Puteti sa-mi recomandati o pensiune la Eforie Nord

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

ok,asa o fi.sunt io mai pretentioasa atunci.scuze(dar parerea nu mi-a schimb)
desi ma mananca ...degetele si trebuie sa spun ca mi se pare cam dubios danna64 ca primul tau mesaj este tocmai despre vila cu pricina.
o zi buna si ...concediu placut oriunde veti merge .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Acum am vazut mesajul tau ,EMABUCURESTI,si imi vine f.greu sa cred ca vorbim de aceeasi vila.Recunosc ca anul acesta inca nu am ajuns in statiune,am ramas cu impresiile de anul trecut.In orice caz,ma voi convinge sau, poate, nu de spusele tale pe 12 aug.cand voi pleca intr-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Off topic, cu scuzele de rigoare:
Inainte de a face acuzatii nefondate si cel care merge intr-o unitate de cazare si cel care ofera o unitate de cazare turistilor ar trebui sa se intereseze despre conditiile privind criteriile de clasificare a unei unitati de cazare - respectiv conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o unitate de cazare pentru a putea fi clasificata la categoria de "X" stele. Cautati pe net si veti gasi prevederi despre acest lucru - Ordinul 636/2008 pentru aprobarea Normelor metodologice privind clasificarea structurilor de primire turistice
In cazul unei unitati de cazare de 3 stele, ca tot veni vorba, lenjeriile se schimba la 3 zile, nu la cerere. Asa prevede actul normativ, asa ar trebui sa fie. Noi am stat de ex. in Italia intr-un hotel de 4 stele unde schimbau zilnic lenjeria, asta nu ins. ca ne intrebau ori ca era cazul - asa prevedea legea, asa faceau.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna64 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanap

ok,asa o fi.sunt io mai pretentioasa atunci.scuze(dar parerea nu mi-a schimb)
desi ma mananca ...degetele si trebuie sa spun ca mi se pare cam dubios danna64 ca primul tau mesaj este tocmai despre vila cu pricina.
o zi buna si ...concediu placut oriunde veti merge .

Lori si Sebi
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=1153&page=1" target="_blank">poznasu' nostru

De ce ti se pare curios acest lucru?Ce vrei sa insinuezi?Ca as fi Mihaela?
Am poze de la vila asa ca nu incerca sa induci in eroare fetele.

Intamplator am citit aberatiile.
si de aceea mi-am facut cont sa spun adevarul.
Eu intru si citesc nu neaparat scriu.

Mergi la inceput