Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

ceva care sa scoata ritmul polcii din creieri - ca mi se insurubase si mie
http://www.metacafe.com/watch/26051/talking_parrot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

neata!

io-s la serviciu, inca nu mi-am intrat in ritm dupa lungul concediu de 3 saptamani , sufar enorm si ma gandesc la intalnirea de la busteni. sabina, ai vorbit la vecini pentru cazare? io vin sigur, si stau fie la vecina ta, daca are locuri, fie in alta parte (ne gasim noi, cele care venim un loc de dormit prin busteniu' ala).

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Dobre, dobre!!!
Ajunsei si io prin Romanika, dupa periplul croat prin zone rusinoase si de-atunci sint tot cu sticla la gura...asa ceva Pfffui...si de cind cu scandinavii, mi-am pierdut si antrenamentul, ca obosesc repede!!! Acum sint la Ieshi de unde ma reusit sa iau legatura cu Irimellul si cu Irene (nu mai gasesc nr. de telefon al Sabinei si al Marei) asa ca fac un apel calduros sa ma puneti pe listuta de cazari de la Busteni, ca io vin
Va pupez pe toti, mi-e dor de voi si abia astept sa va vad, macar pe citiva. Ne intilnim si in Bucuresti, pe 25, daaa??? (io pe 26 am avion-napoi-acasa!!!)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutz,sper ca apar si eu la intilnire.
Si felicitari pentru titlul de moderator(Ilie e legat ,da?:))
dragilor,eu numar zilele.
Mai am doo(doua).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

lilu' bine-ai venit in romania! in cazul in care mai intri pe Dc trimite-mi numarul tau de mobil pe PM, ca te sun eu.

abia astept sa ne vedem cu totii la busteni!!!

am fugit, ca-mi vin in vizita niste clienti italieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mei, sa va fie rusinica, ce cautati pe pagina doi frate?? Plecarati cu totii in conged si lasarati poienita in paragina?

Io am intrat numai sa dau raportul, mai rarutz ca-i mai dragutz, intrucat am intrat intr-un oarecare regim de sesiune, cu diferenta ca dimineata merg si la serviciu. O tin asa toata vara si chiar mai mult decat atat, adica pana la 1 octombrie. Asa ca, ce sa zic, vacanta placuta la toata lumea si cand va amintiti de mine mai varsati asa cate o lacrima in coltzu' okiului...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hop si eu,poiana goala,numai cataghe pe branci sub un pom invata pe rupte
Ce faceti voi la Busteni acolo?Hai ca vin sa va stric
In rest ma imbacsesc in bucurestiul asta cretin,bine ca mi-am reparat A/C ca ma lasase si asta.
Veve,de cind cu barbutu,nu mai ai timp de poiana.Poate o pierzi la zaruri
Viko,pe unde umbli?Imi e dor sa iti vad scrisul
Mai viu io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

gata, pentru noi numaratoarea inversa s-a incheiat, maine plecam in vacanta.
Rayu si care mai plecati zilele astea, drum bun, vacanta frumoasa si sa va intoarceti cu poze de pe la intalniri (si nu numai).
Carmen, ramane cu stabiliram, ne vedem la o polenta de castane

Io o sa mai trec p'acilea ca nu mergem peste mari si tari (nu inca, poate mai la toamna), doar dam o fuga pana acilishea in Corsica.

Astazi piticosenia a implinit 9 (noua!!!!) luni... Ce se duce timpul, maica.

Taman incepura focurile de artificii, maine e sarbatoare nationala, celebrarea Caderii Bastiliei care avu loc pe 14 iulie 1789. Se zice ca este ziua in care regele Frantei, Louis XVI, isi nota in blogul personal: "Aujourd'hui, rien" ("Astazi, nimic") Sa-i intelegem "nestiinta", doar era rege
Vive la Republique!

Mai viu io (da' nu chiar asa curand)

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Va pupez pe toti, mi-e dor de voi si abia astept sa va vad, macar pe citiva. Ne intilnim si in Bucuresti, pe 25, daaa??? (io pe 26 am avion-napoi-acasa!!!)

Da, da!! AMR 12 zile

Doruletz, LMA si cupilului!

Prijetno,

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

doru mey esti sigura ca n-ai facut-o cu vreun viking ceva...ca este muuuuuult prea scandinava...o dulceatza!!!!!

eu copii sunt varza, am anemie severa, zici ca sunt zombie, merg impleticita si acu zici ca dau in nas ca o grisina de prost gust...noroc ca o sa ma duc si eu in curand la romanika, sa mai respir un pic aer poluat de bucuresti, si sa-mi revenez

en VIVE LA FRANCE, VIVE LA REPUBLIQUE!!(aici urma emoticonul cu steagul frantzei, dar nu-l gasii...fu ignorat)

+emoticonul cu artificii si ala cu turnul eiffel, wow ce dor mi se facu de paris

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput