Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

32 de ore de "nefumat". Va rog spuneti-mi ca e careva printre voi care s a lasat si nu a murit :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hej, hej dragilor...ajunsei si io acasa...in Danemaraca, unde-i o caldura, iegzact ca-n Romanica...pfuuuii!!!
M-am uitat pe fuga la pozulici si mi se facu un dooor teribil de voi . Am si io muuulte poze si in plus, detin exclusivitate pe cele de la Bucuresti :-)) O sa le postez pe toate acusica, numai sa-mi revin o tira!!!
Io in Bucuresti n-am stat decit pe 25 si pina ieri, fiindca e o canicula naucitoare coroborata cu un trafic sinucigas si nervi intinsi la maxim!!
Lui doruletz ii urez vacanta frumoasa, iar pe restul scandinavilor, ramasi de veghe in poiana, ii pupez apasat ca va pomeniram mult si (de) bine N-a sughitat niciunul?? :-))
adusca, vaz ca am ratat cafeluta cu tine, la mustata (pe 21 iulie, am plecat din Iasi, iar yank, ti-o ratacit numaru'!! )
annie...io ma lasai deeeemuuult si inca mai traiesc :-))
Va pup encorunfoa si revin!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Io m-am lasat de fumat si dupa aia am si nascut pui vii. deci se supravietuieste, annie, don't worry!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Superbe pozulicile. Mi-a placut de poienarii sportivi si puii zburdalnici...si preferata mea. Ma intreb cum ar fi fost daca era si Bubu prin preajma, va dati seama un print si trei printese...Sa va traiasca puii dragalasi! Eu tot cu dor de intilneala am ramas...

Vikule, n-am poze cu Irenu (e o dulceata de fata si frumusica foc), ca ne-am intilnit pe fuga prin centru si nu m-am pregatit cu camera...mdeh...scleroza. Promit sa fac data viitoare!

Extremico, eu m-am lasat de fumat vreo 3 ani dupa care m-am apucat din nou. Vreun an m-am tot codit si abia apoi m-am lasat 'definitiv'....cred ca am de atunci vreo 6 ani deja si zau ca nu ma mai tenteaza. Succes, ca se poate, dar cred ca iti trebuie alt viciu inlocuitor!

Doruletz, vacanta frumoasa si asteptam pozeeee!

Lil, bine ai revenit si te asteptam cu amanunte despre Croatia. Eu abia astept sa vad minunatele peisaje...

Adelutzdragutz, cum a ramas cu baiatul? L-ai intrebat sau nu?

Va pup si mai vin io!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

irimellu' las ca poate data viitoare ne "armonizam" mai bine si-o sa poti veni si tu la intalnire.

annie si ionu s-a lasat de fumat de vreo 3 ani. am dus munca de lamurire cu el vreo 2 ani inainte, dar acum imi multumeste ca l-am convins. iti dai seama ca situatia lui era si mai nasoala pentru ca la inceput nu EL era cel care vroia sa renunte la tigari ci eu. (sunt o rea, nu-i asa?)

iren, n-am apucat sa spun, imi pare tare rau ca nu ai putut veni la busteni. sper ca bogdanelu' e ok acum.

lilu', bine-ai revenit acasa. sa pui repede pozele, da?

yanku' pe unde-o fi? sper din suflet sa mai fi luat o pauza de la ghinioane. oare si-a rezolvat cu carnetul de conducere ca n-am mai intrat pe la subiectul lui sa vad ce si cum.

sabina, sari si tu cu pozele la interval.

fetele si baietii care-ati facut poze sambata seara, sa mi le trimiteti si mie pe mail, pliiiiz (io n-am avut aparatul foto sambata si n-am poze cu toata lumea vesela la masa ).

restu' poporului, va tzuc si va salut!

mai viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by mara03
[br

yanku' pe unde-o fi? sper din suflet sa mai fi luat o pauza de la ghinioane. oare si-a rezolvat cu carnetul de conducere ca n-am mai intrat pe la subiectul lui sa vad ce si cum.

Sint prin zona.Permisu nu l-am luat,dar oricum,sa mi-l dea cind l-oi mai cere eu...
Am fost la intalnire cu scandinavele.De mare exceptie,pozele sint pe la lilanda parca.Imi inchisei si cheile in casa...de emotie cred ... dar in final nu am adormit in parcuri,am intrat in casa,in alta casa,a maica-mii
Noutati nu mai am,deci ca ma pregatesc sa plec departe,detot si de toate.Mai viu eu....

Oricum ,super intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir...revin cu pozicile, asa cum v-am amenintat!
Ca martor ocular, va spui ca intilneala de la Bucuresti a fost de ...exceptie! Urma sa ne intilnim pe la 7 seara la Nicoresti, dar singura care a ajuns oarecum la timp fu Lai, taman aterizata din California. Io avusei scuza ca m-am intors in ziua aia de la Schitu, fara sa tin sama de traficu' paranoic din Bucuresti, iren, ca-l astepta pe sot (dus doar 5 minute pina undeva (), AB sa adoarma cupiii si yank sa se trezeasca!!! Nu stiu cit i-o reusit, ca - dupa cum auzitarati, trase usa dupa el, fara cheile pe care se apuca sa le caute pe la 1 noaptea in diverse alte locuri
Cert e ca, intr-un final, ne adunaram (inclusiv Witchie) si facui si ceva poze, dintre care remarcabila, mi se pare cea de la tomberoane, in care io si yank, abia de ne vedem (macar io fusei la mare!!). Acolo eram in tranzitia de la o crisma la alta, ca din prima ne alungara pe la 11 noaptea
Si la Busteni a fost super, insa, din pacate, io nu am luat parte la sectiunea turistica ccc care vaz ca fost grozava!!! Puiutii de scandinavi sint niste dragalasi, destepti, sprintari

Cit despre Croatia (cel mult fu' de cind fusei acolo!!!), am doar cuvinte de lauda! O tara cu un peisaj fascinant, lipsita de mofturi, dar confortabila si cu oameni de o politete mai rar intilnita pe meleagurile carpatine. Noi am stat la Vrsi-Mulo, linga Zadar, in cea mai mare parte a timpului, insa am facut incursiuni lungi si serioase la Plitvice, Kornati, Krka si, of corz, Pula

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lil bun venit acasa la scandinavia sub canicula, de atita caldura incep sa ma uit dupa palmieri deja, mi se pare chiar anormal sa nu existe:))Super misto pozele! Le-am luat la puricat pe toate, gasca de gasca, la anul tre sa vin si eu in ro ca toata lumea in iulie. Arata bine Croatia, ma gindeam asa cind ma uitam pe poze, ca nu e o locatie rea deloc pt un concediu scandinav. Liniste e, galagia o facem noi:)), preturile cred ca ok pt toti, berea am auzit ca buna si ieftina, peisaje frumoase, marea nu mai buna de o baie.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Inainte sa ma uit la poze...adik m.u.i.e.re e cenzurat si PULA nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Vikule bine ai revenit in mijlocul nostru,chiar ma intrebam pe unde estiImi era dor sa iti vad scrisu [emoticon cu limba scoasa de un cot]

Mergi la inceput