Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_s spune:
bleac, urate comentari adela, n-am cuvinte!
io tin cu italia, da' mi-as dori sa castige franta, de dragul lui zidane! Merita sa castige un mondial!
m-am indragostit de ultima piesa a baietilor de la hara, e www.hara.ro/audio/HARA%20-%20MS-site.mp3" target="_blank">tziganeasca. aveam eu o pasiune mai veche pentru baietii astia, da' chiar sa-mi placa tziganeasca?!
vik, hai in ro sa-ti treaca dorul de kanikula .
deseara o sa croncan seminte si o sa beau bere
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
naziua!
intai de toate vreau sa stiiiig: ALLEZ LES BLEUS!!!
bombi, felicitari pentru germanica! ai fost sa vezi meciul live?
desprecopii.com si smilla ()au fost citati de catavencu:
calatorie cu tamvaiul intre marele patos si micul eros
Doi pusti de 11-13 ani discuta despre femie. Unul la 1 metru, brunet, cu ochelari de soare (era innorat) si dinti franjurati. Celalalt, alb la fata, rotofei, normalutz. Mi se parea ca-l stiu. Primul isi ranjea cioatele din gura si povestea ce a mia facut si a mai dres cu "zdrentele" lui.Al doilea urla cat putea de tare: "Urasc gagicile! Ba, numa' dupa bani, baaa! Ba, cand am banu pe mine, bip!, bip! si iar bip!!!" Deodata imi amintesc de unde-l stiu : era copilashul ala care facea banu' in troleibuse recitand pana la lacrimi o poezie cu "un mos batran, cu baba lui" care nu avea nimic dar voiau un suflet si Doamne-Doamne le-a daruit un pui de cerb cu stea in frunte etc. Ei, si incercand sa-mi aduc aminte ce poezie recita bipuitorul nostru, ce sa vezi?...Caut pe Internet si gasesc poezia, pe un forum - www.desprecopii.com -, dar nici de-acolo nu e clar cine a scris-o, parerile facand ping-pong intre Cosbuc si Labis. Si ce sa mai vezi? ...Iata, citez din domnisoara "Smilla crocodila": Nu prea suna a Cosbuc...Eu stiam ca e Labis.Cel putin asa sustinea copilul de la care am invatat-o acum vreo 3-4 ani , un copil al strazii absolut extraordinar de talentat, care o recita cu mare patos in tramvaiul 21 cu care eu mergeam saptamanal la meditatie. Un am de zile sa auzi saptamana de saptamana declamat: "Cerbul cu stea in frunte! De Nicolae Labis!"...se imprima:) E o poezie emotionanta... Dar mult mai mult ma misca la vremea aceea intonatia copilului care o recita".
ce ziceti?
si tot in catavencu a aparut o poza de-a lui ionu pe care a trimis-o initial la rdf.ro.
gata cu catavencu pentru azi. sa trecem la lucruri mai arzatoare la ordinea zilei: ALLEZ LES BLEUS!!!
io ma duc sa vad meciul la o cafenea literara , sa vedeti voi acolo comentarii "literare" pe marginea meciului.
pup gashca toata, de la a la z!!!
doruletz spune:
nziua
adela, din pacate comentarii ca alea de le vazusi apar in ziare inca de la inceputul campionatului. E incredibil cate scursori rasiste mai latra inca prin ro. Si mai incredibil este ca siturile ziarelor permit aparitia unor asemenea dejectii. As vrea sa bata Franta fie si numai ca sa le dea peste nas idiotilor rasisti de pretutindeni.
Mihaela, Zidane a castigat deja un campionat mondial, cel din 98. Asta ar fi al doilea. Da' si daca nu castiga, tot erou va fi acilea, i se pregateste o primire triumfala maine pe Champs Elysées.
Io tin cu Franta, evident, da' nu ma supar daca bate Italia, cele 2 echipe sunt preferatele mele traditionale. Ma bucur doar ca nu vor castiga increzutii de brazilieni, astia credeau ca e de ajuns sa-si fluture tricourile si pletele pe teren ca sa cada adversarii in adoratie.
Si ca un "avant-goût" al finalei, va propun un articol despre www.evz.ro/article.php?artid=264621" target="_blank">meciul de adio al lui Zidane.
"Si totusi, ziua Z a venit. Francezul pleaca dintr-un fotbal in care a ajuns sa fie stingher. Pentru ca nu e un golan gravitand in jurul divelor si tatuajelor, pentru ca are patru copii cu aceeasi femeie, nu cu stripteuze agatate in cluburi de fite din toate punctele cardinale. Pentru ca are bun simt si calitatea rara de a sti cand sa se opreasca pentru ca spectatorii sa ii astearna la picioare aplauze, nu huidueli. "
Mai viu io
Allez les Bleus!!
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Mihaela, Zidane a castigat deja un campionat mondial, cel din 98. Asta ar fi al doilea. Da' si daca nu castiga, tot erou va fi acilea, i se pregateste o primire triumfala maine pe Champs Elysées.
Merci dorulets, informata ca intotdeauna . Atunci il merita pe al 2-lea!
Mihaela si fetele mele
Rayuela spune:
Haide Frantzaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Io o sa am de tras rau,cre'ca ma bat cu vecinu juma croat juma italian,care ,de cind a inceput campionatu,urla periodic pe terasa:Totti,Totti ,är bättre än Pavarotiiiii(adica ala e mai bun decit tenoru:)).Meciu va fi vizionat la alt vecin,grec,omu are un televizor cit un perete,asa ca va fi vizionare in grup aci la noi.
Eu se pare ca-s singura de tine cu Franta,si dacu ,evident.Pina la urma,probabil ca tulmond va ,si ne impacam si tragem si o Hora Unirii:)
vive la France!
mara03 spune:
pana la meci, cine are chef de-un rasarit, cui ii e dor de broastele lu' narancea sau de vama veche sa se serveasca.
hai franta!!!!!!
Adela99 spune:
1-0 pentru Franta!
hai Zidane!
pizza ii buna si cand Zidane marcheaza :-) si vinu' mi-ar pica si mai bine daca Italia ar egala