Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 9
Rayuela spune:
La multi ani bombi!!!
iti doresc numai fericire!!
Itsmeeeeeeee beibiiiiiiiii!!!Iaca ,daca nu ziceau fetele,io,spre marea mea rusine,uitasem ca e ziua ta!
La multi ani si numa fericire,si abia astept sa ne vedem de'adevaratelea!!!
P.S.-m-am delectat cu haute couture ,lena,Galliano e preferatul meu,asa un om nebun,mai rar!!!Si Luca Luca imi place foarte mult,face rochite de papusha,pe gustul meu!
P.S.-Påpå ,te-am visat azi-noapte.Nimic erotic,dimpotriva,erau foarte multi puradei prin jurul nostru.Ce o insemna asta?
papadie spune:
Inseamna ca tre sats faci un test de sarcina:))))
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
arboria spune:
La (extrem) de multi ani! bombitzo
itsme, ma enerfeaza ca nu mai vii la scandinavia, te-ai mutat pe futuna sau ce?
sa traiesti! la multi ani! macar o poza mica-mica de la chef, putem sa vedem?
rayu, cati mai multi, bre! (copii, ce credeai? hehehe)
acuma, ma bag si io sa zic ceva de zambete si de hau ar iu? greeeeeeeat, marvelous, awsome etc.
ziceti voi ca e prefacatorie, da' daca trei persoane ti-ar spune: "hmmm, nu prea arati bine azi, esti bolnav?" chiar ca incepe sa te doara capul.
mai bine un zambet (ranjet) din asta decat o mutra sincera din asta
nenea jancu, te duci la intalnire la busteni?
auz'? si intrati si voi la ore mai cool pa chat, ca io muncesc la ora aia, daaaa?
_
nu am semnatura
lena spune:
itsme beibi sa fii fericita si iubita si vreau sa mai vii pe aici, uokei, ca mi-e dor sa-mi povestesti ce-ti mai face zana Ada.
heksje(mica vrajitoare) deci in holandika treaba sta asa, pentru bugete mai reduse exista la 2 dormitoare de la 350-550 euroi pe luna, fara cheltuielile aferente, doar chiria...se deduc insa pentru venituri mai mici, ceva-ceva de la taxe, nu prea mult...pentru tineri nu exista ceva special, adica vreun ajutor, exista insa o chestie de care se ocupa primaria si anume, locuintele primariei, care se pot inchiria, si aici de multe ori se dau pe un sistem de puncte si anume, daca e vorba de un tanar singur, are mai putine puncte, caci se presupune ca nu e urgenta, daca e azilant e mai urgent, ca n-are cum sa stea pe strada, daca e vorba de familie, la fel mai multe puncte, daca ai copii, mai adauga ceva la punctaj...dar sunt liste lungi de asteptare si uneori, cei mai grabiti prefera sa inchirieze de la agentii, care fie vorba intre noi au comisioane infernale si te cam jupoaie, ok...bineinteles ca aici preturile chiriilor sunt pe masura de la 600 in sus...ajungandu-se la locuintele nou-construite pana la 1000-1200 pe luna pentru 2-3 dormitoare.
despre cumparat, piata e diversa de la o casa normala, cu 2-3 dormitoare si preturi intre 150.000-250.000 euro fara comisioane, aesta fiind si el de 10% din pretul casei, comision care inseamna de la cadastru, pana la acte notariale...platit evident de cumparator...ajungem pana la casele milionarilor, cu alei private si asa mai departe, dar banuiesc ca nu e un segment semnificativ pentru tine de aflat...apartamentele evident intra in aceasta categorie de preturi cu diferenta ca nu prea exista decat in orase mai mari gen: Rotterdam, Amsterdam Den Haag...pe urma si aici se deduc niste cheltuieli de la impozit, majoritatea caselor fiind luate in sistemul credit ipotecar...mai multe ca sa-si faci o idee, poti sa-ti dau un site: www.funda.nl cu diferenta ca e numai in olandeza...dar daca te intereseaza sa vezi preturi, iti doua indicii: koop=de vanzare, huur=de inchiriat.
rayu mey una sunt happy caci negru=preferatul meu ramane in top!!
papa pai nu sunteti mey numa intre voi(nemtoaicele ma refer), ca altfel as veni, dar mi-e sa nu fiu asa ca musca in lapte, d-aia stersesem postul.
