Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 25
mihaela_s spune:
hello poienari dragi!
Nu va speriati, am lipsit din poiana virtuiala din cauza timpului limitat pe care-l am la dispozitie. Am ajuns tarziu noaptea acasa, dar cu bine. Sa trecem insa la ale noastre!
Sambata, dupa un drum lung si nu lipsit de unele evenimente mai putin placute(dar totul e bine cand se termina cu foarte bine), am ajuns la locul de intalnire numit terasa Caraiman unde era gashca vesela scandinava. Super gashca, super kinderi! Pacat ca au trecut asa repede cele cateva ore...si ma gandesc deja la viitoare intalniri, care musai trebe sa fie mai luuuuungi, da?
Aaaa, traseul de duminica facut de mine in sandale a fost superb. chiar ca m-am descurcat!
Sabina chiar daca nu recunoaste, a facut o salata de varza super si chiar a fost ambitioasa sa taie singura varza .
silvia cu sofia au fost ca ccc cainele cu pisica, se zburleau cand una cand cealalta si se contraziceau non-stop. La plecare insa s-au pupat, iar Silvia pe drum intreba cand mai mergem la sofia. I-a placut, ce mai! Cu majestatea sa, s-a inteles de minune, s-au plimbat de mana, au povestit.
Asadar, eu astept urmatoarea intalnire!
mai vin cu poze.
Mihaela si fetele mele
lena spune:
wow ce poze frumoase, hai ca-mi place ca ati urcat pe munte, sabinel tu vad ca esti dotata cu bocanci adevarati si ce popor frumos acolo la masa, mara, mihaela, rayu, lilanda...nu mai zic de cei trei muschetari(sofia, silvia si tudor), pe bubu n-am vazut-o decat in cateva poze.
Lena si t-rex Freya
Sabina spune:
am si eu poze multee...da nu pot sa le pun inca.
pupi.
ma duc, iar am tensiune joasa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
multumim fete si baieti pentru poze
nu vreti sa le puneti pe toate la albumul scandinavilor? mai vin si cu pretentii
ati apucat sa barfiti nitel? :-)
doruletz, ai fost in www.agde-naturism.com/" target="_blank">Cap d'Agde? suedezii ii fac reclama tare :-)
mara03 spune:
quote:
nu vreti sa le puneti pe toate la albumul scandinavilor?
ba da da' am uitat parola... mi-o trimite cineva pe PM?
multam,
pup
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by mara03quote:
nu vreti sa le puneti pe toate la albumul scandinavilor?
ba da da' am uitat parola... mi-o trimite cineva pe PM?
multam,
pup
si mie
adeluts, placut statiunea. Acu' is curioasa daca dorulets a fost.
io cu rayu am barfit-o pe itsme si pe tine...da' de bine!
Mihaela si fetele mele
Adela99 spune:
cum vi-am zis ... sa uitati o asemenea parola ... ntz ntz ntz ... scandinave sunteti voi ? :-))