Despre butonul catre moderatori!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am si eu o sugestie: atunci cand un mesaj este raportat sa dispara optiunea de raportare pentru mesajul respectiv ca sa nu poata fi trimis de mai multe ori.
Asa o functiona da io n-am de ende sa stiu ca n-am rap-ortat pe nimeni.
vad stele verzi ca tocma am dat un cap in calorifer in cautarea unei jucarii dupa care plangea Filipu... auch

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu nu vad butonasul! Unde este?
Nu mai scrie sub mesaj "raporteaza la moderator".

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ba da,sub mesaj scrie;a disparut o perioada optiunea pentru ca se lucra la ea,dar a fost reintrodusa.Incearca un refres!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

quote:
Originally posted by Androix

Am si eu o sugestie: atunci cand un mesaj este raportat sa dispara optiunea de raportare pentru mesajul respectiv ca sa nu poata fi trimis de mai multe ori.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Buna idee!

Si cred si eu ca linkul de raportare e periculos de aproape de butonul de back to top.

Nu stiu daca e posibil, dar eu l-as fi vazut mai degraba ca icon intre cele de "edit" "Delete" etc

Pupici,

Smilla

Mergi la inceput

Pai se duce la moderator,insa tre' sa motivezi de ce l-ai "reclamat".

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

Mergi la inceput

La mine nu se vede nici dupa refresh. Nu stiu de ce. La inceput era apoi, dupa ce-a fost suspendat un timp si s-a reintrodus, nu-mi mai apare.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Ai incercat sa stergi cookies?

Mergi la inceput

Nu, n-am umblat la cookies

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput

Din senin a aparut butonul, acum il vad

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput

Foarte bine!Numai sa nu-l abuzezi,ca-i mic si el saracu....

Mergi la inceput