Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 29
Witchie spune:
voljena, pe 11 la 11.30 sunt la heathrow, vrei sa-ti aduc ceva de-acasa?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
lilanda spune:
quote:
Originally posted by voljena
pt mine am o veste proasta insa - nu ajungem in curacao luna asta ca-mi descoperii io o gaura la inima si nu mai am voie sa ma scufund... asa ca ma agit acum sa organizez o peticeala... tineti-i pumnii chirurgului ala sa aiba cea mai buna zi din viata lui profesionala
Pfffuuii, halal veste!!! Cind mergi la "peticit"??? Iti tin pumnii, multa sanatate si ai grija de tine (de-acu` tre` sa intri mai des pe-aci, sa-ti luam pulsul!!)
irena, vaz ca e remarcabila poza aia
mara, mai ai catalogul ?!!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
voljena spune:
witchie - merci mult nu vreau nimic de acasa; fie-mea e in romania la maica-mea pana in septembrie. tu cat stai pe aici? daca ai timp si chef poate ne vizionam intr-o zi.
lilanda - merci de urari, pe 3 merg sa interoghez chirurgul, sa vad cum sta cu teoria si cu ce rezultate se lauda la lucrul manual si pe urma sa trec la coada ca statistic se pare ca 30% din populatie prezinta acest gauroi.
Witchie spune:
Voljena, la Londra nu stau din pacate... ma duc in Wales, practic cobor din avion si ma urc in masina pt un drum de inca 2 ore. O sa am un nr de tel acolo si o sa ti-l trimit poate macar vorbim.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
iren spune:
Voljena, pantofii i-am dat jos ca-mi facusera facut bashici, era a doua oara cin ii purtam, shi-am zis c-au trecut testul Itzi urez mult noroc, indiferent ce decizie vetzi lua tu shi kirurgul tau
Sofia, sa shtii ca io ash fi vrut sa te vad, ca tot am bintuit prin Bucureshti- printre shedintzele de tortura la dentist
Lilu, o fac poster shi precizez ca-i vorba de Bucureshti, nu Züri
Aaaaa, v-am mai zis ca vreau in vacantza?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mara03 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
mara, mai ai catalogul ?!!! :-))
io sunt mic, nu stiu nimic...si in consecinta nu stiu despre ce catalog e vorba...
...dupa o revelatie... ...cred ca despre catalogul de prezenta era vorba, asa-i?
ia uitati catalog!!!!
ati inteles, da? se face prezenta!!!!!
Veve spune:
'Seara,poienari!Dej' io n-am mai trecut pe-aici dintr-un motiv bine-ntemeiat:de invidie!!!!....Neeee,realitatea-i ca m-am apucat de barbut (vorba lu yanku) si minutele pe forum imi sunt numarate...Mi-am scurs bine ochii pe poze si prin paharele voastre golite,pe copilasi superbi si doamne scandinave sexoase.Nu m-am putu abtine si-am decolorat niscaiva poze ca sa va vaz mai bine (am incercat un album separat,da' n-am reusit,asa ca daca gasiti vreunul gol ratacit pe-acolo,io am fost!)...realitatea-i ca ma interesau doar sandalele Irenei:P si dupa N tentative esuate,am reusit in final sa scriu doo randuri ca sa va salut!...Da' cam atat,ca ma-ntorc la zarurile mele,cele generatoare de vise erotice pen' oarecare masculi scandinavi ;))....
PS Voljena,un gand bun si doi pumni stransi si d'aci de la mine!Succes!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
mihaela_s spune:
Io va salut cu drag si spor, ca neamtu' meu nu ma lasa nici sa suflu, stau la munca 12 ore pe zi, n-am casa, n-am masa, n-am copii(noroc ca-s la mama in vacanta!). Da' las' ca vine ea sfanta zi de vineri si cine e in cocediu???? IOOOOO!!!! Asa...vine sorela mea, avem o nunta sambata la o verisoara, apoi luni ne luam zborul spre orasele si tarmurile insorite ale Spaniei-vad ca e in topul preferintelor pentru vacante scandinave! Si daaaa, o sa am grija de vuitonul meu .
voljena, iti doresc ca ccc chirurgul sa stie teorie si sa aiba mana usoara! Sa ne dai vesti!
iren, frumosi foc nazdravanii tai! Sa-ti traiasca Bogdanel! tare rau imi pare ca n-ai putut veni la Busteni.
Am si eu rugamintea marei: vreau poze de la busteni cu grupul...pliiiiiz mult de tot! Am fost uituca si din graba de a ajunge la intalneala am lasat apareiul in masina, de aceea n-am poze.
Tzuki!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Veve
Nu m-am putu abtine si-am decolorat niscaiva poze ca sa va vaz mai bine
Wow...se vede si yank O fi ajuns acasa???
vevik, vreau pentru ca sa zic, ca abia azi o admirai pe vevika mica, dind din hipsuri (sic) ca Shakira...e beton, mai!!! Io zic sa te lasi de barbut si sa o antrenezi, ca are stofa!!!!
mihaela, vezi poate recuperezi vuittonu` vikai de la hoti ( o prietena de-a mea isi cumpara anul trecut din Barcelona, un Vuitton adevarat cu 25 de iuroi!!! Sa nu ma-ntrebati de constiinta, ca io nu-s in cauza :-)). Alminteri, tre` sa mai treci pe-aci pina pleci in contzed!!!
Cine stie de ce la bebei (copil sub un an) nr. de leucocite este mai mic decit normal???
Pumpi la poienari, inclusiv aia chiulangii (am cetit sobiectu cu Jim Morrison si mi se facu dor de lena balena ...offf).
PS.Mi-am adus aminte de o replica beton a Ralucai (soata lu` tata lu Toma`) de la Busteni. Inainte de a pleca n-apoi la Bucuresti, il intreaba parintii pe Toma, daca ii e foame. El zice "Nu", preocupat fiind de fetele din jur, mai ales de Sofia. Insa cind ajunse mincarea sub nasul lui, Toma a halit tot....rapid si fara fite...la care Raluca-i spune: "Ti-era foame, mai prapaditule!!!!" :-)))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
papadie spune:
in ultima vreme va citesc cam dinte pauza lipsa gaura dar acu intrai special sa-i urez chirurg cu mana de aur lu' volje.
Tinem pumnii!
la restu cate-o tuica sa va reveniti din canicule.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush