Puteti sa-mi recomandati o pensiune la Eforie Nord
Raspunsuri - Pagina 3
Biancas spune:
Eu am fost anul asta 3 nopti la mare la Eforie Nord. Am stat la o vila recomandata de cineva care a fost acolo de 1 mai. Nu stiam unde ma pot caza pt o perioada atat de scurta, hotelurile din Mamaia erau arhipline asa ca am optat pt Eforie Nord cu toata ca nu am fost niciodata.
Nu m-a dezamagit absolut deloc, am gasit acolo tot ce mi-am dorit.
Vila e langa sala de sport, e langa piata de zi la 10 min de plaja.
Are 2 nivele, fiecare camera are frigider afara in bucatarie, masa mare unde se poate servii masa, camerale au AC, TV, curtea e superba cu flori pe margine, in fata vilei este loc destul pt masina, sunt 2 gratare mari afara....loc de servit masa, bucatarie afara...
Nu stiu ce sa va mai spun, eu am fost foarte multumita de cum am fost tratata.
A inca ceva...in viata mea nu am vazut asa cearceafuri curate, apretate si frumoase. . Camera avea si niste spoturi albastre deasupra patului ca o lumina de veghe. Superb.
Am cateva poze cu camera, baia si vila, pt cine vrea i le trimit.
Date de contact la proprietara vilei:
D-na Jeni- 0241-741732.
Mi-a palcut Eforie, era lume multa si chiar nu m-am asteptat, eu stiam ca in Eforie merg pensionari la tratament dar m-am inselat. Preturile mai mici ca la Mamaia unde am fost 1 zi.
Ca si pret sa aveti ideee...am platit 100 lei pe noapte (la inceputul lui iulie inainte de scumpiri) in camera cu pat suplimentar pt ca am 2 copii.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
loredanap spune:
am stat 7 zile in eforie nord la vila de care vb michelle-usa si am fost foarte dezamagiti de ce am gasit acolo.am platit o groaza de bani: 170 RON pe noapte (doar cazare) si proprietarii nu s-au sinchisit sa intre macar o data in camera sa ia gunoiul ,nu mai zic de prosoape si lenjerii(care aratau groaznic,subtiate si scamosate de la atata spalat,pareau niste CARPE ) care nu au fost schimbate,sau macar un banal aspirat sau sters pe jos in baie.NIMIC.de fapt proprietarii mi s-au parut mai degraba niste musafiri acolo.nu mi-a placut ca aveau poarta vesnic incuiata si daca ne intorceam din plimbare mai tarziu ne simteam ca niste copii care depasesc ora de culcare.o sa ziceti ca sunt pretentioasa dar lucrurile mai sus mentionate se fac pana si la hotelurile cu o stea (poate nu schimba lenjeria si prosoapele ,desi de cate ori am rugat si am dat un banut se facea si asta ,dar macar un aspirat..,un gunoi...).nu se poate ca la banii astia sa merg in concediu si sa ma apuc de maturat ,sa duc gunoiul .cred ca multe dintre noi daca nu toate pleaca in concediu sa se relaxeze si sa uite de treburile gospodaresti macar pentru o perioada,gresesc?
ne place tare mult statiunea dar in anii urmatori vom alege alt loc de cazare.
Ramona J spune:
Noi de cite ori am fost la Eforie am stat la Vila Elena. Ne place foarte mult acolo, dar preturile sint mai mari decit ce spuneti voi pe aici. Acum am vazut pe plaja.ro ca-i 230 RON camera. Daca mergi cu copii, tot merita. Micul dejun e superb si e inclus in pret.
Am avut acces la bucatarie, curtea e foarte mare si e umbra. A fost perfect pentru bebe.
Chiar si la pretul asta e greu de gasit locuri, au clienti care revin an de an si toata lumea isi face rezervare din timp.
