Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Schwitz nu e in UE, dar daca te ajuta cu ceva - chiriile variaza in functie de canton dar relativ putin. Un studio (cum zic astia 1 camera jumate) e intre 550 si 700 de franci (cu cheltuieli incluse) (asta inseamna cred 350-600 euro, sau asha ceva, se imparte la 1.6). Doua camere - de la 680 pe la 1000, trei camere de pe la 900 la 1500.
Problema nu ar fi chiriile ci faptul ca gradul de neocupare (adik apartamente libere) e pe undeva la 0.6% in Lausanne de exemplu, adik kiar dak ai bani, tot degeaba.
Nu exista beneficii sociale deosebite pentru tineri.
Ce se practica aici la scara destul de mare printre studenti e collocation - adik n studenti in n+1 camere si asa e si mai ieftin si mai social. Locurile la camin sunt limitate si disponibile numai celor care au venituri extrem de mici (dar cat de mici n as putea spune).
Desi toata lumea se plange ca locuintele sunt scumpe, putine, ca proprietarii nu vor sa inchirieze la straini, la mine in oras cel putin si printre colegii mei nu e nici unul sa stea in strada sau cu parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

merci annie

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Hai sa vedem cine mai este prezent pe aici, ca vad ca au inceput concediile.
Va invit la un cu ocazia unei duble aniversari (n ani de casatorie si de 10 ori mai multi de viata). Asta doar ca incalzire pt party-ul de miine seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

dublu LMA bombi:-)
pt mine pregateste numa un Veltins cu lemon cast cu lapte-n tzitze, drob de sare in spinare.
acu n-as refuza o tarie ca dau vecinii gauri in peretii de beton...poti sa-ti imaginezi cum imi urla copiii ca e ora de somn:(

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie
acu n-as refuza o tarie ca dau vecinii gauri in peretii de beton...poti sa-ti imaginezi cum imi urla copiii ca e ora de somn:(

pt tine sau pt vecin ? da' nu e Ruhezeit?

Mergi la inceput

pt vecin un burghiu mai mare
ba da da daca tot mai avea trei gauri din 10 n-a mai stat pin la amiaza...

Mergi la inceput

bombilika vii la koblenz? ieri pe la o vreme se anuntase si conitza lena. ce zici?

Mergi la inceput

ce koblenz? unde se planifica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

la multi ani bombilico!!! distractie faina maine la party si sa primesti muuulte, muuulte cadouri.

si eu stiu ca azi e si ziua itsme-utzei, asa ca ii spun si ei la multi ani si ii urez sa i se faca dor, da' dooooor de scandinavi, sa mai treaca pe-aici sa ne mai spuna ce face, cum mai e ada si ce mancaruri mai gateste domnu' itsme.

va pupez cu drag si revin!

Mergi la inceput

bmbi ita colea:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79684
itsyou

Mergi la inceput