Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari dragele mele scorpiutze si scuuuuze ca nu am mai scris.Am dat examenul luni si am intins-o la tara ca simteam nevoia de aer si de relaxare.

Examenul a fost ca de obicei incalcit si degeaba ma uit pe barem.E asa de vag totul, ca nu-mi pot da seama.In fine, rezultatele intre 22 si 25 iulie.Sunt dezamagita de organizare si de tot.Vreau sa zic ca duminica seara eu nu stiam unde dau examen pentru ca la Inspectorat nu se afisase nimic.
Cam asta ar fi in mare...V-am citit pe diagonala, recunosc.Recuperez din urma si raspund punctual.Promit.In seara asta ca maine o intind iar la tara.Am venit sa facem baitza si maine mergem sa-i sarbatorim pe tata, pe sotul meu si pe fratele meu.

dulce si toate cele bune.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata:)

Georgi la multi ani pentru baieti si sa aveti un weekend misto. In privinta examenului iti tinem pumnii.

Moni sa ti se faca bine picii.

Fetele am pantofi noi si frumusei de prunci. Daca dati o ocheada in albumul meu de kid`s poate imi spuneti o parere.

Ana, nastasie pe mess? unde sunteti?
FLORI? pe tine chiar te dau disparuta...

NIna, esme si IRI PUPICIIIII

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.

Inca n-am plecat la tara, astept soatza.
Mersic Gaby de urari. fericita. Cand e nunta?La anul?

Aseara n-am mai raspuns, ca m-am uitat pe edu.ro si m-a luat groaza...Nu stiu daca reusesc sa iau 5 .Cred ca mai dau o data in august. Asta e...Metodica, bat-o vina....
Nu-i bai, sanatosi sa fim

Monica sanatate la pitici.

Elena concediu placut.Pana la urma mergi la mare?

[red]Ana tu cand ajungi acasa?La mare...Pana atunci distractie placuta pe strand.Noi nu avem strand in oras .Ca as merge si eu ...

[red]Nina toate fetitele tale.Si pe tine normal

Va pe toate asadar si ne auzim pe seara.Nu ramanem la tara ca mai avem si prietenii din oras carora tre sa le facem cinste asa ca ne intoarcem de la tara si cred ca-i invitam undeva la o terasa.N-am chef de invitati acasa pe caldurile astea.

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete,

Intru cu intarziere ca am avut de treaba de dimineata...mama ei de treaba!...ca luni,marti si miercuri plec in depla sare la Tg.Jiu...masuratori si procese verbale...munca naibii.

Sa va povestesc ce mi-a facut gorobetele Marius,mare cat o prajina si la minte cat o...gaina.E singur la birou,ca al lui coleg e in concediu.Bun si si-a terminat el treaba care o avea de facut si se plictisea si ce si-a zis el,ca e rost de chiulit si de plecat acasa.Asa ca,ce s-a gandit el asa,ca baietii...in jur de 13.30 era acasa in conditiile in care programul lui e pana la ora 16.Ma suna si imi spune ca-i acasa,eu fericita ca puteam sa mai trec si pe unde mai aveam treaba,dupa program....Ei bine,nu trece juma de ora si ma suna pe mobil,disperat.Va reproduc cuvintele lui urlate in urechea mea:"mama?!ai treaba?daca nu ai i-ati geanta si vino de urgenta acasa,cat poti de repede,ia un taxi si rapid vino acasa".Mai fetelor,am simtit ca mi s-a luat aerul,mi s-au inmuiat genunchii si m-am prelins in scaun...Intreb care-i baiul,ce s-a intamplat si daca copiii sunt bine...Era totul in regula cu copiii,insa pe el il sunase seful sa se prezinte urgent cu o situatie la el in birou...Nu va spun ca am zburat pana acasa si in sfertul de ora facut pe jos si cu taxiul m-a sunat pe putin de 6 ori sa ma intrebe cand ajung.Imi venea sa ii crap capatana,sa il izbesc de toti peretii....pe cuvant.Si asta numai pentru ca m-a speriat asa de tare si ca el e chiulangiu...Oricum si-a luat-o cu varf si indesat,am fost razbunata,ca ajuns la birou seful lui a zis ca nu mai era nevoie de situatie ca rezolvase intre timp si a uitat sa il sune sa ii spuna sa nu mai vina.Asa ca al meu a ajuns acasa cu o falca in cer si una in pamant si nu i-am mai zis nimic...

