Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Acilea sunt adelucci da'sunt foarte ocupata in ultima vreme, mai cetesc io dar nu prea am timp de scris.

La Multi Ani sarbatoritilor, familia bombi si itsme!! asteptam sampania!

Vaz ca dezbateti forumlele de salut la diferite popoare, foarte frumos, sa spui si io ca acilea nu-s prea neobisnuite, astia sunt cu 'Ca va'-urile si cu pupaturile, 2, 3 sau 4 in functie de regiuni. La inceput mi s-a parut cam ciudat dar atat, am fost departe de a considera lucru asta vrun neajuns sau (doamne fereste si apara), sa ma enervez vreodata din cauza asta. Fiecare cu obiceiurile lui, maica.

uici, zic si io doua vorbe despre imobiliare daca nu e prea tarziu. Si aci chiriile/preturile la apatamente variaza mult, orase mari, orase mici, daca e in centru, accesul la mijloacele de transport, proximitatea scolilor, 'faima' cartierului etc. Aci spre deosebire de romania daca un apartament e la un etaj superior e cu atat e mai scump, se considera ca daca e mai sus e mai liniste, fara vis-ŕ-vis etc, unde mai pui ca de multe ori ai acces si la vreo terasa, adevarate parcuri la inaltime.
Preturile sunt mai degraba exprimate in €/m2 ca e importanta suprafata. de ex in Paris se inchiriaza de la 15 pana la 50€/m2/luna iar la vanzare intre 2000€m2 si 8000€/m2. Uite www.pap.fr/evaluation/cote-immobilier.asp" target="_blank">aici un site unde iti arata pretul min/max in functie de oras.
Nu prea sunt ajutoare speciale pentru tineri dar exista multe pentru cei cu venituri mici, exista un ajutor la chirie, APL, daca ai venituri sub un anumit plafon, exista si ajutor pentru imprumuturi (ca sa devii propitar pentru cei care nu au fost niciodata=> asta s-ar putea spune ca e pentru tineri) credite preferentiale etc.

Az noapte se sarbatori calificarea in finala pe Champsurile Elysee din toata Franta . Bilantul: 5 morti si fro 100 de arestari. Cica un pusti dement s-a suit pe un vagon de metrou si a vrut sa-l imite pe James Bond sarind din mersul trenului pe alt tren. Bineinteles ca figura nu i-a iesit din prima dar nici n-o sa mai aibe dreptu la a doua incercare.

Care o sa fiti in Bucuresti, in saptamanile de dupe ziua Frantei, sa nu uitati sa mergeti pe Lipscani si in centrul istoric ca cica se instaureaza www.evz.ro/article.php?artid=264471" target="_blank">atmosfera pariziana (special pentru venirea lui Rayu probabil )

gata, ce de mai scrisei

Allez les Bleus! (Yank, pe tine te rog sa tii cu italia ca esti bun de cobe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Ma-ntorsei si io... Iar am ratat toate aniversarile... offf. La multi ani fetele si baiatul de tatalutoma! Sa aveti parte de tot ce va doriti!

Ma duc sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

La muuulti ani, Bombi!
La muuuulti ani, Itsme!
si

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

merci doruletz

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Multumesc tuturor de urari.
Acum sa va povestesc cum am petrecut.
1. am fost la restaurant si ne-am dat seama ca nu avem suficienti bani (nu ca am fi facut cine stie ce consumatie datatoare pe spate, ci doar asa sintem noi mai putin axati pe cash intr-o tara in care cardul e la putere). Din pacate, restaurantul repectiv nu accepta carduri de debit, ci doar de credit pe care il lasasem de vreo citeva zile acasa ca "nu ne trebuie". Btw, stie cineva motivul pt care restaurantele fitoase nu accepta decit carduri de credit? Asa ca a trebuit sa cautam un automat sa scoatem bani ...

2. am continuat cu un welness center / spa textilfrei (sauna uscata / umeda, piscina, plaja, zone de relaxare). Aici nu au fost evenimente neplacute, in schimb am primit o sticla de sampanie cadou (pt ca era ziua mea). A fost totusi o faza comica pe care eu nu am observat-o, numai Narcis. Cum ne plimbam noi frumos si romantic pe plaja in halate de baie (plaja cu sezlonguri si copaci-umbrelute si intuneric la ora 10-10:30 noaptea), facem la un moment dat cale-intoarsa ca cica era ceva actiune pe unul din sezlonguri.

3. si pt ca la sauna se termina programul la 11:30 si fusese relativ ieftin, am intrat si la cazino. De unde am iesit doar cu bani de parcare (nu in plus ).

Toate obiectivele astea turistice sint in acelasi loc, sa nu va inchipuiti ca am facut cice stie ce excursie .

Cam asta e fost jurnalul de aniversare, acum ma duc sa pregatesc lista de cumparaturi pt party.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

bombi sa fiti fericiti si multi ani de acum incolo!!

explicatia ar fi aceea ca de pe cardul de debit banca nu-ti ia comision baban ca de pe cel de credit...si dupa cum stii exista un agreement intre "locurile de pierzane" si banci care altfel nu ar mai face bani frumusei din banii nostri...pe cel de debit, consumi din banii tai...de pe cel de credit consumi din banii virtuali pe care ti-i furnizeaza banca, deci mai are si ea ce ciuguli.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

La multi ani, Bombi si Itsme! , imi pare rau de intarziere.

Anda, daca nu e prea tarziu, despre imobiliare: preturile variaza mult, in functie de oras, de zona (daca e centru, daca are in imprejurimi scoli, spital, politie, mijloace de transport sau zona comerciala). In general sunt preferate, deci mai scumpe, zonele cu urbanizari noi, cat de cat pozitionate central, cu zone verzi, si nu neaparat centrele istorice, cu case vechi.

In Coimbra, care e oras studentesc si centru medical, preturile pt un T2 de ex, care e un apartament cu 3 camere (2 dormitoare si sufrageria) variaza la apartamentele noi intre 92 000 (practic in afara orasului) si 330 000 euro.
In cazul apartamentelor vechi, am gasit preturi intre 70 000 si 275 000 euro (cele din urma sunt intr-o zona in care apartamentele au in jur de 5-6 ani).
De inchiriat, am vazut ca preturile pt un T2 sunt intre 300 euro (tot asa, in imprejurimile orasului) si 600 euro. Oricum, aici se inchiriaza mai mult camere, pt studenti, nu neaparat apartamente.
Informatii despre mai multe orase gasesti si aici. De exemplu in Lisabona am vazut preturi intre 95 000 si 950 000 de euro, deci chiar pt toate gusturile. Dar din pacate in Lisabona nu cunosc asa bine zonele.

Facilitatile pt tineri sub 30 de ani erau date mai mult de cate banci, dar stiu ca vroiau sa renunte si la optiunile astea, nu stiu in prezent cum mai e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai sa va arat ce www.youtube.com/watch?v=QEvoKVM6mqI" target="_blank">maimutzareste toata lumea p'acilea de cand cu CM2006 (si de la calificarea in finala se îngâna asta peste tot)

mai viu io mai pe sara

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Eu cu tine nu vorbesc, ne-ati batuuut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

pe principiul asta nici io cu tine

Mergi la inceput