prea slab?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Asta este si problema mea ... Giulia are 1 an + 10 luni , 10,800 g si 90 cm. E o slabanoaga Dar mananca foarte, foarte bine, de toate. Unde dispare mancarea, nu stiu ... dar dispare. Cred ca se transforma in energie pt ca mandra mea nu sta o clipa .
(la nastere a avut 3700 g si 57 cm)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Daria, e foarte inalta fetita ta !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Alex al meu are 11kg la 1an si 11 luni,si 86cm,este destul de slabut si nu-i nici inalt,dar amandoi parintii suntem mai scunzi si nu suntem nici plinuti si nu am fost niciodata.Dar ceea ce ma ingrijoreaza pe mine nu este greutatea lui ci faptul ca nu mananca aproape nimic,numai lapte bea ,un litru pe zi,dar de mancare nu se atinge.Am fost la dr. si mi-a recomandat Peritol 10 zile si dupa aceea Sana-Sol in continuare.I-am dat peritolul numai 2 zile ca a fost asa agitat de la el si cadea de pe picioare de ametit,fetele care le-a-ti dat si voi, imi puteti spune cati ml le-a-ti dat voi?Eu i-am dat 5ml dim. si 5 ml seara.Am intrerupt si acum ii dau Sana-Sol,dar de mancat tot nu mananca nimic,refuza si fructele in ultimul timp,mai papa cate-un iaurtzel danonino si ou,dar in rest nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mik, ieri a masurat-o pediatra.

Oricum, dragi mamici, slabi sau grasuti, important e ca sunt sanatosi !

Edit: eu aseara i-am dat prima data Peritol si intr-o juma` de ceas, de la el si oboseala, a adormit stand pe canapea
Cu pofta de mancare ... Giulia a fost o mancacioasa mereu.
Cand are zile in care nu mananca, eu ii las pe masuta ei de toate, in farfuriile ei si merge si papa. Sunt atenta doar sa bea muuulte lichide.
Mai functioneaza mancatul dintr-o farfurie. Cand vede ca mananc cu pofta si dispare mancarea din farfurioara ei, efectiv se pune si ea pe halit

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

monalac nu te ingrijora decat daca doctorul tau spune ca e ceva in neregula cu el, altfel daca e sanatos, vioi, se hidrateaza bine, lapte, apa, si mananca, dar mai putin decat restul...asta nu e motiv draga mea, uite aici cate mamici cu copilasi mai slabutzi si eu la fel...a mea are 2 ani si 8 luni si nu stiu daca trece de 11 kg, sper ca da...dar e extrem de plina de energie, de racit pana acum nu mi-a racit niciodata, bine dar asta poate din cauza ca a crescut mai la frigider aici la holandika...plus ca mananca orice, carnitza, fructe proaspete, legume la fel, morcov crud, orice!! dar asta e soiul ei, nu pune pe ea, ci consuma caloriile alea alergand...desi mai e si genetic zic eu, si sotul era scobitorica, si mama mea si fratele meu, deci e din familie!!

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

I-am dat si eu Peritol lui george dar numai cate 1ml la 12 ore,5 ml mi se pare cam mult,si Peritolul da somnolenta ,nu agitatie.atunci avea cam 8 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la unii copii peritolul da insomnie,la cris al meu si fenobarbitalul are acelasi efect...i l am administrat dupa vaccin,la recomandarea pediatrei,pt ca facea febra,dar avea efect invers,ca si peritolul.am uitat sa mentionez ca acum nu mai are intoleranta la lactoza,de la 11 luni bea nan,acum bea nestle junior,dar din pacate,nu bea decat in somn si nu mai mult de 100 ml o data.acum,probabil din cauza caldurii,nu mai bea nici in somn.caca acum face doar o data pe zi,dar pana pe la 1 an facea in timpul fiecarei mese,era ca un reflex.oricum,poate i seamana sotului,care are 52 kg si 165inaltime.cris cred ca are 80/85cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

A mea bea lateptele numa la reclame... si fructele la fel le manaca... Nu e o idee buna, dar la cat de grase este, prefer sa fie dependenta de reclame cand vine vorba de mancare...
Daca e fascinat de reclame (a mea nu'si i-a ochii), incearca sa-i dai sa pape asa... cine stie... Sau poate de desen, videoclipuri... incearca sa-l pacalesti...
Eu am facut descoperirea cand am fost la munte, si n-am avut scaunul de masa dupa noi (inainte acolo isi bea laptele) si am fost nevoita sa o tin in brate, intamplator tv deschis... io nici nu eram atenta la ea... si ... supriza, a terminat toto biberonu' (ceea ce nu se intampla niciodata, mai lasa ceva prin el) si a mai mancat si un iaurt

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

matei are 2 ani si 7 luni si are 14 kg si 93 cm si eu spun ca e bine.l-am nascut de 3 kg.la 1 an avea 9 kg, la 2 ani 12 kg, daca ajunge la 15-16 kg la 3 ani e sunt multumita.
dar, ieri am fost la ziua unui copil care a facut 6 ani si are vreo 35 kg si verisorului tot cam atat si cei de acolo au inceput sa spuna ca matei tare e slab sa-i mai dau vitamine. pai comparativ cu copii lor cred si eu ca-i slab.
nu stiu daca va imaginati cum arata acesti copii, nici macar nu merg bine.prima data cand am auzit mi-a "cazut fata",dar stateam si ma uitam la al meu cum se zbenguia si ce bine se simtea.
eu am avut pana anul trecut 45 kg, cu exceptia lunilor de sarcina,tot timpul am fost complexata pentru ca eram mai slaba,dar cand am cunoscut-o pe soaca-mea care are 130 kg mi-am dat seama ca e mai bine cu mai putine kg.
fiecare copil creste in ritmul lui,important este sa fie sanatos.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

am uitat sa va spun,cu peritol m-am ingrasat.am luat 3 luni cate o pastila seara,dar la copii nu stiu daca este recomandata o perioada atat de lunga.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

adevarul e ca nu mi plac nici copiii f grasi,insa totusi mi se pare f ciudat sa nu ia in greutate,de exemplu,la 1 an avea 9 kg,acum are 9400kg si are 1 an si 6 luni...eu mai suspectez si o malformatie de tract urinar,pt ca ea da inapetenta,falimentul cresterii si urinare discontinua,insa astept sa mai creasca putin ca sa l supun la investigatii de tip urografie,cistografie...urla f tare cand il supara ceva,face un fel de spasm al hohotului de plans,astept sa mai creasca putin sa inteleaga...,si oricum,acum e prea cald sa plec cu el pe drum,sa l tin intr o camera de spital unde e infernal de cald...

Mergi la inceput