Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

deci mi-e lene.
si-s fara chef.
si singura.
si geloasa pe voi, da' nu zic.
si mai am opt catei care nu stiu ce-o sa fac cu ei.
si-mi rod urechile.
si de lene v-am zis?
deci mi-e lene.
si ma gandesc la voljena ca se taie da' scapa de migrene.
io nu, ca-s migrenele mele.
si tin la ele.
si stiu ca vreti si voi.
da's zgarcita, nu va dau, na!
si iar mi-e lene.

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

neata!

vad ca ccc catalogu' meu nu va mai impresioneaza asa ca ma las pagubasa. sa vina adela!!!

voljena, tin si eu pumnii sa fie totul bine!

adusca, tine o floricica de la mine, poate te inveselesti si tu putin. si inca
, pentru fiecare catelush.

apropo de dansuri, am si eu un filmuletz haios cu tudor dansand intr-o toaleta publica. o sa-l sui pe net sa-l vedeti si voi. oricum vevika e muuult prea superba in rolul shakirei.

yanku' esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nici nu stiu unde sa scriu, probabil s-ar potrivi ce zic eu acum la in unul ori in doi habar nuam, dar o fac aici pt ca simt sa vb cu un prieten asa. Ieri noapte al meu sotz nu a venit acasa, cum acum 2 sapt un barbat a murit inecat pt ca a iesit cu barca pe mare baut si in sfirsit poveste mai lunga..mi-am facut griji pt ca nici la 9 dimineata nu era acasa. Nu ca ar fi fost prima oara..Am fost la barca si am dat de el. Nu era singur. Era cu o tipa. Socata? Nu cred.. Nu ar fi fost prima oara. De vre-un an avem probleme poate si mai mult, oricit am incercat sa le cosmetizez, sa pun funditze, sa ma fac sa le scot mai negru deschis asa, problemele tot acolo au ramas. Mai sunt si insarcinata. Abia ce am aflat. Ma lasasem deja de fumat de 3 zile. Acum m-am reapucat.Viata bate filmul.Va spun cu toata sinceritatea...Ieri noapte i-am dat un pm adminei sa-mi inchida contul, vad ca i s-a facut mila de mine si nu l-a inchis. Da vroiam sa-l inchid contul, yahoo-ul, netul, tot din cauza lui Yank. Ma sufoca cu prea multa..cum ii zice..aaa..habar nu am. Io doream cu ardoare sa-mi vad de perfecta mea viata! Am si condus-o pe respectiva acasa cu masina. O luase la fuga dezbracata aproape, eu nu aveam ce discutii sa am cu un om total beat, asa ca am plecat si eu. Am dat de ea pe drum.Mi se facuse mila de ea. Era si frig al naibii si batea si vintul. O unguroaica, nu prea stia vremea scandinava de pe aici. Sa mai zic odata viata bate filmul?? Habar nu am pe ce lume sunt acum... Bine stiam ca al meu sotz..in fine dar sa vad cu ochii mei ..sunt praf!Probabil asa chestii intime nu ar trebui vorbite asa in fata tuturor, chiar nu stiu daca se face asa sau nu. Prea putine lucruri le-am facut in viata mea doar pt ca asa sau nu asa se face.Habar nu am ce ar trebui sa fac.No daca dispar de pe aici macar sa stiti de ce. Si nu stiu chiar trebuia sa mai zic cuiva cit de puuula e viata uneori. Mamei nu aveam cum sa-i zic asa ceva.Si pe deasupra la toate mai am si gretzuri..! Ale de dimineatza care-s nasoale rau de tot.Va doresc voua mai bine decit imi e mie acum.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Vikinga,

sa-ti dea Dumnezeu putere - si sigur o ai pe undeva prin tine puterea, numai s-o lasi sa iasa la iveala...

se pare ca e o lege a firii in care nu le poti avea pe toate in viata; cind zici ca e bine, atunci se intimpla ceva...

concentreaza-te pe ce e mai important pentru tine acum - daca voi spune 'copilul' sau 'copiii' n-o sa fii de acord fiindca sunt vorbe daca nu le constientizezi tu insati.

Cred ca cel mai important pentru moment esti tu - ai grija de tine mai intii de toate

sigur va veni un echilibru, chiar daca nu arata asa cum ni l-am imaginat noi

si crede-ma ca o spun din proprie experienta, si eu ma lupt cu viata si ma lupt sa gasesc ratiuni de a fi, desi in final poate fi de o mie de ori mai rau, Doamne feri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

laura, am ramas fara cuvinte cand am citit ce ti se intampla. nu stiu ce sa-ti spun decat ca daca ai nevoie de ceva si pot sa te ajut cumva sunt aici. sper sa gasesti taria sa treci peste momentele astea grele si sa ai grija de aldo si de bb din burtica.
nu mai stiu ce sa-ti spun...ai grija de tine si nu pleca de-aici, ca poate te putem ajuta noi cu o vorba buna, ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Vikinga draga, offffff ....ce pot sa spun......stiu ca vei gasi puterea sa treci peste faza asta nasoala. Esti o femeie puternica si chiar daca acum totul pare negru, intotdeauna este o solutie.

Nu lua decizii pripite, lasa timpul sa curga pur si simplu ....

Ai grija de tine si toul va fi bine! Trebuie sa fie bine!

Si nu pleca de pe DC!

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

intrai si io sa impart floricele la poienari pt urari si toate gandurile bune... plecaciuni si ma ravasii postarea vikingai mai ales ca avusei si io unul din astia la usa mea in trecutul tumultuos - uite de aia e ex... zic si io tot asa ca sa ai grija mare de tine acum (uite aici o doza de egoism de la mine ca e dobandit cu experienta si nu innascut) si incet-incet o sa stii si ce sa faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Laura, ma gandesc la tine, sunt muta, nu stiu ce sa zic, pana la urma lucrurile vor intra pe fagasu' dorit de tine.
te stiu femeie puternica, bucura-te de copilas, iti va aduce multa bucurie in suflet,

fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Continuati aici....

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput