Minunatele Scorpiute (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
iri, imi pare tare rau ca esti suparata, lasa, poate timpul o sa le rezolve pe toate si scurta despartire(plecarea in delegatie) o sa va prinda bine si o sa va dati seama cat de mult va lipsitit unul altuia...bafta si spor la treburi....si mai povesteste-ne despre piticutza ta
nina, ma bucur ca printesica este bine acum si se joaca frumos cu verisoarele eisi sa dea Dumnezeu sa fie mereu bine
adrianamiam ce buna trebuie sa fie inghetzataeu am cam evitat-o in ultimul timp din cauza astora mici ca sa nu pofteasca si ei...
lui alex aproape i-a trecut tusea in schimb acum tuseste ruxi(direct productiv)saracutza de ea se inneaca si a si vomitat de scarba, ea nu stie sa scuipe(a apucat-o tusea imediat dupa masa si probabil fiind satula si de la tuse de-aia a vomat)
azi dim am avut si eu o durere de cap ingrozitoare...nu-mi mai trecea cu absolut nimik...am luat o gramada de pastilutze...pana la urma am vomat si eu...aveam si ameteala...acum ma simt f bine dar zau ca nu stiu ce am avut...si am mai avut de facut si mancare pe ziua de azi...

monica

Mergi la inceput

am trimis mesajul de frica sa nu-l pierd...la cat de prost imi merge netul

gaby, am vazut pozele...sa stapanesti sanatoasa geanta, dar mai ales viitorul sotzradiati amandoi de fericire...parca nici nu mi te pot inchipui nervoasa
esme...ce pofta mi-ai facut iar
anapai sigur acum trebuie sa udati costumashul luanei...sa aveti parte de vreme buna
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragele mele!
Eu am intrat in crize de timp puternice, de maine sunt o happy ca imi vine George acasa, isi ia sotul concediu, apoi imi iau si eu sa ne bucuram cat e vacanta de lunga de el!
Iri... pai ce sa mai zic, nervii mai ies de multe ori pe din afara, bine macar ca vei avea casuta ta. Iar de Iris... o frumusete de copil, asa de mare a crescut, si tot e mami! Doua frumoase, de ar sti tati sa va aprecieze, mai ales pe tine!
Gaby, ti-am admirat cu colegele poseta ca, na... sa nu ma oftic singura! Pupa-ti baiatul de mii de ori si sa fiti fericiti!
Monica... pofta de inghetata? Hai sa nu iti mai fac si eu! Eu ii dau lui George cate putin, insa nu se da in vand, decat dupa ciocolata si prajituri cu ciocolata... cateodata! Insa nu prea l-am invatat cu dulciurile, iar inghetata nu imi cere, norocul meu! Eu cand ma doare capul rau si... inexplicabil, mai iau ketonal!
Esme... pai asa vreme aveti? Clar sunteti sabotati... in sensul bun! La ce vreme e de obicei acolooo! Eu am zis ca din cauza vremii nu as suporta sa locuiesc in Be. In rest mi-a placut cam totul, ma refer la nivel de trai si alte cele. Oamenii mi s-au parut prea reci si zgarciti! Te pup si asteptam vesti tot mai noi legate de casuta voastra!
Nina, pai si la noi a venit sambata toamna, credeam ca e septembrie... brrr, asa frig era. Vad ca acum e super ok, gata, am trecut la saboti din nou! Pupa pustoaica curajoasa... si sa va bucurati mereu de ea. Sa stii ca le spun si eu mereu acelasi lucru la parintii mei (de la sectie): sa se bucure ca exista tratament pentru unele boli cronice, si sa spere ca va aparea si solutia cea mai buna! Eu asta va doresc din tot sufletul!
Ana, ma scuzi ca eu pe mess tot pe fuguta sunt, ca acolo stam 3 pe un pc, asa ca... mai greut intru uneori!
Mira... esti o viteaza ca faci fata la 3 varste diferite de copii... si chiar te admir! Uneori te si invidiez... macar unul daca as mai avea!
Adriana, vreau la maaaaree! Cred ca ultima speranta de a pleca s-a cam... prabusit! Inca un an fara concediu! Deja e al cincilea! Dau un munte pe o mare! Vrei?
Georgi, ce ai facut la examen? Adica banuiesc ca ai facut, dar... m-am ganditi la tine! Nici nu am avut vreme sa citesc in ultima vreme DC sa vad cum stai cu moralul! Pupa si zambareata vesela si spor la cautat apartament!
Lory, ce faciiiii? Nici pe mess nu te-am mai vazut cand am mai intrat!
Va pup pe toate-toate fara discriminare!
No, va las ca ma duc la somn, dar musai trebuia sa va scriu un strop, sa va mai "aud"! ca de maine vine teroristul acasa si gata: "parc" ne scrie pe frunte!
O noapte buna, Elena

Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata, fetelor !
Am vrut sa fiu si eu o data, cea care va ureaza prima, o zi cat mai faina, fara nici o suparare ! Si sa va invit la o !
Revin mai tarziu...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Hop si eu daca e rost de cafea. Monica ma doare sufletul de fiecare data cand scrii ca sunt bolnavi pruncii. Dar e fain ca ai doi. EU am fost singura singura.

Nina cred ca tu esti mai fericita ca toate trei cu fetele pe acolo. Eu m-as bucura cu toata inima sa am trei prichindei jucandu-se in jurul meu.

