Despre butonul catre moderatori!!!
Sunt curioasa: daca raportez un mesaj la cine ajunge? La toti moderatorii, la cei care se ocupa de sectiunea respectiva, la unul anume...la cine?
(Nu am inca nici un mesaj de raportat dar tre' sa fiu pregatita!)
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
Raspunsuri
Veve spune:
La toti moderatorii...
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
inaioana spune:
A..foarte bine!Nu va mai putea nimeni sa zica despre cutare ca e partinitor. Thanks!
pozici
Veve spune:
Si ca tot veni vorba:
NU FOLOSITI ACEST BUTONAS DECAT DACA AVETI DE "RAPORTAT" O POSTARE CARE INCALCA REGULAMENTUL!!!!
3/4 din reclamatiile primite erau de fapt intrebari/doleante tehnice.Pentru acestea exista forumurile FAQ si Anunturi tehnice,probleme si sugestii !
Cred c-o sa inventam o penalizare pentru abuzul asupra bietului butonas nevinovat!
Ioana,poti,te rog,sa marchezi cu-n "!" subiectuil acesta?
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
inaioana spune:
quote:
Originally posted by Veve
Ioana,poti,te rog,sa marchezi cu-n "!" subiectuil acesta?
Gata, am pus trei "!"..sa fie!
pozici
iren spune:
Vezi, VV, n-am zis io bine ca cei care apasa mai mult de o data inutil butonashu sa fie sanctzionatzi? Nah, ete!...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
blue eyes spune:
Parerea mea e ca butonasul e pus prea aproape de ce go to the top of the page. Mie mi s-a intimplat sa ma duc cu mousul pe butonul gresit, pe cel pentru raportat la moderator. Din fericire am observat la timp ca eram unde nu trebuie. Asa ca s-ar putea ca unele reclamatii sa nu fie abuzuri, ci simple erori de plasare a degetelului.
Lia spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Parerea mea e ca butonasul e pus prea aproape de ce go to the top of the page. Mie mi s-a intimplat sa ma duc cu mousul pe butonul gresit, pe cel pentru raportat la moderator. Din fericire am observat la timp ca eram unde nu trebuie. Asa ca s-ar putea ca unele reclamatii sa nu fie abuzuri, ci simple erori de plasare a degetelului.
nope,ca tre sa mai dai un clic pe trimite si ai si posibilitatea sa scrii un text de introducere al abaterii colegului:))).
Karina spune:
Am si eu o intrebare: daca trimit mesajul catre moderator, se stie exact de unde l-am trimis ? De la ce subiect, ce mesaj, de cine a fost scris (un fel de quote) ? Sau tb sa precizez eu in mesaj?
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by Lia
nope,ca tre sa mai dai un clic pe trimite si ai si posibilitatea sa scrii un text de introducere al abaterii colegului:))).
aha! asa vasazica!