Daca pretul nu e problema, eu recomand pensiunea asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
michelle-usa spune:
[quote]citat din mesajul lui loredanap
am stat 7 zile in eforie nord la vila de care vb michelle-usa si am fost foarte dezamagiti de ce am gasit acolo.am platit o groaza de bani: 170 RON pe noapte (doar cazare) si proprietarii nu s-au sinchisit sa intre macar o data in camera sa ia gunoiul ,nu mai zic de prosoape si lenjerii(care aratau groaznic,subtiate si scamosate de la atata spalat,pareau niste CARPE ) care nu au fost schimbate,sau macar un banal aspirat sau sters pe jos in baie.NIMIC.de fapt proprietarii mi s-au parut mai degraba niste musafiri acolo.nu mi-a placut ca aveau poarta vesnic incuiata si daca ne intorceam din plimbare mai tarziu ne simteam ca niste copii care depasesc ora de culcare.o sa ziceti ca sunt pretentioasa dar lucrurile mai sus mentionate se fac pana si la hotelurile cu o stea (poate nu schimba lenjeria si prosoapele ,desi de cate ori am rugat si am dat un banut se facea si asta ,dar macar un aspirat..,un gunoi...).nu se poate ca la banii astia sa merg in concediu si sa ma apuc de maturat ,sa duc gunoiul .cred ca multe dintre noi daca nu toate pleaca in concediu sa se relaxeze si sa uite de treburile gospodaresti macar pentru o perioada,gresesc?
ne place tare mult statiunea dar in anii urmatori vom alege alt loc de cazare.
Loredana,
ma vad pusa in situatia de a replica la acest mesaj care e complet eronoat.
daca aveati atitea de spus de ce nu ati spus in fata ce va deranjeaza. m-ati rugat, sau macar mi-ati adus la cunostiinta una din nemultumirile voastre si eu v-am refuzat ceva?
in primul rind nu intru in camera turistilor, pentru ca majoritatea prefera asta.
gunoiul daca il lasati la usa il luam...
nu ati spus ca vreti sa va fie aspirat in camera si la cateva zile v-am fi schimbat lenjeria daca ne-ati fi spus, gratis...dar nu ati spus nimic.
eu nu am promis la nimeni care au facut rezervari ca am camerista care sa le faca curat in camera zilnic.
oricum nu cred ca ai fost prin prea multe hoteluri daca ai o imagine asa buna despre hotelurile de o stea.
la mine mobilierul este cumparat doar de 2 ani, draperiile si perdelele sunt de buna calitate, camerele au peste 30 mp,tv este inclus in pret nu ca la alte hoteluri...
la mine bucataria nu inseamna bucatarie de vara...insemna bucatarie cu marmura pe jos si complet utilata, sala de mese cu mobilier etc...
totul este aproape nou considerind ca vila a intrat in circuit turistic doar de 2 ani... si functioneaza doar 3 luni pe ani..deci nu este degradat asa cum s-a spus...doar daca imi mai vin turisti ca dv.chiar ca trebuie sa remodelez in toamna.
poarta o tinem inchisa pentru ca de multe ori ne-am pomenit cu persoane straine in vila...chiar si in camere... musafiri adusi fara stirea noastra. e casa noastra si trebuie sa stim cine intra, cine sta peste noapte.
este specificat pe situl vilei ca se inchide poarta daca nu va convenea nu trebuia sa rezervati la noi.
cand faceti o rezervare de ce nu intrebati care sunt conditiile de cazare? de ce nu spuneti ce pretentii aveti, nu va poate ghici nimeni gindurile ...
loredana,dar de ce nu mentionezi si cum ai lasat camera? draperiile si perdelele smulse de la geam, mobila si lenjeriile patate???
ati avut balcon la camera dar ati preferat sa mancati in pat sa murdariti si sa nu va pese. cum e posibil asa ceva???
am avut turisti cu copii mici care au stat 2 saptamani si nu am vazut asa mizerie dupa ei...
celor interesati, puteti intra pe situl vilei si sa vedeti de conditiile de cazare si de imaginea camerelor de care loredana se plange:
http://vilameridian.cabanova.ro/
loredanap spune:
"draperiile si perdelele smulse de la geam, mobila si lenjeriile patate???
ati avut balcon la camera dar ati preferat sa mancati in pat sa murdariti si sa nu va pese. cum e posibil asa ceva???"
nu inteleg ce vrei sa spui .Nu am folosit lenjeriile din acea camera ,desi am incercat (sau facut ghem sub noi in primele 5 minute)am avut lenjeriile personale pe care daca intrai macar o data le observai iar mobila patata sau ce mai zici tu acolo ...aberezi pentru ati putea "trage oala la focul tau" pentru ca vorba aia ai numai de castigat.
