prea slab?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Daca toate analizele sunt bune si copilul este sanatos, nu te stresa, fata mea avea la 1 an, 7.500 g.Acum are 7 ani, si 25 kg, in limitele normale, desi nici acum nu se omoara cu mancatul.In schimb, fratiorul ei are acum 8,5 luni si 9.500 g. Fiecare copil are ritmul lui propriu. Sanatops sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

am si eu prietene cu problema asta, desi kupii sint vioi si sprinteni si au mers mult mai repede si mai bine decit altii... Cred ca e vorba de metabolismul fiecaruia, la urma urmei: daca e vesel si fericit si i-au iesit analizele bune, de ce sa te ingrijorezi?

Si noi sintem unii mai slabi, altii mai grasi... nu e normal sa fie si bbii la fel, ei nu-s pui de om?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Dariuca noastra avea la 2 ani 10 kg (am adoptat-o la 1 an si avea deficit mare de greutate). Acum, la 4 ani, are 18 Kg si nu se omoara cu mincatul, dar e sanatoasa, merge la gardinita, la inot si dans.
Daca copilul e ok nu cred ca are sens sa-l chinui cu analize etc.

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana are la un an si 3 luni 8,500 kg si 76 cm.
De la 10 luni a pus tot cate 200 g pe luna. S-a nascut cu 3,200 kg si mananca bine ,dar e extrem de miscacioasa si in plus seamana pe noi,suntem silueti amandoi.
E sanatoasa, doar cateva raceli a avut.Eu nu i-am dat nimic gen peritol sau altceva ca ... pofta de mancare are...
Si mami a bagat in mine si in frate-meu de toate,doar doar ne ingrasam si tot degeaba (am 52 kg la 1,70)

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ohoo,a trecut ceva tp de cand am deschis subiectul!!!crisul meu are acum 2 ani si 3 luni si 11500kg.a inceput sa manance cat de cat,iar cu sananatea sta f bine,iarna asta nu a racit deloc...nu e el prea gras,dar e f vioi si destept din cale afara....si frumos...,manca l ar mama!!!

Mergi la inceput

mamica monalac, am citit prin cate ai trecut cu copilasul tau. Cea mai tare faza a fost aia cu plimbatul cu masina sa adoarma sa pape lapte in somn. E groaznic, si noi am trecut prin faza asta intre 2-7.5 luni, a mancat doar in somn. Apoi, a inceput brusc sa manance, dar nu spectaculos.Acum are 9,5 luni. Vroiam sa te intreb, voi cum ati trecut de la mancatul pasat f fin la mancarea maruntita? Si de la ce varsta? Ca luca, cum simte cea mai mica faramita, icneste , se inneaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

La un an are 8,200 si este ok din toate punctele de vedere. Sincer eu n-as da copilului Peritol pt ca are ca efect secundar cresterea poftei de mancare. Ce a mers la noi bine si n-am prea citit de el aici pe DC este Liv 52 sirop; si picaturi Polyvital ar mai fi. Ii dau combinate si mananca binisor, chiar s-a mai implinit de le ele, se vede pe pulpite. Oricum grasimea nu este o binecuvantare indiferent de varsta si cum un roman din 4 este obez, eu n-as insista cu indopatul copilului pt ca dupa aia incepe sa manance in adolescenta cand ar vrea sa fie slab sau ma rog, normal.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Nici eu nu as da Peritol copilului pt pofta de mancare, pt ca este, totusi, un medicament pt alergii.
De ce nu incercati MULTISANOSTOL? E atat de bun! Alex a luat dupa o enterocolita, pt a-i reveni pofta de mancare si a avut efect, chiar peste asteptari.

Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

lalilu,cris pana de curand a mancat pasat,iar acum fructele,cerealele inca i le mai dau pasate,ca altfel mananca 2 inghitituri si nu mai vrea.la lingurita cam tot ce mananca tb sa fie pasat,ca altfel isi face sila singur si vomita,insa carnita la gratar,de ex,i o dau cu mana si o mananca nepasata,dar sa fie moale....

Mergi la inceput

Monalac, adica si acum la 2 ani si 3 luni mananca pasat majoritatea meselor?
Eu credeam ca scapam mai repede. Nu ca ma deranjeaja-bine ca mananca si asa, dar mai plecam undeva, un concediu, o vizita? Cum faci? Cu blenderul dupa tine? Doctorul ce a zis? Nu exista metoda de dezvatare?

Mergi la inceput