Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 24
vikinga spune:
Hai mai tatic unde-s pozele alea multe ca le caut pe forum de nebuna. Ia sa o vedem pe sabinel cum maninca:)Bravo pt intilnire scandinavi! In seara asta iar se lasa cu baute la Bucuresti. Sa avetzi fun si bagati neaparat poze.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
vikinga spune:
Sabinelu frumoasa poza cu fluturele, hai mai nu te mai plinge de bere, ca uite ce capodobere faci:) Tot nu gasesc pozele puse de taticu' lu' Toma.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
aicisa Vikingo:D:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
pacat ca n-am pus si celelalte poze, da' las ca vedeti voi o dovada vie ca sabina stie sa taie varza. o sa descarc si celelalte poze dupa-masa. si tot de-acolo o sa vedeti ca sofia l-a uitat destul de repede pe toma si a facut o pasiune subita pentru tudor. printre multe alte chestii, s-a certat cu silvia si de la majestate.
mai vin!
Irimell spune:
'na seara, poienari! Am revenit si eu in poiana dupa ce de o saptamina de cind m-am intors incerc sa ma aclimatizez...dar pina acum n-am reusit...Caldura mare si umezeala pe masura!!! Sauna pe gratis, ce mai!
Asaaaa...Moooor de oftica, ce sa mai zic, ca am tot zis-o!!! Am stat pina pe 17 si nu m-am vazut decit cu Yank si Irenu, si asta pe fuga...Nici pe toti prietenii n-am apucat sa-i vad, e clar...mai imi trebuie o tura! Frumoase pozele, minunati copiii zburdalnici si scandinavii bineinteles...va pup cu drag si ramin cu dorul de intilneala...
O seara buna sa aveti! Mai vin!
PS: Mara, am fost 2 zile in Poiana si as fi vrut sa ne vedem. Din pacate, n-aveam telefonul tau si nici netul nu mi-a iesit in cale, dar m-am gindit cu drag la tine.
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
mara03 spune:
deci:
sabina taie varza :-)))
sofia e fascinata
si o poza de suflet
alte poze, aici
mai vin, ca tre' sa fug la majestate...
vikinga spune:
Mama ce gasca mare acolo! Ce bine sta scandinavului cu berea si bucatele in fata! Bravo asa! Frumosi toti. N-am puput sa nu observ gratia cu care Boubou se scobea in nas:), da da la masa, ei cum altfel:)) Si Sabinelu care a mincat si portia Sofiei, vai vai vai:)) Mah da cine e scandiava frumoasa in tricou verde ca nu ma prind acum.Irimelu bine ai revenit! Unde te-ai intilnit cu Irenu? Ai poze ceva?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
mara03 spune:
quote:
Mah da cine e scandiava frumoasa in tricou verde ca nu ma prind acum.
e mihaela.
vikinga spune:
Mara frumoase pozele, aia cu copilasii e superba. Eiii si te cred ca ti-a picat la inima forever Lilanda, si eu-s indragostita pe viata de ea:)Sabinelu varza e executata maestru, gata daca stii sa faci si mamaliga esti gospodina pefrecta. oricum dupa ce vad poze esti gazda excelenta, eu vin la tine daca oi fi prin tara la alta intilnire.Gata fug la germana, pe caldura asta imi vine sa-i zic profei numa hola hola si sa-i cere o bere evident:), linga chopitos..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)