Nina draga,doar sti ca obisnuinta este a doua natura a omului...Sa fie tot raul spre bine!La Shakira am fost tentata sa merg,insa ar fi trebuit vreo 2 milioane ca sa mergem,pret pentru 3 bilete din cele mai ieftine....asa ca m-am lasat pagubasa.In plus am aflat ca a fost cam nashpa,in sensul ca Shakira a fost plina de mofturi si fitze,a refuzat absolut toate invitatiile primite din partea oficialitatilor orasului(cineva mi-a povestit ca a fost invitata de catre Consiliul Judetean la Primarie,sa se intalneasca si cu primarul si stafful si a anuntat ca nu vine,insa daca primarul vrea s-o cunoasca si sa stea cu ea de vorba e dispusa sa ii acorde 10 minute in culise,inaintea inceperii spectacolului,ori asa ceva nu se face).In plus ea trebuia sa inceapa recitalul la ora 20 si a inceput la 22....oamenii au stat ca fraierii pe stadion,unii cate 2 ore,altii veniti de pe la ora 18 au stat 4 ore...a cantat putin si cica lumea nu prea a intrat in delir la aparitia ei,au aplaudat si atat,nu cum vezi in concertele de afara cu urlete si altele...Asa ca n-a fost nici o sfaraiala si nu imi pare rau ca nu am fost.Plus ca cica ar fi cerut 1 milion de dolari.Cam asta.Va pup si numai bine va doresc!
Adriana,nu-i bai....poate la iarna sa ne vorbim mai mult...hehehehe...Pai vreau sa fac poze sambata cand 'om merge la strand...Pupici la pilotist si tie!Cum se mai simte sotul tau?
Monica,sanatate multa la puiutii tai!
Georgi,tinem pumnii pentru rezultat...Multam' de urare si o sa incerc sa ma distrez si eu,ca gorobetii mei sunt in delir de fericire pe strand.Pai daca esti pe malul Oltului,nu mergeti la Olt la plaja si la balaceala?
Gaby,azi am fost online,insa aici s-a tot luat curentul,ba IT-stul nostru a avut ceva de lucru la calculatoare....asa ca n-am mai intrat online.Tu ce ai mai facut cu papucii?Cu facutrile?Te pup si o sa intru si eu sa vad papuceii de copii.

No,restul fetelor,va doresc numai de bine si va pupez in gashca!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la gashka!
Azi e joi... sarbatoare, deci maine e vineri... si George e de aseara acasa!
Deocamdata numai sotul e in conced, ca sa stea cu George, eu imi iau cand pot in aug-sept, asa ca... gata cu marea noastra. Plus masina nevanduta inca, care era singura sursa de mare... Noi sa fim sanatosi!
Deci... abia maine e vineriiii!
O zi buna, va pup, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetele,
noi suntem mai bine si mai odihniti, multam de uraripe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
ana, al meu sot acum e bine cu gatul, dar de la injectiile de atunci i s-a umflat fundul si vad ca nu trece.tare frica ne e de flegmon.am pus varza, cartof, comprese cu gheata dar parca tot e umflat.super faza cu marius.am ras cu lacrimi.astept poze,
georgi,poate ai vreo surpriza la rezultat.
elena, dar si in august puteti veni la mare.
fug sa beau cafeluta ca acum ies cu razvan afara.dupa masa planuim o plaja.azi ma duc sa scot pozele de ieri de la cununie.am rugat-o pe dna de acolo sa ne faca niste poze artistice si profesioniste si l-am rugat pe sot sa le puna si pe cd ca sa vi le arat.
gata, fug, pupici

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,

Adriana...bine ca si-a revenit al tau cu gatul...Faza cu ciuruiala,cam nasol.Stiu ca si eu am patit-o in iarna,cand am avut pneumonie si deja facusem bucile cum au maimutele alea fundu' cand sunt in perioada de imperechere...Asa ca noroc cu sor-mea de m-a oblojit cu cartofi pe buci,am dormit o noapte cu bandaj cu barabule pe fese si a doua zi parca nu se intamplase nimic...Atat ca o perioada dupa treaba asta ma dorea ici colo,de parca as fi avut vanataie...Te pup si pe tine si pe nazdravanel si sa fiti sanatosi toti trei!
Elena draga....hai ca n-au intrat zilele in sac si 'oti mere voi la mare...altadata.Sa aveti vacanta frumoasa!

Restul gashtii va pup cu mult drag pe toate si va doresc weekend minunat!Ne vedem joi,ca plec in delegatiune...Pusi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ana, nu-mi mai pare rau ca nu am ajuns la concert, ba, sunt si dezamagita de diva, citind cele scrise de tine despre comportamentul ei. Insa, muzica, tot i-o ascult.
Delegatie placuta, totusi !
Georgi, speranta moare ultima ! Poate vii cu o veste buna, totusi ! [;0]
Cum ti-ai aniversat baietii din viata ta ?
Adriana, luni diminaeat, abia astept sa vad pozele artistice !
Elena, inca cateva zile si vei fi si tu in concediu.
Monica, sper ca iti sunt mai bine copilasii, sa puteti merge si voi undeva in weekend, sa va distrati sau relaxati.
Gaby, n-am apucat sa vad pantofii pt. copilasi, dar luni, promit sa arunc o ocheada pe acolo si sa-mi dau cu parearea aici.
Dragele mele scorpiutze, va pup in gasca si va doresc un weekend minunat, relaxant dar si distractiv, la mare, la munte, la strand, la padure, la iarba verde, in parc sau unde vreti voi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare scorpiute,
noi suntem bine si sper sa nu revina tusea ca o iau la omor
in we planuim o iesire la parcul de distractii...mai departe nu ne aventuram
va pup pe toate un we fain

monica

Mergi la inceput