Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 15
lexi spune:
itsme-uca, si io, ca si arborelu, am vrut sa sun, dar m-am gandit sa nu te deranjez de la vreuna din activitatile alea care nu merita mentionate.
asa ca zic aici, in gura mare, lamultiani plini de de toate, munca mai putina, odihna mai multa, bucurii, realizari si salutari tovarasesti.
si jos capitalismul asta putred, care ni te-a acaparat si ne lipseste de prezenta-ti mai mult decat placuta.
Sabina spune:
M-am intors!!
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo159145.htm
sunt muci de oboseala, am tinut cu Italia, m-am bronzat, am avut furtuni si toate cele, vreme extra, si va mai zic eu:)
la multi ani tutri=or sarbatoritilor pe care i-am ratat, si sa-mi ziceti daca vobesc sau nu la Busteni.Sper sa aiba liber:)
nu fac fata forumului...asa ca renunt, nu stiu noutatile deloc.da nici nu prea ma intereseaza:))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
azi ati chiulit sau v-ati retras prin vreo sufragerie?
io n-am timp de stat la pove, din pacate, dar la busteni vin!
sabinuts bine ai revenit, daca au locuri e ok, daca nu, eu sper sa gasim la vreo pensiune, asa ca in mai.
Mihaela si fetele mele
roxana1974 spune:
mai de data asta si eu am tinut cu francezii, si mi-a parut asa de rau pentru Zidane, chiar, ce i-o fi zis macaronaru'?
Sabina, bine ai revenit, zi, esti neagra sau...?
Mihaela, intr-adevar frumoasa piesa au cei de la Hara...
pe curand,
Roxa
doruletz spune:
nsearaaaa
Inca 2 (doua!!) zile si vine vacantaaa!!
Sabina bine ai revenit, cum fu marea? tot neagra?
io venii sa va dau de baut (la astia de mai sunteti p'aci) ca iar mi-au marit salariul si inca cu un procent neneglijabil. Tinand cont de 'activitatea' mea in anul ce a trecut, au considerat ca piticania a fost o proiect reusit si ca merit o marire pentru aceasta realizare Aaaah, ador tara asta
Si in euforia mea imi mai declar iarasi admiratia eterna pentru franceji si stilul lor, la nici doua zile dupa marea deceptie suferita de pierderea oarecum nemeritata a finalei, toate canalele de comunicare s-au umplut de glume, cantecele si auto-ironii. Asta e marea calitate a latinilor, ca stiu sa râda de ei insisi ceea ce e greu realizabil intr-o tara anglosaxona. Autoderiziunea e si ea o arta si nu exista peste tot, hehe, d'aia imi place mie aci.
Cantecelul cu "Zidane y va marquer" s-a transformat peste noapte in "Zidane il a tapé" (Zidane a lovit) sau La danse du coup de boule" (Dansul loviturii de cap) care a invadat radiourile si discotecile si se pare ca va fi hitul verii.
Bineinteles se fac o gramada de speculatii despre ceea ce i-a spus italianul dar astea sunt bazate mai mult pe ceea ce se spune in presa straina caci aici e interzis 'cititul pe buze' al unei conversatii 'private'. Prin presa engleza se zice ca fraza care a umplut paharul (dupa multe altele) ar fi fost ceva de genul "ma-ta e o târfa terorista". Italianul neaga ca ar fi zis asa ceva sub pretext ca el e incult, nici nu stie ce e aia "terorist" (de "târfa" a mai auzit)
Totusi aci exista unanimitate generala intr-o singura privinta: lovitura cu capul drept in pieptul lui 'Macarazzu' a fost o mare greseala. Zizou trebuia sa foloseasca pumnul...
Allez les bleus!!
gata, mai viu io (poate) pana plecam,
2 zile pana la vacantaaaaaaaaaa
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
annie_xtreme spune:
Dorulez, mie imi pare numa rau ca nu i a dat un cap in gura, pentru ca pumnu saracu nu putea sa il foloseasca, dupa ce si a luat frumosul fault de prin minutul 100 (ala dupa care statea pe jos si zambea, chemand medicii). Materazzi este de altfel numit chiar de concetatenii lui "Macelarul" si dak dati un search pe google (sigur ati dat deja),puteti vedea cele mai infecte faulturi ever.
Gratie sortii io in finala a trebuit sa sustin Italia (eram cu o gashca mixta italiano-franceza si le am explicat ca detest ambele echipe la fel de mult, asa ca daca trebe musai sa cheer pentru una din ele - sa dam cu banul. Mi a fost sila insa dup aia, pentru ca Italia nu este o echipa care joaca frumos.
La multi ani Itsme si restul gashtii, vacanta frumoasa celor care pleaca pe unde plecati, si 3/5 din saptamana bestiale.
yank spune:
Sabina,bine ai venit,nu stiam de ce e plin de nisip pe aici
Dupa ce am vazut www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU&mode=related&search=" target="_blank"> asta cre`ka imi fac o trupa
iileana spune:
quote:
Originally posted by yank
Dupa ce am vazut www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU&mode=related&search=" target="_blank"> asta cre`ka imi fac o trupa
...se poate incerca si o alta varianta de baletat pe tema cu pricina...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Adela99 spune:
variatiuni pe aceeasi www.youtube.com/watch?v=8R_bYliVRC0&search=loituma" target="_blank">tema cu comici vestiti ai ecranului
arboria spune:
adelu,
de cand am dat de postu' lu nenea yanku ma urmareste linia asta melodica. ce este? polka finlandeza, sau ce?