DA recunosc ca draperiile au cazut ,nu era chip sa le atingi pentru a deschide geamul ca si picau pe tine.
jicnesti desi eu ...nu cred ca am facut-o ci doar mi-am spus parerea ,despre asta e vorba in acest topic,nu?
nu stiam ca trebuie sa anunt ca vreau sa mi se faca ordine in camera zilnic sau macar sa se ia gunoiul ,credeam ca lucrul asta se face oriunde indiferent de stele pe care le afiseaza hotelul.cel putin la hotelurile unde am stat eu asta se facea zilnic fie de o stea ,fie de patru(si...crede-ma am stat si la 1 si la 4)
pozele pe care tu inviti lumea sa le vada sunt adevarate ,doar ca acum sub canapeaua din living e un strat de praf care straluceste in toata splendoarea la lumina soarelui,camerele si baile arata asa cum aratau acum 2 ani cand se ocupa cineva serios de ele.ti-am zis ca am stat acum 2 ani la vila dar nu era zi in care Emi sa nu intre sa faca ordine ,iar la 3 zile schimba lenjeriile si prosoapele(desi nu era neaparata nevoie deoarece imi iau lenjeriile mele intotdeauna cand merg in concediu).
cu asta inchei pentru ca topicul nu este pentru certuri,daca mai ai ceva de comentat cauta alta cale
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanap "draperiile si perdelele smulse de la geam, mobila si lenjeriile patate??? cu asta inchei pentru ca topicul nu este pentru certuri,daca mai ai ceva de comentat cauta alta cale Lori si Sebi www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=1153&page=1" target="_blank">poznasu' nostru |
v-am intrebat de atitiea ori daca e totul ok, daca aveti nevoie de ceva...si ati raspuns ca sunteti multumiti si nu aveti nevoie de nimic.
de ce atita ipocrizie? de ce nu ati spus nimic din ce va deranjeaza in toata perioada cat ati stat?
consider ca ati smuls draperiile si perdelele din tavan cu sina cu tot si ati degradat camera in mod intentionat.
atita timp cat voi in fata nu ne-ati spus nimic dar acum te plingi pe forum. (la tine acasa chiar schimbi lenjeria la 3 zile?)si daca tot ti-ai adus de acasa, de ce faci atita caz ?
michelle
roxanaz spune:
loredanap, michelle-usa, va rog sa continuati discutia pe PM. este primul si ultimul avertisment.
Roxana
loredanap spune:
nu inteleg de ce mi se da un avertisment desi nu am facut decat sa-mi spun parerea despre o vila la care am stat asa cum au facut si alte persoane inaintea mea.despre asta este subiectul,nu?
sa recomandam pensiuni - vile in eforie nord .nu mi se pare ca am atacat vreo persoana si nici ca am avut un vocabular vulgar.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle-usa [ (la tine acasa chiar schimbi lenjeria la 3 zile?)si daca tot ti-ai adus de acasa, de ce faci atita caz ? michelle |
Nu vreau sa intru in discutia asta. Cred ca existe standarde pentru cind se schimba lenjeria, in functie de numarul de stele. Altfel, e irelevant cit de des isi schimba clientii lenjeria la ei acasa.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
danna64 spune:
Da eu nu inteleg de ce mi s-a sters si mesajul care l-am pus aici.Pt ca spuneam adevarul?
Deci eu am fost la Vila Meridian si am fost SUPER MULTUMITA.
A fost de nota 10.
Mihaela in fiecare dimineata ne intreba daca e totul Ok ,daca mai dorim ceva.Ar fi fost atat de simplu sa spui Loredana ce te nemultumeste.
Mi se pare aiurea sa arunci cu noroi in munca unui om.
Sper sa ramana acest mesaj.Mi-am spus doar parerea
Si observ cu stupoare ca Michele-usa are avertisment pt ca-si apara munca.
Nu e corect
Deci nu m-as mira sa stergeti si acest mesaj