Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 28
cataghe spune:
Ce va pasa beeeeeeeeeeei... Crap de "individie", ce mai...
la toata populatia poienara in vacanta si nu numai.
iren spune:
Pozne noi
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
Bonsoir, bonsoir....iaca-mi (re)vin si eu in ritm!!! :-))
irenu´, cool pozele cu plozii trubulenti- aca Bogdanelu cu soseta (una bucata) si Julia-grasulina-ambalata-la-cutie Si de semanat, samana cu tine!!!
cata, io m-am gindit la tine, sa stii, pe cind treceam motorizata prin Alba Iulia!!! Da´la urmatoarea scandinaviada prin Romania, poate participi si tu
Adeluctza, fu si Ilie prin Croatia, da´ nu prea i-a priit!! Calduri mari, vegetatie lipsa si prea multa apa . Se tinea, taranul, ca acvila, cu ghearele de mal!!!
Irimellu´ si io astept poze din Spania!!! Aflai ca totusi se deschisera casele Gaudi in Barcelona Ne pregatim si noi sa le vizitam prin septembrie-octombrie...
Cam asta fuse relatrea de pe fericitul front de nord-sud, unde zapada nu prea iaste: asa ca yank, afacerea ta cu snowmobilele n-are justificare....pastram numai tuica in planul de afaceri
Pupi la totul poporul poienar!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Adela super cool faza cu feciorul tau cel frumos si facutul curateniei, hahaha, chiar e super!Yank cum a zis si Lil', zapada nu prea e pe aici iarna, abia de am apucat sa-l dau cu sania pe Aldo de vreo 3 ori, din care mai mult o fost tirit pe asfalt. Iar vara la mare pret e surf-ul, sunt scoli de surf, surferi(aia chiar ca sunt mulatzi), surferitze, cupa modiala de surf in oct, asa mai wild e pe la noiLena tu ce mai faci, pe unde esti, da un semn de viata. Cum e cu anemia? Te simtzi mai bine? Pup dragIren inca odata sa-ti traiasca baiatul, super misto pozele!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
sofia_misicu spune:
Bau!
Nu va asteptai, ha! Am venit sa va zic ca sunt cu ochii pe voi, da sa nu tremurati prea tare...
Rayu, mi-au dat lacrimile cand am vazut ca ati baut un pahar in cinstea moderarii mele. Apropo, daca afla cineva cum de am ajuns cu ratusca sa imi zica si mie ca e un mare mister.
Asa ca va dau si eu o tura on the house
Un pupic pentru adevarata doamna Boubou! Cum stie ea adevarata postura a unei doamne, ce p..a mea (citat dintr-o carte)
Vad ca discutati despre adaptabilitate pe alte meleaguri. Io is crescuta si probabil moarta in Romania. Si totusi tot nu ma adaptez si asta nu pentru ca am vazut cum e in alta parte ci pentru simplu fapt ca nu imi gasesc locul. Poate is dusa de la mama din burta dar ca sa creez o relatie sociala reala imi trebuie nspe mii de contexte, stari, trairi, bauturi. Abia dupa ce sunt indeplinite aceste cerinte imi dau drumul la minte si la suflet. Asa ca probabil treaba cu adaptabilitatea e de la noi, nu de la altii. Si d-aia eu nu o sa plec cel mai probabil pe nicaieri, ca daca tot nu ma adaptez, sa nu ma adaptez pe limba mea...Parerea mea...
In rest: imi pare rau de Zizi si Francia, ador Loituma si ma uita ca tuta la orice apare pe tema asta iar fii-mea (care mai nou danseaza) da din cap ca Ray Charles de i se invart ochii ca la roata cand o aude.
Ma uitai si eu la Alexandra lui Dorulez si ca suprem compliment pot spune ca e varianta cu ochii albastri si parul blond a lui Nuka. Doua biliforme.
Ma uit cu ciuda ce frumos ati petrecut la Busteni. Si ce copii, toti de file de poveste. Sa va fie de bine!
Poate data viitoare....cine stie...sunt libera mai tot timpul...dar nu indraznesc...ofofof...imi dati si mie un semn...
Va pup si ma duc la nani ca am uitat ce e aia. Si nu uitati ca sunt cu ochii pe voi!
Nuka si Mama la Nuka
Sabina spune:
am pus poze la album:)
unel;e doar.
n-am timp, pupi.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Buna ziua...plictiseala mare, nu????
Vazui pozele postate de Sabina, ocazie cu care remarcai si io cum se dadu yank in barci cu bestia!!! Frumoasa bestia, da' si barca!!!
Cit costa la spanioli, o jucarie de aia???
Pe aici, in sfirsit, s-a mai racorit putin, drept pentru care iese lumea la tuns gardul. Vaz ca si anul asta, io si consortu', scapam cu tunsul, doar pe o portiune, ca pe restul de ne rezolva vecinii!!! Altfel, constat ca-n Romania, am captat dependenta de telemea, asa ca-s cu casul la gura!!!
Sofia si io sint cu ochii pe tine Si vezi ca mai e rost de intilneli la Bucuresti, cel putin pina pe 15 august, cind se intoarce Rayu acasa. Daca vrei mobilul ei, da-mi un PM.
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iren spune:
Am pus pozele pe un site unde se vad super, ca yahoo sux, shi webshots la fel, iaca.
Miine e ziua natzionala a Elvetziei, shi-am citit azi in ziar ca s-au interzis raketele alea mari cu coada in Züri, alea pe care le pui pe pamint shi le dai foc, da oricum o sa bubuie ajtia ca apucatzii.
Mai vreau in vacantzaaaa!!!!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
mara03 spune:
quote:
Originally posted by sofia_misicu
adevarata postura a unei doamne, ce p..a mea (citat dintr-o carte)
ti-a placut cartea?
data viitoare cand auzi de-ntalniri, imprastie si tu numarul de telefon pe PM (mie sa mi-l dai prima ) si ne sunam, ne sunam si iar sunam pana gasim o solutie sa ne vedem cu totii.
nuka mica si biliforma.
sabina, cand ai timp, trimite-mi si mie pozele pe mail, pliiiz.
iren, super pozele si prichindeii tai sunt niste bombonici. ...si da, seamana cu tine, amandoi .
va pupez pe toti si mai vin pe-aici.
voljena spune:
sa nu cumva sa credeti ca nu-s cu okii pe voi ingros randurile invidiosilor...
am o veste buna pt iren - nu mai trebe sa te descalti: http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=398505&in_page_id=1879
pt mine am o veste proasta insa - nu ajungem in curacao luna asta ca-mi descoperii io o gaura la inima si nu mai am voie sa ma scufund... asa ca ma agit acum sa organizez o peticeala... tineti-i pumnii chirurgului ala sa aiba cea mai buna zi din viata lui profesionala