pe tati sa ma imbratiseze sau vine si ea intre noi, nu cumva sa ramana pe dinafara.
Adriana, refacere usoara si rapida sotului, sa puteti face aceea iesire nocturna !
Georgi, felicitari si succes in cautari, sa gasiti ceea ce va doriti !
Monica, delicoasa reteta, insa nu stiu daca am vazut broccoli la noi pe piata.
Bine ca s-a reparat PC-ul, ca tare rau ar fi fost sa te apuci de fumat.
Dandush, fetele fantastice sunt din Japonica ? Ce titulatura faina !
Ce veti face in vacanta ? Copilasii tai au fost in Ro ?
Stiu romaneste ? Le vorbesti romaneste ?
Nu e grea lb. japoneza ? Mie mi se par tare grele limbile asiaticilor si germana.
Bebi, esti mai bine, ti-ai mai revenit ?
Elena, reparati repede bicicleta, altfel veti fi nevoiti sa luati un tractor sau o masinuta !
Cand vei avea concediu ? Mergeti undeva ?
Lory, asteptam povestea concediului in Ro, cand ai timp.
Va doresc o zi minunata, ca si voi ! Pe maine !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn