Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca mai trec si io p'aici...mi-am recuperat mama de la avion (a venit inapoi din Romania ieri) asa ca mai am ceva timp liber de respirat...

Apropo de fotbal, hai ca am si io un clip: www.youtube.com/watch?v=V38n_IQNWFs&mode=related&search=DaMarcus%20Beasley" target="_blank">Dl. Beasley.

Mi-au intrat si mie copiii in vacanta de 2 saptamini, ma terorizeaza constant cu plecari, vor in toate directiile 24h/zi (lasa ca acuma o au pe mamaia). Acuma vor la ferma sa mulga vacile si sa adune oua de la gaini Ce ma fac daca vor cariere la tzara? Bag Manolos prin grajd?

Nicholas e iar in bucluc la comitetul de parinti (aka mamicile care stau mai mult pe la scoala si intreaba de odoare nonstop). E singurul care a luat 100 (nota maxima) la engleza (spelling si reading comprehension) iar urmatorul este un distant 85. Sint crima si pedeapsa femeile asta ca ce are baeitul meu de ia note maxime? Nu mai spun ca l-au incondeiat la directoare sa nu mai participe la spelling bee (concurs de spelling) ca numai el ia locul I si nu mai are nimeni nici o sansa. S-a cam inverzit copilul meu pe buna dreptate (acuma daca stie, de ce l-au pedepsit????) dar am incercat sa-l alin. Acuma si mie mi se pare stupid, dar ce sa-i faci cu mamicile astea competitive?

Diseara imi iau mama din dotare si mergem sa vedem "The Devil Wears Prada" (cu raita aferenta prin magazine ca de 3 saptamini nu am fost in stare sa cumpar nimic fara interactiune).

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

dedicatie pentru pisi-pis si toti aia de nu tinura cu Franta

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

pisi si voljena ati fost dragute

doruletz, am ascultat dedicatia chiar e tare, mi-a placut...acu recunosc...am tinut cu Figo, nu cu Zidane...dar cred ca undeva dip insaid ma intelegi de ce

salutari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

reusii sa ma enervez de dimineatza :-(
ia cititi si voi asta-i sora cu sa moara si capra vecinului :-) adica sa va-nervati si voi comentarille de www.gandul.info/2006-07-06/sport/fanii_germaniei" target="_blank">aici

allez les bleus! allez zizou!

da' io deseara tot o pizza margherita (rosii, mozzarella si busuioc) cu culorile italiei o sa mananc :-) fortza gli azzuri!

mey, daca nu mai treceti p-aici io ma mut la "barfe, mondenitati, cancanuri" ... asta da amenintare :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Neata scandinavi!La multi ani Istme si Bombi!Ia sa deschidem aici pariurile pt meciul din seara asta. Cine pierde cumpara Moetul si-l bem dupa aia toti in living:)Eu tin cu italienii, da cred ca franta va cistiga, asa ca pariez pe ei:)Adelutz buna idee cu pizza, asta luam si noi in seara asta ca tot s-a deschis un resto aici si cica e un italian batrin acolo care face pizza dupa reteta traditionala veche. Ma saturasem de pizza facuta de exiugoslavi ca ei detin monopolul la pizzeriile de p'aici:)Lil a fugit la timp la caldura, aici iar s-a lasat vremea scandinava, intunecat, frig, bate vintul, gata nu mai am cum sa-mi etalez bronzul mediteranianVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Din Norvegia este cineva pe-aici??? Am tot cautat dar parca nu dau de nimeni...?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Witchie nu stiu daca e tirziu deja, chiriile pe la mine pe insula nu sunt reprezentative pt toata germania. Ca peste tot e in functie de zona. Aici fiind loc turistic sunt mai marisoare. De ex un apt de 50m2 e in jur de 600€, unul la vreo 100m2 undeva la 800-900€, o juma de casa cu living si bucatarie jos, 2 dormitoare sus si o bucatica de gradina, ca sa zic asa pt o familie cu 2 copii e undeva la 1300-1500€. Pt cei cu venituri mai mici sunt ceva ajutoare, oricum lista de asteptare e lunga, nu e usor deloc de obtinut un astfel de apt. Dar da sunt diferite facilitati. O casa incepe de la 400.000€ si se duce la citeva milioane depinde de zona si spatiu. Oricum ceva bun in zona acceptabila e undeva la 800.000€Adela citisem articolul si nu stiam de ce te-a supart prea tare, apoi am vazut comentariile...bleah!!!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Adema p-aici nu prea intra "norvegienele" dar daca te duci in stanga la "Membri" si ii sortezi pe tari, vei gasi membrii inscrisi din Norvegia.

poti sa ramai si cu noi, daca vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Adela99, multumesc mult de raspuns.Problema este ca nu stiu cum sa "sortez pe tari" membrii

Adema&Codrut

Mergi la inceput

da click pe tara (in tabel) si apoi frunzareste, cred ca Norvegia e pe pagina +/- 500, poti alege ce numar de pagina vrei sus (sau jos) in colt, unde iti arata pe ce pagina esti ... noroc ca nu-s profesoara, ca nu stau bine deloc cu explicatiile :-)

Mergi la inceput