Puteti sa-mi recomandati o pensiune la Eforie Nord
Raspunsuri - Pagina 2
nawel spune:
Eu cunosc o vila superba in Eforie Nord,F.aproape de teatrul de vara.
Nu e trecuta in circuitul turistic,asa ca nu are o denumire.Dar iti garantez ca o sa-ti placa f.mult.Are o curte generoasa unde poti sa-ti parchezi masina,cu gratar,are 2 nivele,iar la al doilea exista o terasa imensa cu mese si scaune si o mini bucatarie ,unde poti sa gatesti.Camera e spatioasa,cu frigider, aer conditionat,iar cam. 1 si 7 au un balcon imens cu masa,scaune si umbrela.Baia e in cam,e curata si are dus.Plaja e f.aproape.la 5 min.de mers pe jos.Proprietarii sunt niste oameni super si f.serviabili.
Eu ,anul trecut mi-am facut rezervare la o vila pe care o gasisem pe net,si am avut surprize mari cand am ajuns acolo.Am avut noroc ca ne-au dat banii inapoi,si tot umbland prin statiune am dat de aceasta vila unde ne-am simtit super.Asa ca anul acesta mi-am facut din nou rezervare acolo,in august cu 150 ron.
Proprietarul se numeste DOBRESCU STAN si suni la nr.=0241.741.641.
Sper ca ti-am fost de folos.
carmen77 spune:
Ioana, noi am fost anul asta in Eforie Nord la o vila ff faina, la 5 minute de plaja, conditii super, iti dau PM cu linkul, sa nu se considere reclama, vezi camerele, baile, tot, noi am fost in extrasezon, adica la inceput de iunie, si am stat doar 4 nopti.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
daytona spune:
si noi avem aceeasi problema.....dorim sa mergem in eforie nord ,Miruna fiind prea mica (9 luni) sa ne aventuram in afara granitelor....si nu stim ce vila sa alegem.( sa fie curat, linistit, decent)
alinam spune:
Pentru cine se deplaseaza cu masina si distanta fata de plaja nu reprezinta o problema recomand " casa nanu" am fost doi ani acolo, este prima chiar la intrarea in statiune pe partea stanga in cartierul steau de mare: curatenie, camere foarte mari, preturi rezonabile, camerele au terase mari, liniste, au bucatarie utilata unde poti sa iti faci ceva rapid, iar proprietarii sunt foarte draguti si iar subliniez curatenia, proprietarul intra personal in camere sa verifice dupa femeile de serv. si le pune sa faca treba de doua ori daca nu ii place , mirosea intr-o zi a detartrant pe holuri ... dar macar e curat, au si parcare si loc de gratar, nu au loc de joaca in schimb.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
andreig03 spune:
Te rog frumos as dori sa stiu si eu datele vilei de care pomenesti. Multumesc mult! Gabriela Andrei
quote:
citat din mesajul lui carmen77
Ioana, noi am fost anul asta in Eforie Nord la o vila ff faina, la 5 minute de plaja, conditii super, iti dau PM cu linkul, sa nu se considere reclama, vezi camerele, baile, tot, noi am fost in extrasezon, adica la inceput de iunie, si am stat doar 4 nopti.
POZE NOI
mihaelabala spune:
quote:
citat din mesajul lui andreig03
Te rog frumos as dori sa stiu si eu datele vilei de care pomenesti. Multumesc mult! Gabriela Andreiquote:
citat din mesajul lui carmen77
POZE NOI
Buna
Am sunat eu pana la sfaritul lunii august nu mai sunt locuri.
Am gasit alta vila plec pe 2 august,nu este in circuit, ela 5 min de plaja de la debarcader
andreig03 spune:
Daca ai primit datele vilei din Eforie la care facea referire "carmen77" te rog sa mi le dai si mie. Multumesc frumos, Gabi (andreig03@yahoo.com)
quote:
citat din mesajul lui ioanailincam
Aveti idee de o pensiune/vila/hotel la Eforie Nord care sa fie curat(a), nu foarte scumpa si mai ales sa aiba calitatea - care se pare ca a cam disaprut anul acesta - de a accepta turisti si doar pentru nopti? Am tot facut cercetari pe la agentii si se dau doar sejururi, nu perioade mai mici Multumesc anticipat
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
mihaelabala spune:
quote:
citat din mesajul lui andreig03
Daca ai primit datele vilei din Eforie la care facea referire "carmen77" te rog sa mi le dai si mie. Multumesc frumos, Gabi (andreig03@yahoo.com)quote:
citat din mesajul lui ioanailincam
Aveti idee de o pensiune/vila/hotel la Eforie Nord care sa fie curat(a), nu foarte scumpa si mai ales sa aiba calitatea - care se pare ca a cam disaprut anul acesta - de a accepta turisti si doar pentru nopti? Am tot facut cercetari pe la agentii si se dau doar sejururi, nu perioade mai mici Multumesc anticipat
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Buna
Eu am primit de la nawel nu de la carmen77 ,e vorba de d-l Dobrescu
Imi cer scuze,l-am incurcat.Am tot cautata ceva ,urmeaza sa plec pe 2 august la o vila pe care mi-a recomandat-o o prietena nu se afla in circuit
michelle-usa spune:
[quote]citat din mesajul lui andreig03
Daca ai primit datele vilei din Eforie la care facea referire "carmen77" te rog sa mi le dai si mie. Multumesc frumos, Gabi (andreig03@yahoo.com)
[quote]citat din mesajul lui ioanailincam
buna,
eu sunt proprietara vilei din eforie nord de care vb carmen77,
pentru detalii despre cazare va rog sa ma contactati prin email.
vacanta placuta,
michelle
emabucuresti spune:
buna, am citit si eu aici acum cca o luna cand cautam cazare in Eforie si am ajuns la vila mentionata de nayel, la dl Dobrescu. Am stat o noapte pt ca eram de pe drum cu copilul mic si era prea tarziu sa caut altceva la ora aia, dar a doua zi am fugit mancand pamantul. este oribil, mizerie si paianjeni- cel putin 2 am omorat in baie, poze cu icoane catolice pe pereti,miros de umezeala si igrasie,frigider mirositor, AC vechi ce imprastie mai mult microbi decat racoare, total neigienic locul, mai ales cand esti cu copil mic de cateva luni.Mi-a fost si frica sa dorm, sa nu-l ciupeasca ceva pe bebe.
Culmea a fost ca a doua zi cand am plecat, fara scandal, motivand ca nu a putut copilul dormi, el era cu gura mare ca ii lasam camera etc. In loc sa fi intrebat macar daca este copilul bine, el ii dadea zor cu camera, bodoganea si ne mentiona sa nu mai venim ca nu ne mai primeste, culmea stupizeniei.N-am avut chef sa imi stric concediul asa ca l-am ignorat.
La vila pe care o recomandase carmen nu am gasit locuri cand am tel dar arata bine si mi se pare ca acum cativa ani am stat acolo. Insa vila asta de pe coltul vizavi de teatrul de vara este de evitat, la exterior arata super dar este veche si total neingrijita, zgarcenia si nesimtirea proprietarilor -sau ingrijitorilor, ce-or fi ei-iese la iveala cand intrati inauntru.
ps -am si poze cu paianjenii si camera decrepita
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)