Lena si t-rex Freya
papadie spune:
lena nu bey draga e multicultural. daca vrei e-ntre noi romancele:)))
Rayu fata daca ereau multi copii in jur inseamna ca fusese ierotik (cu accent pe ultimu i) ceva mai inainte :))))
cataghe spune:
quote:
Originally posted by arboria
acuma, ma bag si io sa zic ceva de zambete si de hau ar iu? greeeeeeeat, marvelous, awsome etc.
ziceti voi ca e prefacatorie, da' daca trei persoane ti-ar spune: "hmmm, nu prea arati bine azi, esti bolnav?" chiar ca incepe sa te doara capul.
mai bine un zambet (ranjet) din asta decat o mutra sincera din asta
Arbo, io nici n-as zice ca e prefacatorie, oricum nu o prefacatorie constienta, decat in masura in care tot ce tine de politete e o prefacatorie... Cred ca e mai degraba un fel de a interactiona cu ceilalti, o interactiune educata intr-un anumit stil. Acuma pe de alta parte, trebuyie sa recunosc ca am vazut si americani tristi si chiar americani plangand la lucru pe coridor din cauza surmenajului, si americani carora le murise un parinte si reactionau ca toti oamenii normali. Deci nu pot sa zic ca sunt atipici complet fata de noi, sunt oameni cu toata gama de reactii emotionale pe care o poate avea un om. Doar ca, considera ca ori de cate ori este posibil e mai bine sa nu il contaminezi pe cel de langa tine cu o stare emotionala proasta. Eu cel putin asa i-am perceput.
Profit de ocazie ca sa zic si eu la multi ani sarbatoritelor cu sanatate si toate cele mai bune!!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
mihaela_s spune:
si bombi pentru ani si la cat mai multi si fericiti!!!!!
istme draga, daca esti pe fir cu mojito si papica buna facuta de dl. tata lui istme-utza, Ada in persoana. Mi-e tare dor de voi!!!! si de gradina voastra, si de vrabiutza si de...de tot!
Si mi-e dooooooor de Albica! vreau sa mai vina canadezele pe la noi...
arborik, d'acord cu zambetul.
Mihaela si fetele mele
Adela99 spune:
bombi, multi ani fericiti si si impreuna
itsme la multi ani fericiti! mai baga si tu un desht p-acilea ti-o trecut deshtu?
doruletz, tu pe unde umbli?
mey, sa va zic cum reactionez io la intrebarea de complezanta "ce mai faci?" care pe suedeza e "cum te simti" ... pai, io si dupa cinshpe ani, cum ma intreaba unu, cum sar sa-i dau detalii :-) de genu' pai, sa vezi ... m-am trezit cu durere de cap de la deshteptator care nu-mi trecu nici dupa doo cafele si cinci tigari, da acu ma simt bine si ma bucur ca te-am intalnit, bla bla, bla ... sau ma rog, te miri ce-o fi la ordinea zilei respective, uneori le povestesc si ce-am visat :-) ca apoi dupa o vreme (care lor le pare sigur o eterninate) ma apuc sa rad si le spun: aaa, bine multumesc, da' tu? si continuu: mey ca nu ma pot debarasa de obiceiul asta prost de a lua intrebarea asta motamot ... am prietene care cand ma vad zic de la distanta (in gluma, bineinteles): nu te intreb "cum te simti" :-))
yank spune:
Bombi,itsme,happy birthday si multi ani fericiti
Io-s fericit rau si sper sa ma tinaAre cineva ceva impotriva?Cred ca m-au ajuns blestemele conchitai.