Minunatele Scorpiute (37)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
pozele promise de la cununie http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=68a4re2&.dnm=c813re2.jpg&.src=ph
o seara minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgi75 spune:
Neatza la scorpiutze.
Sunt datoare cu un rezultat la voi.Am luat nota 5,15.
Particip asadar la repartizarea computerizata din august.Sa vedem ce posturi sunt la suplinire ca la titularizare oricum nu erau in oras.
Cam asta ar fi.
Adriana vazut pozele.
Azi plecam sa ne plimbam putin pe la Valcea si Calimanesti.Pe Stef o las la tara ca deja e cald afara si nu o pot lua la atata drum pe vremea asta.
Ne auzim pe seara.Sa aveti o duminica faina. tot
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
monica-elizabet spune:
buna fetele,
adriana, v-am vazut pozele...sunteti niste frumuhsei si indragostiti
georgi,si o prietena de-a mea tot la suplinire a ramas...si tot asa zciea...poate e tot raul spre bine ca nu erau posturi bune de titulari...bafta pe mai departe...cum v-ati distrat azi?
noi am fost in parcul de distractii, astia mici s-au simtit tare bine, alex s-a dat in"tot ce misca" ruxi si ea pe-acolo in jucarioarele pentru varsta ei...si chiar si in alea tinuta de alex....ca mi-a fost frica altfel....eu am ametit numai uitandu-ma la ei
va pup pe toate si astept sa povestiti impresii din we
noapte buna
monica
georgi75 spune:
Salutari scorpiute.
La noi s-a incheiat we.
Nu am mai fost la Calimanesti pentru ca mama se simte rau si nu am mai avut chef de nimic.Ea e cardiaca , are si diabet gradul II si se simte tare rau in ultimul timp.Maine vine la spital, sa vedem ce facem.Eventual internare si un set de analize.Partea proasta e ca eu nu pot merge cu ea maine dimineatza.Va veni tata si va merge cu ea.Eu nu am decat de asteptat acasa.
Asa ca am fost numai la Valcea ca a avut sotul o afacere acolo si ne-am intors.La ora 14.00 eram acasa.
In fine, asta nu-i important acum.Important e sa se simta mama mai bine.
Hai pupi ca deja m-am intins.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
monica-elizabet spune:
georgi, sanatate multa mamei tale, sa dea Dumnezeu sa fie totul ok maine
monica
georgi75 spune:
Multumesc Monica.Sper sa primesc vesti bune maine.
nastasie spune:
neata, fetelor.
georgi, sanatate multa mamei tale.
si eu il am pe razvan cam racit.azi merg la doctor ca mai mult ca sigur are si rosu in gat pentru ca mi-a facut temperatuira aseara 38.dar la noi mucii sunt pacatosi ca nu poate respira.avem cam doua nopti albe.
monica, mersi pentru aprecieri la adresa pozelor.
va pup pe toate si revin cu amanunte dupa ce vin de la doctor.
albumul meu
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
adriana, multa sanatate piticutului
pup si restulsa aveti o saptamana buns
monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fete minunate !
Am profitat si noi de vremea frumoasa si am iesit la gratar la gradinutza ce o avem la marginea orasului. Si in sfarsit, m-a mai prins si pe mine un pic soarele si am iesit si eu in fusta, azi.
Adriana, ce fain aratati in roz ! Eu n-as reusi sa-mi conving sotul sa se imbrace la "asorte" cu mine.
Sunteti tare frumosi in poze !
Monica, nici mie nu imi place sa ma urc in invartelile din parcurile de distractii. Mie si pe masina mi-e rau. Iar Cristina n-are nimic.
Georgi, sanatate mamei tale ! De cand are diabet ? E pe insulina sau pe pastile ?
Te astept cu vesti bune ! Si multa bafta in august ! Cine stie de ce "s-a inchis usa" de la titularizari. Poate "se deschide o fereastra" la supliniri.
Va doresc o zi frumoasa in continuare si o noapte racoroasa ! Pe maine !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
nastasie spune:
nina, nici eu nu il vedeam pe el in roz, dar eram prin mamaia si am intrat la House of Art si erau reduceri si mi-a placut tare mult camasa aia.si pentru ca el e mai negru la ten si acum e si bronzat mi-a placut cum ii vine.si uite asa ne-am asortat amandoi.multumesc mult.esti o draguta.ce fac fetele?sunt bine?
albumul meu