Elena de azi incepe pauza ta. Bucura-te de zilele libere si de barbatii vietii.

Eu din nou am niscai draci. Soferul de la camion mi-a adus jumate din pantofi "la negru" pentru ca nu existau actele bune din SPANIA.

Is curioasa ce oi putea face. Hai pup fetele cu draggggggg si pe toatteeeee

P.S. Unde-i LORI?

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti scorpiute,
Nina...ma bucur sa citesc ca sunteti bine si ca distractie la voi e in toi...Ca ziceai de sansa care vi s-a dat in viata si ca Cristinuca va merge mai departe cu tratament....Ma gandesc ca ,intradevar,nu e o placere sa faci tratament toata viata.S-a intamplat si ,cum zici si tu....cu Dumnezeu inainte!Insa Cristina fiind micuta acum,draga de ea,se va invata cu timpul ca asa e viata ei si i se va parea normal ca sa faca tratament,va fi ceva firesc...Intelegi ce vreau sa zic?
O sa il pun pe Marius sa ii faca ceva poze Luanei si promit sa pun...sexoasa pe net...hehehehe...
Monica....imi pare rau sa citesc ca aveti probleme de sanatate...Aveti grija sa nu fie vreun virus ceva,o pacatosenie d-asta...
Cuscrita draga....nu-i nici un bai si inteleg...Va doresc sa aveti vacanta frumoasa alaturi de roscovanul vostru frumos,caruia ii trimit un catralion de pupaturi si imbratisari!sa faceti poze si sa pui sa-mi vad ginerelu'!
Gaby,scumpa,sper sa reusesti sa rezolvi cumva problema...Te pup si mai vorbim!

Dragelor,sa aveti multe realizari si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

V-am scris ca revin si am revenit !
Gaby, sunt fericita si eu, caci tare imi mai plac, copiii. Pana sa o am pe Cristinuca, ma bucuram de fetitele surorii mele, cand le mai lasa la noi sau le mai ajutam pe 2 dintre prietenele mele, stand cu baietii lor, care acum au 12 ani. Dintotdeauna mi-au placut copiii. As fi vrut sa fiu educatoare sau invatatoare, dar n-a fost sa fie. Acum, am ocazia sa fac pe educatoarea sau invatatoarea, chiar, cu cele 3 fetite ale mele, pe vara asta.

...Greu cu marfa la negru. Cum o vei rezolva ?
Inseamna ca si cei din Spania au scos-o la negru.
Ana, inteleg ce vrei sa spui. Cred ca asta este singurul avantaj al varstei la care a facut diabet. Nu se revolta, accepta totul asa cum e, glicemii dese, insulina, dieta, program de masa fix, multa miscare...si asa se va obisnui, cu asta se va invata.

Nu te-a tentat concertul cu Shakira ? Pe mine m-ar fi tentat, sa fie in orasul meu.
Nu stii, se va difuza concertul ?
Imi place mult muzica latino pop !
Uite ca, Iri, a pus poze cu frumoasa ei in costum de baie.
Tot ma uit la Iris si vad ca seamana bine, atat cu mami, cat si cu tati al ei. Ce mare a crescut, frumoasa de ea !
Elena, te grabesti acasa la George, acum, nu ?
Sa aveti parte de o vacanta superba, alaturi de minunea voastra de baiat !
Adriana, sa nu uiti sa faci poze imbracata frumos in roz, sa te putem admira !
Georgi, esti bine ? Ce ai facut la examen ?
Ne-am gandit la tine, vezi ?
Monica, Cristina mananca aproape zilnic inghetata. Dar am invatat-o sa o plimbe prin gura, inainte de a o inghiti, sa nu o simta rece pe gat, sa nu ajungem la spital.
Asa ne-a invatat si pe noi, copiii, mama, cand eram mititei.
Insanatosire grabnica puiutilor tai !
Lory, ce face Alinutu, si-a revenit ? dar, tu, ce mai faci ?
Bebi, tu ce mai faci, pe unde esti ?
Va doresc o zi senina in continuare, fara suparari !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

seara buna, fetele.acum am venit de afara.numai acolo ne facem veacul.nu prea mai am timp sa postez dar va urmaresc.
elena, facem schimb oricand.dar eu vreau sa fie liniste sa nu aud de nimeni si de nimic.cand vrei facem schimb.m-am saturat de mare.
nina,daca ii trece fundul sotului mergem.ieri ii luau 10 minute sa urce in masina.nu mai zic de urcat pana in casa (etajul4).ma bucur sa aud ca sunteti bine.ca va distrati si ca, cristinuca e bine.
gaby, lasa nervii deoparte.nasol cu marfa la negru.ce vei face?
ana, te pup iubita.niciodata nu ne potrivim pe mess, dar recuperam.astept poze cu luana si cu costumul ei.
va pup pe toate celelalte.ma duc sa-mi dusez plodul si sa-i dau haleala.o seara minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

salutare fetele, sper ca in noaptea asta sa dorm si eu mai bine ca azi noapte m-au terminat...la un moment dat tuseau stereo
va pup pe toate, sanatate si numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, odihna placuta.asa spunea si sora mea ca i-a avut pe toti bolnavi cu tuse, dar ea era cu 3.acum s-au vindecat 2 si mai trage doar cu una din gemene.va pup.noapte buna.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput